Víceúčelová frézka MFM250
Víceúčelová frézka MFM250
Víceúčelová frézka MFM250
Víceúčelová frézka MFM250
Víceúčelová frézka MFM250
Víceúčelová frézka MFM250

Víceúčelová frézka MFM250

Naše víceúčelová frézka MFM250 je všestranný nástroj, který přináší revoluci v obrábění kovů. Díky dvouosé naklápěcí hlavě umožňující naklápění vpravo/vlevo v rozsahu ±90° a naklápění vpřed + vzad v rozsahu ±45° umožňuje tento stroj přesné a komplexní frézování. Díky třem automatickým posuvům, ručnímu hrubému posuvu pouzdra a digitálnímu odečtu pro 3 osy je MFM250 ideální pro kusovou i sériovou výrobu. Další funkce, jako je centrální mazání, ruční brzda vřetena a chladicí systém se zásobníkem třísek, z něj činí nepostradatelný nástroj pro moderní výrobní zařízení. Volitelná dlátová hlava dále zvyšuje flexibilitu a umožňuje přizpůsobení široké škále obráběcích úloh.ne.

338 772 Kč
S DPH

Popis

Popis stroje

  • Klopná hlava ve 2 osách:

Frézka je vybavena inovativní naklápěcí hlavou ve 2 osách, která umožňuje přesné frézování s naklápěním vpravo/vlevo v rozsahu ±90° a naklápěním vpředu + vzadu v rozsahu ±45°, což poskytuje výjimečnou flexibilitu v procesu obrábění.

Ruční hrubování pouzdra:

Funkce ručního hrubého posuvu pouzdra umožňuje přizpůsobit proces frézování individuálním potřebám a specifikacím materiálu.

Funkce ručního hrubého posuvu pouzdra umožňuje přizpůsobit proces frézování individuálním potřebám a specifikacím materiálu.

Přepínač pravolevého pohybu: Pohodlný přepínač pravolevého pohybu umožňuje snadné nastavení směru frézování a zvyšuje flexibilitu práce.

Přepínač pravolevého pohybu.

Centrální mazání vřetena, matic a vedení: Centrální mazací systém zaručuje dlouhou životnost stroje, minimalizuje opotřebení a riziko poruchy.

Ruční brzda vřetena:

: Přesná kontrola frézovacího procesu díky ruční brzdě vřetena, která zajišťuje bezpečnost a přesnost.

Chladicí systém se zásobníkem třísek: Účinný chladicí systém se zásobníkem třísek udržuje během frézování optimální teplotu a zajišťuje dokonalé pracovní podmínky.

Chladicí systém se zásobníkem třísek.

Sekací hlava (jako přídavná volitelná výbava): Volitelná dlátová hlava dále rozšiřuje funkčnost stroje a umožňuje provádět různé obráběcí operace.

Dlátovou hlavu lze použít jako volitelné příslušenství.

Digitální odečet pro 3 osy: Digitální odečet pro tři osy zajišťuje přesné polohování a usnadňuje programování, což vede ke zkrácení výrobního času.

Digitální odečet pro tři osy.

Náš víceúčelový frézovací stroj MFM250 není jen nástroj, je to inovativní řešení, které pozvedne vaše možnosti obrábění na novou úroveň. Díky svým pokročilým funkcím je tento stroj ideální pro kusovou i sériovou výrobu a zajišťuje spolehlivost, přesnost a produktivitu.

Detaily produktu

Cormak
CK.903
100 ks

Související produkty

Reviews (0)

No reviews
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Soubory cookie používáme k zajištění správného fungování webu, a také k analýze - jak náš eshop používáte. Potvrzením souhlasíte s použitím cookies.