Plošinový nůžkový zvedák TA15...
Plošinový nůžkový zvedák TA15...
Plošinový nůžkový zvedák TA15...
Plošinový nůžkový zvedák TA15...
Plošinový nůžkový zvedák TA15...
Plošinový nůžkový zvedák TA15...
Plošinový nůžkový zvedák TA15...
Plošinový nůžkový zvedák TA15...

Plošinový nůžkový zvedák TA15 (nosnost 150 kg, zdvih 600 mm)

Nůžkový vozík s nosností 150 kg je kompaktní jednotka ideální pro práci ve stísněných prostorech a pro zajištění stabilního zvedání břemen. Je vybaven aretací kol a bezpečnostním systémem, což se promítá do bezpečnosti při práci. Vozík se používá v mnoha průmyslových odvětvích, včetně skladů a výrobních hal.

6 896 Kč
S DPH

Popis

Popis stroje

Nůžkový zvedák s nosností 150 kg je univerzální nástroj, který najde uplatnění v různých odvětvích, jako je skladování, doprava, logistika nebo výroba. Díky své robustní konstrukci a schopnosti pracovat v náročných podmínkách je nepostradatelným nástrojem pro každou společnost, která si cení produktivity a bezpečnosti práce. Díky svým kompaktním rozměrům a snadnému manévrování je ideální pro práci v malých prostorách a stísněných pracovištích.

Za zmínku stojí, že nůžkový vozík TA15 je vybaven blokovacím mechanismem na obou kolech, který zajišťuje bezpečný a stabilní provoz jednotky. Tím se zamezí riziku náhodného pohybu vozíku a zvýší se stabilita při práci s břemeny. Kromě toho je jednotka vybavena bezpečnostním systémem, který automaticky zastaví zvedání břemene v případě přetížení, čímž zabrání poškození nůžkového mechanismu.

Jeho největší předností jsou svary vynikající kvality provedené svařovacími roboty, které zaručují nejen odolnost konstrukce, ale také bezpečnost používání. Vozík TA15 je rovněž bezchybný, což je dáno kvalitními materiály a pečlivým zpracováním. Díky tomu je nářadí odolné vůči poškození a nevyžaduje časté opravy, což šetří čas i peníze.

Nářadí má také výjimečnou manévrovatelnost díky otočným kolečkům. Ta umožňují snadné manévrování ve stísněných prostorech, což usnadňuje práci a snižuje riziko kolizí. S nářadím se také snadno manipuluje a používá, což zefektivňuje práci.

Další výhodou je ventil proti přetížení, který zabraňuje přetížení vozíku, snižuje provozní náklady a prodlužuje životnost zařízení. Nůžkový vozík TA15 je navíc vybaven utěsněným uzávěrem čerpadla, který chrání před znečištěním a únikem oleje. Díky tomu je použití nářadí bezpečné a spolehlivé, což je důležité zejména při přepravě toxických nebo nebezpečných látek. Snadný přístup k mazacím místům, je dalším komfortem. Umožňuje rychlou a snadnou obsluhu nářadí, což zvyšuje efektivitu práce a snižuje riziko poruch. Nůžkový plošinový vozík TA15 má také zesílený hydraulický systém, který usnadňuje zvedání těžkých palet se zbožím. Konstrukce vozíku rovněž zajišťuje snadnější a rychlejší zvedání a spouštění zboží, což zvyšuje produktivitu práce.

Za zmínku stojí také to, že nůžkový plošinový vozík TA15 se vyznačuje plnou dostupností náhradních dílů a celostátním servisem. Díky tomu můžete snadno a rychle využít služeb společnosti Cormak, pokud potřebujete opravit nebo vyměnit díly.

Standardní výbava:

  • Polyuretanová kolečka s rampou
  • Ergonomická rukojeť
  • Těsné hydraulické nožní čerpadlo
  • Regulace rychlosti klesání plošiny
  • Zámek na kolečkách
[
Maximální nosnost 150 kg
Nosnost zdvihu
Rozměry plošiny 600 x 400 x 35 mm
VÝŠKA ÚCHYTKY PLOŠINY
Hmotnost Hmotnost 30 kg
]

Detaily produktu

HMOTNOST
30 kg
MAXIMÁLNÍ NOSNOST
150 kg
VÝŠKA ZDVIHU
230-600 mm
ROZMĚR PLOŠINY
600 x 400 x 35 mm
VÝŠKA DRŽADLA PLOŠINY
825 mm
Cormak
CK.1576
100 ks

Reviews (0)

No reviews
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Soubory cookie používáme k zajištění správného fungování webu, a také k analýze - jak náš eshop používáte. Potvrzením souhlasíte s použitím cookies.