Řezací stroj CORMAK HBS320
Řezací stroj CORMAK HBS320
Řezací stroj CORMAK HBS320
Řezací stroj CORMAK HBS320
Řezací stroj CORMAK HBS320
Řezací stroj CORMAK HBS320
Řezací stroj CORMAK HBS320
Řezací stroj CORMAK HBS320
Řezací stroj CORMAK HBS320
Řezací stroj CORMAK HBS320
Řezací stroj CORMAK HBS320

Řezací stroj CORMAK HBS320

CORMAK HBS320 pro oboustranné řezání pod úhlem od - 45 do + 60 stupňů. Konstrukce stroje vychází z řešení a návrhů polských konstruktérů. Jeho přesnost a preciznost jej řadí na přední místo mezi pásovými pilami s možností řezání až do šířky 320 mm. Předností stroje je hydraulický válec nejnovější generace. Stroj má zesílenou základnu svěráku a svěrák s funkcí rychloupínání.

80 066 Kč
S DPH

Popis

Vlastnosti pásové pily HBS320:

Pásová pila na kov CORMAK HBS320 umožňuje přesné řezání materiálu pod libovolným úhlem od -45° do +60°. Řezy můžete provádět ručně nebo pomocí libovolného podávacího zařízení. Proces podávání probíhá gravitačně díky průtoku oleje v hydraulickém válci. Jakmile obsluha stroj spustí a nastaví rychlost řezání, po dokončení řezu se stroj automaticky zastaví a obsluha ručně zvedne rameno do výchozí polohy.

Řezací rameno je vyrobeno z velmi pevné, jednolitě tvarované litiny, která zajišťuje stabilitu a odolnost. V kombinaci s řezacím pásem o šířce 27 mm umožňuje řezání víceřadých konstrukčních, nerezových a nástrojových ocelí. Svěrák je umístěn v nastavitelném lůžku a je vybaven rychloupínacím zařízením. Vodicí lišty jsou vybaveny válečkovými ložisky a karbidem, což zajišťuje vynikající přesnost a přímost řezu. To má obrovský vliv na životnost řezného pásu a kvalitu a přesnost řezu. Karbidové vedení výrazně snižuje opotřebení řezacího nože a čepele.

Základna řezačky je vyrobena jako tuhé těleso svařené z ocelových plechů. Uvnitř se nachází samostatná nádrž na chladicí kapalinu vybavená elektrickým čerpadlem. Horní část základny byla vytvarována jako jímka pro odvod chladicí kapaliny a zadržování třísek vznikajících při řezání materiálu. Řezačka má také litinový pracovní stůl namontovaný na základně, který je na obou stranách vybaven otočným ramenem a ovládacím panelem.

Rychlost posuvu řezacího pásu je nastavitelná pomocí ovládacího panelu frézy. K dispozici jsou dvě rychlosti řezacího pásu: 44 a 88 m/min. Ve spodní poloze ramene se pohon řezacího pásu automaticky vypne, když je materiál rozřezán. Bezpečnost provozu zajišťují kryty řezacího pásu a mikrospínače, které zastaví motor po dokončení řezacího cyklu nebo po otevření kteréhokoli krytu.

Dalším bezpečnostním prvkem řezačky je automatické vypnutí v případě přetržení řezacího pásu. To zaručuje bezpečný provoz a minimalizuje riziko nehod.

Dalším bezpečnostním prvkem řezačky je, že se automaticky vypne, pokud se přetrhne řezací pás.

Pásová pila CORMAK HBS320 je nejen účinným nástrojem, ale také nástrojem, který poskytuje vysokou úroveň uživatelského komfortu. Díky robustní konstrukci, přesným vodicím lištám, nastavitelnému úhlu řezu a možnosti provádět ruční řezy i řezy pomocí podávacích zařízení je tato pásová pila ideální pro různé aplikace.

Díky intuitivnímu ovládacímu panelu může navíc obsluha snadno nastavit rychlost řezání podle svých potřeb. Díky automatickému zastavení po dokončení řezného cyklu a bezpečnostním prvkům, jako jsou ochranné kryty a mikrospínače, je používání pily bezpečné a spolehlivé.

Přístroj se také snadno používá.

Pásová pila CORMAK HBS320 je ideálním řešením pro profesionály, kteří při řezání kovů očekávají vysokou kvalitu, přesnost a spolehlivost. Díky její robustní konstrukci a pokročilým funkcím můžete dosáhnout vynikajících výsledků při řezání různých typů materiálů. Ať už se věnujete dílenským, průmyslovým nebo stavebním pracím, pásová pila CORMAK HBS320 je ideálním nástrojem, který splní vaše požadavky.

Nejdůležitější výhody pásové pily CORMAK HBS320:

  • Vícesměrné řezání od -45° do +60°.
  • Vysoký výkon a odolnost díky robustní konstrukci.
  • Přesné řezání díky vedení pilového kotouče se systémem válečkových ložisek.
  • Multifunkční pila.
  • Multifunkčnost pásové pily, umožňuje jak ruční řezání, tak řezání s podávacími zařízeními.
  • Snadnou obsluhu a bezpečnost zajišťuje ovládací panel, kryty řezného pásu a mikrospínače.
  • Trvanlivost a stabilita, řezné rameno je vyrobeno z masivní litiny.
  • Snadné čištění díky nádrži na chladicí kapalinu s elektročerpadlem a jímce na vypouštění chladicí kapaliny a třísek vznikajících při řezání.

Parametry řezání

Video prezentace

Detaily produktu

HMOTNOST
330 kg
CELKOVÝ VÝKON
2,1 kW
RYCHLOST ŘEMENE
44 / 88 m/min
ROZMĚRY
1400 x 880 x 1550 mm
PŘÍKON
3 fazy 400V
Ø MAX
260 mm /cięcie prostopadłe
H x B MAX
320 x 160 mm /cięcie prostopadłe
Regulace padání rámu
siłownik hydrauliczny
DÉLKA PÁSU
2740 x 27 x 0,9 mm
ŘEZNÁ RYCHLOST
Bezstopniowo 0-50 m/min
VÝŠKA ZÁKLADNY SVĚRÁKU
920 mm
ø260
45º R
ø210
60º R
ø135
45º L
ø160
Cormak
CK.352
100 ks

Související produkty

Reviews (0)

No reviews
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

6 dalších produktů ve stejné kategorii:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Soubory cookie používáme k zajištění správného fungování webu, a také k analýze - jak náš eshop používáte. Potvrzením souhlasíte s použitím cookies.