Baterie Li-Ion 25Ah, baterie pro...
Baterie Li-Ion 25Ah, baterie pro...
Baterie Li-Ion 25Ah, baterie pro...

Baterie Li-Ion 25Ah, baterie pro vozík Q15E

Lithium-iontová baterie s kapacitou 25Ah je ideálním řešením pro uživatele elektrických invalidních vozíků, kteří hledají účinný a odolný zdroj energie. Díky svému vysokému výkonu, odolnosti a kompaktnosti je tato baterie vynikající volbou pro ty, kteří potřebují delší používání svého invalidního vozíku bez nutnosti častého dobíjení.

10 347 Kč
S DPH

Popis

Vlastnosti stroje

Lithium-iontová baterie o kapacitě 25 Ah pro elektrický invalidní vozík zajišťuje nejen dlouhou dobu provozu, ale také mimořádně vysoký výkon. Díky použití lithium-iontových článků nabízí tato baterie rychlé nabíjení a dlouhou životnost, což vám umožní podnikat s elektrickým vozíkem delší cesty bez nutnosti dobíjení.

Lithium-iontové baterie jsou navíc známé svou odolností a dlouhou životností. Baterie s kapacitou 25 Ah by měla vydržet mnoho nabíjení a vybíjení a poskytnout mnoho let používání bez ztráty výkonu. Uživatelé elektrických invalidních vozíků si tak mohou užívat delšího používání svého zařízení bez nutnosti časté výměny baterií.

Poznámka: Vhodné pouze pro model CORMAK Q15E

Detaily produktu

Cormak
CK.2143
100 ks

Reviews (0)

No reviews
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

3 dalších produktů ve stejné kategorii:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Soubory cookie používáme k zajištění správného fungování webu, a také k analýze - jak náš eshop používáte. Potvrzením souhlasíte s použitím cookies.