Řezací stroj na kovy CORMAK S-200R...
Řezací stroj na kovy CORMAK S-200R...
Řezací stroj na kovy CORMAK S-200R...
Řezací stroj na kovy CORMAK S-200R...
Řezací stroj na kovy CORMAK S-200R...
Řezací stroj na kovy CORMAK S-200R...
Řezací stroj na kovy CORMAK S-200R...
Řezací stroj na kovy CORMAK S-200R...
Řezací stroj na kovy CORMAK S-200R...
Řezací stroj na kovy CORMAK S-200R...
Řezací stroj na kovy CORMAK S-200R...

Řezací stroj na kovy CORMAK S-200R Manuál

Stroj řady PREMIUM LINE.

Cormak S200R Ruční stroj na řezání kovů s průmyslovým použitím. Pásová pila na kov se vyznačuje vysokou přesností řezání. Za to je zodpovědný výkonný litinový otočný stůl synchronizovaný s otočným ramenem. Pásová pila se dobře osvědčuje ve velkých průmyslových provozech při řezání 16h/24h. Úhel řezu od -45º vlevo do 60º vpravo.

111 827 Kč
S DPH

Popis

Vlastnosti stroje

Pásová pila na kov typu CORMAK S-200 R MANUAL s CE umožňuje řezání v rovině kolmé k ose řezaného materiálu nebo pod libovolným úhlem od -45 do +60 stupňů. Řezaný obrobek lze podávat ručně nebo pomocí libovolného podávacího zařízení.

Posun při řezání je gravitační na principu proudění oleje ve dvoukomorovém hydraulickém válci. Vhodné rychlosti klesání ramene je dosaženo ventilem regulujícím průtok oleje mezi komorami. Obsluha spustí stroj stisknutím tlačítka start a nastaví rychlost řezání. Po dokončení řezu se stroj automaticky zastaví a obsluha zvedne rameno ručně do výchozí polohy. Podávání materiálu se provádí ručně.

Tento model má své využití v kusové i sériové výrobě. Díky své robustní konstrukci umožňuje řezat širokou škálu materiálů, včetně nerezové oceli, nástrojové oceli, plných materiálů a profilů. Stroj umožňuje úhlové řezání materiálu otáčením ramene doleva a doprava. Rameno řezačky je vyrobeno z jednolitého litinového odlitku spolu s řezacím pásem o šířce 27 mm, který se u této řezačky používá. Plně zajišťuje vícesériové řezání profilů i plných materiálů.

Nůž je uložen v nastavitelném lůžku a je vybaven rychloupínacím upínáním. Vodicí lišty jsou osazeny tvrdokovovými karbidovými destičkami a systémem válečkových ložisek. Právě vodítka ze slinutého karbidu jsou zodpovědná za přesnost a rovnost řezu. Rameno je vybaveno automatickým snímačem napětí pilového kotouče a je nakloněno o 25 stupňů, což zvyšuje životnost pilového kotouče. Ve spodní části ramene je umístěn čisticí kartáček, který zajišťuje vynikající čistotu a funkčnost čepele.

Pohon stroje je přenášen prostřednictvím šnekové převodovky naplněné převodovým olejem. Stroj je vybaven třífázovým motorem s dvojitým vinutím a dvěma řeznými rychlostmi.

Stroj je vybaven třífázovým motorem s dvojitým vinutím a dvěma řeznými rychlostmi.

Motor má tepelnou ochranu.

Stroj má dvě rychlosti řezacího pásu 35 a 70 m/min. Konstrukce: rameno, svěrák a otočný stůl jsou litinové.

Litina.

Zavřený chladicí systém. Stroj je vybaven nárazníkem s pravítkem pro nastavení délky řezaného materiálu. Základnu stroje tvoří pevná krychle z ocelových plechů, uvnitř které je umístěna nádržka chladicí kapaliny s čerpadlem chladicí kapaliny.

Bezpečnost během procesu.

Bezpečnost během procesu řezání zajišťuje elektrická instalace, která splňuje všechny požadavky CE. Stroj je vybaven koncovým spínačem, který zastaví stroj na konci procesu řezání, nouzovým spínačem, takzvaným "bezpečnostním hřibem", řadou mikrospínačů vypínajících stroj například při otevření krytu převodového pásu nebo krytu řezacího pásu.

Bezpečnost během procesu řezání zajišťuje elektrická instalace, která splňuje všechny požadavky CE.

Video prezentace

Detaily produktu

HMOTNOST
500 kg
MINIMÁLNÍ PRŮMĚR ŘEZU
Ø 5 mm
MINIMÁLNÍ DÉLKA MATERIÁLU VE SVĚRÁKU
30 mm
CELKOVÝ VÝKON
1,8 kW
RYCHLOST ŘEMENE
36/70 m/min
45º L
ø200
TYP
Gravitační
ZVEDÁNÍ A SPOUŠTĚNÍ RAMENA
gravitační s plynule nastavitelným poklesem ramene
TYP
ruční
PILOVÝ LIST
27x0,9x2910 mm
ROZMĚRY (DxŠxV)
1600 x 800 x 1400 mm
0 º
ø250
ŘEZÁNÍ POD ÚHLEM
lewo od 45° do 60° prawo
VÝŠKA ZÁKLADNY SVĚRÁKU
890 mm
45º P
ø220
60º P
ø 110
Cormak
CK.250
100 ks

Související produkty

Reviews (0)

No reviews
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

6 dalších produktů ve stejné kategorii:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Soubory cookie používáme k zajištění správného fungování webu, a také k analýze - jak náš eshop používáte. Potvrzením souhlasíte s použitím cookies.