Válečková dopravní plošina - CRP 5T...
Válečková dopravní plošina - CRP 5T...
Válečková dopravní plošina - CRP 5T...
Válečková dopravní plošina - CRP 5T...
Válečková dopravní plošina - CRP 5T...
Válečková dopravní plošina - CRP 5T...
Válečková dopravní plošina - CRP 5T...

Válečková dopravní plošina - CRP 5T (nosnost 5 tun)

Pojížděcí plošina je navržena pro přepravu těžkých břemen o hmotnosti až 5 000 kg, polyuretanový běhoun zabraňuje poškození podlahy, což se projevuje v efektivitě a bezpečnosti. Obsluha tak může přepravovat těžké předměty, což přispívá ke zvýšení efektivity.

10 002 Kč
S DPH

Popis

Charakteristiky válečkových dopravníků:

Mobilní plošina CRP s nosností 5000 kg je specializované zařízení používané k manipulaci a přepravě těžkých předmětů na pracovištích, ve skladech, továrnách a dalších průmyslových prostorách. Jeho hlavním účelem je usnadnit a zefektivnit přepravu těžkých předmětů a zároveň minimalizovat riziko poškození podlahy.

Přepravní plošiny tohoto typu jsou vybaveny polyuretanovými válečky, které jsou pružným a odolným materiálem. Tyto válečky jsou upevněny na spodní straně plošiny a slouží k hladkému klouzání po povrchu. Tím je zajištěna ochrana před poškozením podkladu, a to i při přepravě těžkých předmětů.

Hlavní výhody polyuretanových válečků jsou:

Odolnost proti oděru: polyuretan je vysoce odolný materiál, který má vysokou odolnost proti oděru. Díky tomu si válečky zachovávají své vlastnosti po dlouhou dobu, a to i při častém používání a přepravě těžkých předmětů.

Minimální riziko opotřebení.

Minimální riziko poškození podlahy: Díky své pružnosti a rovnoměrnému rozložení hmotnosti polyuretanové válečky minimalizují riziko poškrábání a poškození podlahy. Díky tomu mohou uživatelé pojezdové plošiny bezpečně přemisťovat těžké předměty bez obav z poškození podlahy.

Tichá přeprava: polyuretanové válečky se vyznačují také nízkou hladinou hluku při přepravě. Díky tomu lze pojezdovou plošinu používat v různých pracovních prostředích bez ohledu na hluk způsobený přemísťovanými těžkými předměty.

Plošinu lze používat v širokém spektru pracovních prostředí.

Plošina je navíc vybavena sklopnou ojí. Tento funkční prvek umožňuje přizpůsobit délku plošiny různým přepravním potřebám. Skládací oje umožňuje snadnou manévrovatelnost a také usnadňuje skladování a přepravu, když se plošina nepoužívá. Toto praktické řešení zajišťuje flexibilitu a pohodlí při používání mobilní plošiny a přizpůsobuje ji měnícím se podmínkám a přepravním požadavkům.

Detaily produktu

HMOTNOST
38 kg
NOSNOST
5000 kg
ROZMĚR VÁLCŮ
Ø80x70 mm
MNOŽSTVÍ SVITKŮ
5
NOSNÁ PLOCHA NA PRVEK
Ø175 mm
BODY PODPORY
1
DÉLKA VZDÁLENOSTI
920 mm
VÝŠKA PLNĚNÍ
107 mm
ŠÍŘKA PLATFORMY
500 mm
Cormak
CK.1927
100 ks

Reviews (0)

No reviews
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

11 dalších produktů ve stejné kategorii:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Soubory cookie používáme k zajištění správného fungování webu, a také k analýze - jak náš eshop používáte. Potvrzením souhlasíte s použitím cookies.