Plošinový nůžkový zvedák TA3510...
Plošinový nůžkový zvedák TA3510...
Plošinový nůžkový zvedák TA3510...
Plošinový nůžkový zvedák TA3510...
Plošinový nůžkový zvedák TA3510...
Plošinový nůžkový zvedák TA3510...
Plošinový nůžkový zvedák TA3510...
Plošinový nůžkový zvedák TA3510...
Plošinový nůžkový zvedák TA3510...
Plošinový nůžkový zvedák TA3510...

Plošinový nůžkový zvedák TA3510 (nosnost 350 kg, zdvih 1390 mm)

Nůžkový stůl s vysokým zdvihem a maximální nosností 350 kg je nepostradatelným nástrojem v garážích a dalších průmyslových odvětvích a podnicích. Umožňuje pracovníkům bezpečně a pohodlně přemisťovat těžké předměty, jako jsou motory, převodovky, palety se zbožím nebo stavební materiály. Nůžkové stoly jsou mimořádně užitečným nástrojem, který zlepšuje efektivitu práce a zvyšuje bezpečnost pracovníků. Proto se vyplatí věnovat jim pozornost při výběru vybavení pro váš závod nebo firmu.

13 799 Kč
S DPH

Popis

Vlastnosti výrobku:

Nůžkový paletový vozík TA3510 není jen standardním nástrojem pro přemisťování těžkých nákladů. Je to také nástroj, který lze díky jeho robustní konstrukci, odolnému hydraulickému systému a inovativním bezpečnostním prvkům použít v širokém spektru průmyslových odvětví. Zajišťuje snadné a bezpečné zvedání těžkých nákladů a poskytuje výjimečnou produktivitu a pohodlí.

Robustní konstrukce a zesílený hydraulický systém umožňují snadné zvedání palet se zbožím o hmotnosti až 350 kg. Vozík TA3510 je také vybaven speciálním ventilem proti přetížení, který zabraňuje přetížení vozíku, čímž snižuje provozní náklady. Utěsněné těsnění čerpadla chrání před znečištěním a únikem oleje a zajišťuje nepřetržitý a bezpečný provoz.

Model má výjimečnou manévrovatelnost díky otočným kolům, která umožňují práci v těsných a těžko přístupných prostorech. Konstrukce vozíku navíc zajišťuje snadnější a rychlejší zvedání a spouštění zboží, což urychluje proces skladování. Další výhodou vozíku je vynikající kvalita svarů provedených svařovacími roboty, která se projevuje v odolnosti a bezproblémovém provozu při náročné práci.

Nůžkový plošinový vozík je ideální pro přepravu elektrických baterií a autobaterií. Díky své robustní konstrukci a stabilitě je ideálním řešením pro bezpečný přesun i těžkých baterií. Nůžkový mechanismus umožňuje snadné zvedání a spouštění, což má zásadní význam jak ve výrobním procesu, tak v oblasti skladové logistiky. Vysoká flexibilita a přesnost pohybu vozíku umožňuje efektivní manipulaci s elektrickými bateriemi, což přispívá k efektivnějším a bezpečnějším procesům manipulace s autobateriemi.

Plná dostupnost náhradních dílů a celostátní servis zajišťují rychlou a bezproblémovou údržbu.

Výhody modelu TA3510:

  • Kapacita: unese až 350 břemen, což z něj činí jeden z nejvýkonnějších nůžkových výtahů na trhu,
  • bezpečnost: má řadu bezpečnostních prvků, jako jsou omezovače zdvihu, které zabraňují nebezpečným situacím při práci s vozíkem,
  • snadné použití: díky intuitivnímu designu a jednoduchému hydraulickému systému se snadno ovládá,
  • solidní konstrukce: byl vyroben z vysoce kvalitních materiálů, což zaručuje dlouhou životnost a odolnost proti poškození,

Standardní výbava:

  • Polyuretanová kolečka s rampou
  • Ergonomická rukojeť
  • Těsné hydraulické nožní čerpadlo
  • Regulace rychlosti klesání plošiny
  • Zámek na kolečkách
[
Maximální nosnost 350 kg
Výška zdvihu Výška 1390 mm
VÝŠKA zvedací rukojeti
Rozměr štítku
MINIMÁLNÍ VÝŠKA LABELY Minimální výška plošiny 400 mm
Hmotnost 105 kg
]

Detaily produktu

HMOTNOST
105 kg
VÝŠKA ZDVIHU
1390 mm
MAXIMÁLNÍ NOSNOST
350 kg
VÝŠKA DRŽADLA PLOŠINY
975 mm
ROZMĚR PLOŠINY
500 X 810 X 50 mm
MINIMÁLNÍ VÝŠKA PODESTY
400 mm
Cormak
CK.1367
100 ks

Reviews (0)

No reviews
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Soubory cookie používáme k zajištění správného fungování webu, a také k analýze - jak náš eshop používáte. Potvrzením souhlasíte s použitím cookies.