Řezací stroj CORMAK MCB350HD na kovy
Řezací stroj CORMAK MCB350HD na kovy
Řezací stroj CORMAK MCB350HD na kovy
Řezací stroj CORMAK MCB350HD na kovy
Řezací stroj CORMAK MCB350HD na kovy
Řezací stroj CORMAK MCB350HD na kovy
Řezací stroj CORMAK MCB350HD na kovy
Řezací stroj CORMAK MCB350HD na kovy
Řezací stroj CORMAK MCB350HD na kovy

Řezací stroj CORMAK MCB350HD na kovy

Řezací stroj CORMAK MCB350HD s velmi velkou řeznou kapacitou 350x260. Největší gravitační řezací stroj. Výkonný motor a robustní konstrukce. Ideální pro řezání profilů i plných obrobků.

111 758 Kč
S DPH

Popis

Vlastnosti stroje

Pásová pila na kov typu CORMAK MCB350HD s CE umožňuje řezání v rovině kolmé k ose řezaného materiálu nebo pod libovolným úhlem od -45 do +60 stupňů. Řezaný kus lze podávat ručně nebo prostřednictvím libovolného podávacího zařízení. Posuv při řezání je gravitační na principu proudění oleje ve dvoukomorovém hydraulickém válci. Obsluha spustí stroj stisknutím tlačítka start a nastaví rychlost řezání. Po dokončení řezu se stroj automaticky zastaví a obsluha ručně zvedne rameno do výchozí polohy.

Podávání materiálu se provádí ručně. Tento model má své využití v kusové i sériové výrobě a díky své robustní konstrukci dokáže řezat širokou škálu materiálů, včetně nerezové oceli, nástrojové oceli, plných materiálů a profilů. Stroj umožňuje řezání materiálu pod úhlem otáčením ramene doleva a doprava. Rameno řezačky je vyrobeno z jednolitého litinového odlitku, spolu s řezacím pásem o šířce 27 mm, který je u této řezačky použit, takže je plně schopna provádět vícesériové řezy jak profilů, tak plných materiálů.

Nůž je uložen v nastavitelném lůžku a je vybaven rychloupínacím upínáním. Vodicí lišty jsou osazeny tvrdokovovými karbidovými destičkami a systémem válečkových ložisek. Právě vodítka ze slinutého karbidu jsou zodpovědná za přesnost a rovnost řezu.

Rameno je vybaveno automatickým snímačem napětí pilového kotouče a je nakloněno o 25 stupňů, což zvyšuje životnost pilového kotouče. Ve spodní části ramene je umístěn čisticí kartáček, který zajišťuje vynikající čistotu a funkčnost čepele. Pohon stroje je přenášen prostřednictvím šnekové převodovky naplněné převodovým olejem. Stroj je vybaven třífázovým motorem s dvojitým vinutím a dvěma rychlostmi řezání.

Tepelná ochrana motoru. Tento řezací stroj má velmi velký pracovní rozsah pro úhly řezu od 45º vlevo do 60º vpravo. Stroj má dvě rychlosti řezacího pásu 32 a 72 m/min. Řezací stroj s automatickým, plynule nastavitelným gravitačním posuvem ramene směrem dolů. Konstrukce: rameno, svěrák a otočný stůl jsou litinové. Uzavřený emulzní chladicí systém s rozvodem kapaliny do vodicích lišt. Stroj je vybaven nárazníkem s pravítkem pro nastavení délky řezaného materiálu.

Řezací stroj je vybaven KLIKOVÝM TENSOMETREM - snímačem napětí řemene a automatickým vypnutím v případě přetržení řezacího pásu. V zadní části stroje je umístěn válec podávající řezaný materiál. Bezpečnost při řezání zajišťuje elektrická instalace splňující všechny požadavky CE. Stroj je vybaven koncovým spínačem, který zastaví stroj na konci procesu řezání, nouzovým vypínačem, takzvaným "bezpečnostním hřibem", řadou mikrospínačů, které vypnou stroj, pokud se například otevře kryt převodového pásu nebo kryt řezacího pásu.

Video prezentace

Detaily produktu

HMOTNOST
540 kg
MINIMÁLNÍ PRŮMĚR ŘEZU
ø5 mm
MINIMÁLNÍ DÉLKA MATERIÁLU VE SVĚRÁKU
100 mm
VZDÁLENOST PATKY SVĚRÁKU OD PODLOŽKY
940 mm
ROZMĚRY ŘEZNÉHO PÁSU
2950 x 27 x 0,9 mm
CELKOVÝ VÝKON
2,2 kW
RYCHLOST ŘEMENE
36 / 72 m·min-1
ROZMĚRY
2000 x 1330 x 2020 mm
ø270
45º R
ø230
60º R
ø140
45º L
ø200
PRŮMĚR POHONU/ŘEMENICE
330 mm
ÚHEL
RURA
Cormak
CK.224
100 ks

Související produkty

Reviews (0)

No reviews
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

6 dalších produktů ve stejné kategorii:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Soubory cookie používáme k zajištění správného fungování webu, a také k analýze - jak náš eshop používáte. Potvrzením souhlasíte s použitím cookies.