Hydraulický drápový zvedák HP20...
Hydraulický drápový zvedák HP20...
Hydraulický drápový zvedák HP20...
Hydraulický drápový zvedák HP20...
Hydraulický drápový zvedák HP20...
Hydraulický drápový zvedák HP20...

Hydraulický drápový zvedák HP20 (nosnost 20 tun)

Zvedák s drápkem s impozantní nosností 20 tun je ideálním nástrojem pro průmyslová odvětví, která vyžadují manipulaci s obrovskými břemeny. Díky robustní konstrukci a inovativní technologii poskytuje tento drápový zvedák efektivitu, bezpečnost a spolehlivost pro jakékoli použití.

13 799 Kč
S DPH

Popis

Hlavním charakteristickým rysem drápového zvedáku je jeho drápový zvedací mechanismus, který umožňuje bezpečné a přesné uchopení nejrůznějších předmětů. Díky tomu je manipulace s velkými a tvarově odlišnými břemeny mnohem efektivnější a obsluha má proces zvedání plně pod kontrolou.

Překážka v manipulaci s břemeny se stává mnohem efektivnější. Zvedák s nosností 20 tun není jen o síle, ale také o zabezpečení proti selhání, zaručuje bezpečné zvedání a přepravu těžkých břemen do velkých výšek.

Konstrukce drápového výtahu byla pečlivě navržena tak, aby byla zajištěna maximální stabilita při provozu. Robustní rám a odolné materiály zajišťují, že si zvedák poradí s náročnými průmyslovými podmínkami, přičemž si zachovává plnou funkčnost a spolehlivost.

Celkově vzato je strojní drápový zvedák s nosností 20 tun výkonným nástrojem, který si poradí i s těmi nejnáročnějšími průmyslovými úkoly. Jeho působivá nosnost a přesný drápový mechanismus z něj činí neocenitelnou podporu v oblasti zvedání a přemísťování velkých břemen v nejrůznějších pracovních prostředích.

Detaily produktu

Hmotnost netto
68 kg
Výška zdvihu
140 mm
Maximální statické zatížení
20T
Maximální nosnost zdvihací hlavy
15T
Maximální nosnost u paty zvedací hlavy
12T
Minimální výška (stopa / hlava)
40 / 325 mm
Nastavení šroubu
0-60 mm
Cormak
CK.2478
100 ks

Reviews (0)

No reviews
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

11 dalších produktů ve stejné kategorii:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Soubory cookie používáme k zajištění správného fungování webu, a také k analýze - jak náš eshop používáte. Potvrzením souhlasíte s použitím cookies.