Elektrický paletový vozík Q20 2000 kg
Elektrický paletový vozík Q20 2000 kg
Elektrický paletový vozík Q20 2000 kg
Elektrický paletový vozík Q20 2000 kg
Elektrický paletový vozík Q20 2000 kg
Elektrický paletový vozík Q20 2000 kg
Elektrický paletový vozík Q20 2000 kg
Elektrický paletový vozík Q20 2000 kg

Elektrický paletový vozík Q20 2000 kg

Elektrický vozík Q20 nabízí působivou maximální nosnost 2 tuny a vynikající manévrovací schopnosti. Díky kompaktním rozměrům a přesnému řízení zajišťuje snadnou manévrovatelnost ve stísněných prostorech. Je vybaven pokročilým elektrickým pohonem, který zaručuje plynulý a tichý provoz. Vozík je odolný, vyrobený z vysoce kvalitních materiálů, takže je spolehlivý a nenahraditelný po mnoho let. Ideální pro různá odvětví, jako je skladování, výroba a logistika. Je to nepostradatelný nástroj, který usnadní přesun těžkých nákladů a urychlí skladové operace.

53 145 Kč
S DPH

Popis

Vlastnosti elektrického invalidního vozíku Q20:

Elektrický vozík Q20 je vyspělý nástroj speciálně navržený pro efektivní přesun těžkých palet s hmotností vyšší než 350 kg. Díky své působivé maximální nosnosti 2 tuny je nepostradatelný v různých průmyslových odvětvích a aplikacích.

Přístroj nabízí výjimečný výkon a spolehlivost díky uzavřené bezúdržbové baterii AGM s kapacitou až 50 Ah, ergonomické ovládací rukojeti s tlačítkem pro pomalý pojezd a plynulé regulaci rychlosti. Díky kompaktním rozměrům je Q20 velmi obratný, takže se s ním snadno manévruje v úzkých prostorách.

Snadné ovládání a neuvěřitelně pohodlné používání je umožněno díky elektrickému řízení a zvukovému signálu, který signalizuje vybití baterie. Vozík má také vestavěnou nabíječku, takže jej lze dobíjet kdekoli bez ohledu na dostupnost externích zdrojů energie.

Vozíky lze dobíjet kdekoli.

Bezúdržbový motor s bezkartáčovou technologií zajišťuje nejen účinnost, ale také tichý provoz. Vozík Q20 navíc nevyžaduje servis během záruční doby, což šetří čas i náklady.

Vozíček Q20 je rovněž bezúdržbový.

Robustnost a odolnost jednotky jsou nepopiratelné. Vozík je vyroben z vysoce kvalitních materiálů a byl vyvinut tak, aby vydržel i ty nejnáročnější pracovní podmínky.

Elektrický vozík Q20 je vyroben z vysoce kvalitních materiálů a byl vyvinut tak, aby vydržel i ty nejnáročnější pracovní podmínky.

Elektrický vozík Q20 našel uplatnění v různých průmyslových odvětvích, jako je skladování, výroba, logistika a maloobchod. Jeho vysoká nosnost, vynikající manévrovatelnost, pohodlné ovládání, plynulá regulace rychlosti, ergonomická ovládací rukojeť s tlačítkem pro pomalý pojezd, vestavěná nabíječka, bezúdržbový motor s bezkartáčovou technologií, utěsněná bezúdržbová baterie AGM, signalizace vybití baterie a absence nutnosti údržby během záruční doby z něj činí neocenitelný nástroj pro efektivní přesun těžkých nákladů. Ať už podnikáte v jakékoli oblasti, vozík Q20 vám pomůže optimalizovat přepravní procesy, zrychlit skladové operace a zvýšit produktivitu.

Polyuretanová kola a kolečka

Tyto univerzální kolečka jsou optimální pro různé povrchy. Vyznačují se značnou odolností proti oděru a zvýšenou odolností proti mechanickému poškození. Zajišťují tichý chod a minimální valivý odpor.

Detaily produktu

Rozměry
1700 x 560 x 1220 mm
Hmotnost
180 kg
Užitečná zátěž
2 TONY
Poloměr otáčení
1350 mm
Výška zdvihu vidlic
200 mm
Snížená výška vidlic
85 mm
Délka vidlic
1150 mm
Jmenovité napětí/kapacita baterie
24/50 V/Ah
Rychlost s nákladem/bez nákladu
3,5/4 km/h
Maximální stoupání, zatížený/nezatížený
2/6 %
Koło
210 x 70 mm
Vnější rozměry vidlic
240 mm
560 mm
Pohon motoru
0,75 kW
Motor zdvihového čerpadla
0,8 kW
Cormak
CK.1733
100 ks

Reviews (0)

No reviews
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

3 dalších produktů ve stejné kategorii:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Soubory cookie používáme k zajištění správného fungování webu, a také k analýze - jak náš eshop používáte. Potvrzením souhlasíte s použitím cookies.