Plošinový nůžkový zvedák TA30...
Plošinový nůžkový zvedák TA30...
Plošinový nůžkový zvedák TA30...
Plošinový nůžkový zvedák TA30...
Plošinový nůžkový zvedák TA30...

Plošinový nůžkový zvedák TA30 (nosnost 300 kg, zdvih 910 mm)

Nůžkový stůl je vynikající pro použití ve skladech, na stavbách, v továrnách, dílnách a na dalších pracovištích. Díky své kompaktní konstrukci a všestrannému použití je nůžkový stůl nepostradatelným nástrojem pro profesionály v různých odvětvích. Jeho nosnost impozantních 300 kg umožňuje bez námahy zvedat a přemisťovat těžší předměty, což se promítá do produktivity a efektivity pracovníků.

11 038 Kč
S DPH

Popis

Vlastnosti nůžkového vozíku:

Nůžkový stůl TA30 je univerzální a spolehlivé zařízení, které je ideální pro různá pracovní prostředí, jako jsou sklady, staveniště, továrny, dílny a mnoho dalších. Jeho kompaktní konstrukce, vynikající kvalita svárů provedených svařovacími roboty a zesílený hydraulický systém činí z nůžkového stolu nepostradatelný nástroj pro profesionály.

Díky své funkčnosti a všestrannosti je nůžkový stůl TA30 ideální pro různé úkoly. Ať už pracujete ve skladu, na staveništi, v továrně, dílně nebo kdekoli jinde, tento vozík vám umožní efektivně přemisťovat předměty a manipulovat s nimi.

Nůžkový stůl TA30 je ideálním řešením pro širokou škálu úkolů.

Jeho působivá nosnost 300 kg vám umožní bezpečně zvedat těžší předměty a zesílený hydraulický systém usnadňuje ovládání i osobám s různou fyzickou silou.

Konstrukce nůžkového stolu je navržena tak, aby umožňovala snadnější a rychlejší zvedání a spouštění zboží. Pracovníci mohou efektivně manipulovat s předměty, což zefektivňuje logistické operace. Ventil proti přetížení navíc zabraňuje přetížení vozíku, čímž snižuje provozní náklady, a utěsněné těsnění čerpadla chrání před nečistotami a únikem oleje, což vede k bezpečné a efektivní jednotce.

Vozíček je také vybaven otočnými koly pro výjimečnou manévrovatelnost a snadné manévrování v různých podmínkách. Snadný přístup k mazacím místům navíc usnadňuje údržbu a udržování nůžkového stolu ve špičkovém stavu.

Nůžkový stůl se také snadno používá.

Za zmínku stojí, že nůžkový stůl nabízí plnou dostupnost náhradních dílů a rozsáhlý celostátní servis. To znamená, že v případě jakýchkoli oprav nebo údržby můžete rychle získat potřebné díly nebo využít profesionální servisní podporu, což minimalizuje prostoje a zajišťuje nepřetržitý provoz.

Detaily produktu

HMOTNOST
78 kg
ROZMĚRY
1100 x 520 x 1010 mm
ROZMĚRY STOLU
500 x 820 mm
KAPACITA
300 kg
ROZSAH ZDVIHU STOLU
318-910
ZDVIH
592
STLAČENÍ PEDÁLU NAHORU (přibližně)
ok. 25mm
PRŮMĚR KOLA
125 mm
Cormak
CK.884
100 ks

Reviews (0)

No reviews
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Soubory cookie používáme k zajištění správného fungování webu, a také k analýze - jak náš eshop používáte. Potvrzením souhlasíte s použitím cookies.