Elektrický nůžkový zvedák HT1E...
Elektrický nůžkový zvedák HT1E...
Elektrický nůžkový zvedák HT1E...
Elektrický nůžkový zvedák HT1E...
Elektrický nůžkový zvedák HT1E...
Elektrický nůžkový zvedák HT1E...
Elektrický nůžkový zvedák HT1E...

Elektrický nůžkový zvedák HT1E (nosnost 1000 kg, zdvih 800 mm)

Elektrický nůžkový vozík je univerzální zařízení pro přepravu těžkých předmětů na paletách. Používá se na různých místech, například v servisech, dílnách, na stavbách nebo ve skladech, kde je potřeba přemisťovat těžké předměty. Ovládací mechanismus tohoto paletového vozíku je jednoduchý, ale mimořádně účinný a umožňuje efektivní manipulaci s nákladem pomocí zvedání a spouštění. Díky elektrickému zvedání je nůžkový vozík nejen efektivní, ale také šetrný k životnímu prostředí.

41 410 Kč
S DPH

Popis

Vlastnosti produktu:

Elektrický nůžkový zvedák HT1E je univerzální zařízení používané při přepravě těžkých předmětů na paletách. Své využití najde ve službách, dílnách, na stavbách, ve skladech a všude tam, kde je potřeba přepravovat prvky o značné hmotnosti.

Model HT1E se vyznačuje jednoduchostí ovládání, a to nejen díky své konstrukci a silnému teleskopickému pístu, ale také díky ergonomickému ovládacímu táhlu s pogumovanou rukojetí a velkému úhlu řízení. Po zvednutí vozíku nad výšku přibližně 300 mm je bezpečný provoz zajištěn bočními ocelovými kolečky, na kterých vozík spočívá. Ty zajišťují stabilitu jednotky a zabraňují jejímu převrácení. Upozorňujeme však, že v tomto bodě nelze vozík pohánět.

Nůžkový vozík HT1E má působivou nosnost až 1 000 kg. To je možné díky použití vysoce kvalitního hydraulického čerpadla s teleskopickým pístem, zesílenému elektromotoru a robustní konstrukci. V kombinaci s nůžkovým zvedacím mechanismem a práškově lakovaným povrchem zajišťuje nůžkový vozík HT1E dlouholetý bezproblémový provoz.

Vozíček je navíc vybaven mechanismem, který zablokuje pohyb vozíku při zvednutí vidlic ze vzdálenosti 300 mm, čímž je zajištěn bezpečný provoz. Automatické uvolnění rychlosti zvedání těžkých břemen chrání zvedané zboží před poškozením. Kromě toho nůžkový zvedák HT1E nabízí elektrické i ruční zvedání, což dává obsluze flexibilitu a možnost volby preferovaného způsobu zvedání.

Nůžkový vozík HT1E je také vybaven hydraulickým systémem s přetěžovacím ventilem, který dále zvyšuje bezpečnost při zvedání těžkých břemen. Všechna kola vozíku jsou vyrobena z polyuretanu, který zajišťuje hladký a tichý pohyb a minimalizuje riziko poškození podlahy. Nůžkový vozík HT1E je navíc opatřen práškovou barvou, která zajišťuje jeho odolnost a ochranu před poškozením.

Nejdůležitější vlastnosti vozíku:

  • Mechanismus, který zajišťuje vozík na místě, když se vidlice zvednou z 300 mm, zajišťuje bezpečný provoz
  • Automatické zpomalení rychlosti zvedání těžkých břemen zajišťuje ochranu zvedaného zboží
  • Možnost elektrického i ručního zvedání
  • hydraulický systém s ventilem proti přetížení
  • elektrické i ruční zvedání.
  • Všechna polyuretanová kola
  • práškově lakovaná
  • Prášková povrchová úprava
  • Vozík podléhá registraci u Úřadu technické kontroly

Detaily produktu

HMOTNOST
110 kg
168 kg
ROZMĚRY
1600x540x1210 mm
VÝKON ZVEDACÍHO MOTORU
0,8kW
NOSNOST
1000 kg
DÉLKA VIDLIC
1150 mm
VÝŠKA ZDVIHU
800 mm
ROZSTAW WIDEŁ
540 mm
MINIMÁLNÍ VÝŠKA VIDLIC
85 mm
ŘÍZENÍ
180x50 mm
PRŮMĚR OVLÁDACÍCH KOL
78x70 mm
JMENOVITÉ NAPĚTÍ/KAPACITA BATERIE
12V/65Ah
Cormak
CK.2134
100 ks

Reviews (0)

No reviews
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Soubory cookie používáme k zajištění správného fungování webu, a také k analýze - jak náš eshop používáte. Potvrzením souhlasíte s použitím cookies.