Přepravní souprava WL6+WF6 (nosnost...
Přepravní souprava WL6+WF6 (nosnost...
Přepravní souprava WL6+WF6 (nosnost...
Přepravní souprava WL6+WF6 (nosnost...
Přepravní souprava WL6+WF6 (nosnost...
Přepravní souprava WL6+WF6 (nosnost...

Přepravní souprava WL6+WF6 (nosnost 12 tun)

Přepravní souprava WL6 + WF6 je ideálním řešením pro přepravu těžkých nákladů o hmotnosti až 12 tun. Skládá se z pojezdové plošiny WL6 a přepravního podvozku WF6, což umožňuje přesun soupravy po nerovném povrchu. Je vynikající volbou pro dopravní a průmyslové firmy, které potřebují pohodlný a bezpečný způsob přepravy objemných nákladů.

13 799 Kč
S DPH

Popis

Vlastnosti produktu:

Ideálním řešením pro firmy, které hledají kvalitní nástroje pro přepravu těžkých předmětů, je sada přepravních válců WL6 + WF6. Válce s polyuretanovým běhounem chrání přepravovaný stroj a povrch vozovky před poškozením, čímž se minimalizuje riziko nehod, což se promítá do nižších provozních nákladů.

Přepravní válce s polyuretanovým běhounem chrání přepravovaný stroj a povrch vozovky před poškozením, čímž se minimalizuje riziko nehod, což se promítá do nižších provozních nákladů.

Sada transportních válců WL6 + WF6 představuje inovativní řešení pro snadnou a bezpečnou přepravu těžkých předmětů, která se tak stává mnohem efektivnější a účinnější, což šetří čas i peníze. Sada se snadno používá a nevyžaduje žádné odborné nářadí ani dovednosti. Rychlá a bezporuchová/spolehlivá/spolehlivá instalace válců na přepravní podvozek umožňuje rychlé zahájení práce.

Souprava rovněž zajišťuje vysokou mobilitu při přepravě těžkých předmětů. Válce lze snadno přizpůsobit různým povrchům a malé rozměry zajišťují volnost manévrování v úzkých uličkách. Přepravní válce jsou multifunkční a lze je použít v různých odvětvích, například v průmyslu, dopravě a skladování.

Detaily produktu

NOSNOST
6000 kg
6000 kg
ROZMĚR VÁLCŮ
80x80 mm
80x80 mm
MNOŽSTVÍ SVITKŮ
8
8
NOSNÁ PLOCHA NA PRVEK
Ø155 mm
BODY PODPORY
1
2
DÉLKA VZDÁLENOSTI
1080 mm
ÚHEL NATOČENÍ OJE
± 90 o
VÝŠKA PLNĚNÍ
110 mm
LOŽNÁ PLOCHA NA PRVEK
200x180 mm
DÉLKA KONEKTORU
1300 mm
ŠÍŘKA ROZTEČE VOZÍKŮ
450 - 1700 mm
ROZMĚRY (D x Š)
350x535 mm
Cormak
CK.1228
100 ks

Související produkty

Reviews (0)

No reviews
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

11 dalších produktů ve stejné kategorii:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Soubory cookie používáme k zajištění správného fungování webu, a také k analýze - jak náš eshop používáte. Potvrzením souhlasíte s použitím cookies.