Odsávání průmyslových výparů a prachu...
Odsávání průmyslových výparů a prachu...
Odsávání průmyslových výparů a prachu...
Odsávání průmyslových výparů a prachu...
Odsávání průmyslových výparů a prachu...
Odsávání průmyslových výparů a prachu...

Odsávání průmyslových výparů a prachu LDC-6L

Odsávací systém LDC-6L je pokročilé řešení pro ochranu a produktivitu při laserovém zpracování. Díky automatickému čištění filtru, 99,9% účinnosti filtrace, výkonnému ventilátoru a kompaktnímu designu zajišťuje tento systém bezpečnost obsluhy, udržuje výkonnost laserového systému a minimalizuje kontaminaci. Nejenže účinně odstraňuje škodlivé látky ze vzduchu, ale také zajišťuje kontinuitu a dlouhou životnost zařízení.

321 791 Kč
S DPH

Popis

Charakteristiky těžby

Laserové zpracování je proces, při kterém se ke zpracování materiálů používá laser. Jedná se o relativně bezpečnou a hygienickou metodu. Při tomto procesu však vznikají nebezpečné výpary a prach, které obsahují těžké kovy škodlivé pro lidské zdraví. Kromě toho výpary a prach negativně ovlivňují kvalitu práce a mohou poškodit strojní zařízení v důsledku kontaminace.

Pro řešení těchto problémů jsou nezbytné odsávací a filtrační systémy, které jsou klíčové v každé laserové instalaci. Jejich hlavním úkolem je bezpečné odstranění kouře a prachu a v případě potřeby filtrace těchto látek. Tyto systémy zajišťují bezpečné pracovní prostředí pro obsluhu a udržují čočky laseru v čistotě, aby se zachoval výkon a minimalizoval zápach při laserovém zpracování.

Proces filtrace laserových plynů a prachu probíhá v několika fázích. Nejprve se použije filtr pro větší částice a poté filtr pro jemnější částice, vyrobený z polyesteru v kovovém rámu, který účinně odstraní až 90 % prachu a částic z odsávaného vzduchu. Posledním stupněm je filtr s aktivním uhlím, který díky speciálnímu složení uhlíku čistí vzduch od nežádoucích látek, jako jsou těžké kovy a toxické chemikálie. Povrch uhlíku ve filtru působí jako houba, která účinně odstraňuje škodliviny, načež je do místnosti vypouštěn čistý vzduch.

Mezi hlavní funkce systému odsávání a filtrace spalin z laserových procesů patří:

  • Odsávání a neutralizace laserových výparů.
  • Zajištění bezpečnosti práce na laserové stanici a v jejím bezprostředním okolí.
  • Zajištění bezpečného pracovního prostředí.
  • Prodloužení životnosti laserových systémů jejich udržováním v čistotě a ochranou klíčových součástí před znečištěním.

Klíčové výhody odsávání LDC-6L jsou:

  • Automatické čištění filtru stlačeným vzduchem, které prodlužuje životnost filtru a udržuje výkon systému po delší dobu.
  • Automatické čištění filtru stlačeným vzduchem, které prodlužuje životnost filtru a udržuje výkon systému po delší dobu.
  • Nano-typ nehořlavého filtru, dovážený a vyrobený z vysoce kvalitních materiálů, účinně zadržuje částice o velikosti 0,3 μm na více než 99,9 %.
  • Velká zásuvka na prach pro snadnou údržbu systému.
  • Motory s ochranou proti přetížení pro vysokou úroveň ochrany a spolehlivosti.
  • Vysoce výkonné kolo ventilátoru vytvářející vysoký podtlak pro účinné odstraňování laserových výparů a vysokou kapacitu proudění vzduchu.
  • Celková čisticí kapacita systému je 0,3 μm a účinnost přes 99,9 %, což dokazuje vysokou účinnost odsávání při odstraňování škodlivých částic ze vzduchu. Kompaktní konstrukce systému navíc usnadňuje jeho obsluhu a údržbu.

Detaily produktu

Hmotnost
830 kg
Průměr vstupního otvoru
300 mm
Tlak vzduchu
3000 Pa
Výkon ventilátoru
7,5 kW
Rozměry (D x Š x V)
1350 x 1500 x 2700 mm
Počet filtračních patron
6
Průtok vzduchu
6000 m³/h
Účinnost filtrace
99,99%
Velikost filtru
350x660 mm
Výška vstupního otvoru
440 mm
Cormak
CK.2314
100 ks

Reviews (0)

No reviews
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

4 dalších produktů ve stejné kategorii:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Soubory cookie používáme k zajištění správného fungování webu, a také k analýze - jak náš eshop používáte. Potvrzením souhlasíte s použitím cookies.