Elektrický paletový vozík Q15-2 1500...
Elektrický paletový vozík Q15-2 1500...
Elektrický paletový vozík Q15-2 1500...
Elektrický paletový vozík Q15-2 1500...
Elektrický paletový vozík Q15-2 1500...
Elektrický paletový vozík Q15-2 1500...

Elektrický paletový vozík Q15-2 1500 kg Li-Ion (elektrický zdvih a pohon)

Náš elektrický paletový vozík s nosností 1500 kg je spolehlivým a efektivním řešením pro přesun těžkých nákladů ve skladech. Díky snadno vyměnitelné baterii a klapce odolné proti povětrnostním vlivům je mobilní a připravený pracovat v různých podmínkách. Přesná regulace rychlosti a snadná manévrovatelnost mu umožňují pohybovat se ve stísněných prostorech. Robustní konstrukce a pokročilé bezpečnostní systémy zajišťují nejen produktivitu, ale také bezpečnost obsluhy a životního prostředí. Náš elektrický paletový vozík je klíčovou součástí optimalizace logistických procesů, zajišťuje efektivitu a úsporu času.

30 711 Kč
S DPH

Popis

Vlastnosti stroje

Náš elektrický paletový vozík s nosností 1 500 kg je nepostradatelným řešením pro snadnou a efektivní manipulaci s těžkými paletami a břemeny ve skladech, výrobních halách a dalších logistických prostorách.

Díky pokročilé elektrické technologii je zvedání i řízení snadné a pohodlné. Elektrický zvedací systém umožňuje plynulé zvedání břemen do správné výšky a zajišťuje přesnost a bezpečnost. Elektrický pohon zase eliminuje potřebu fyzické námahy a umožňuje efektivní a tichý provoz.

Paletový vozík s nosností 1 500 kg je nejen efektivní, ale také spolehlivý. Robustní konstrukce a vysoce kvalitní materiály zaručují dlouhodobý a spolehlivý provoz i v náročných podmínkách. Díky tomu si můžete být jisti, že vozík obstojí i při těch nejnáročnějších úkolech.

Naše řešení má mnoho výhod, včetně ergonomického designu, který zajišťuje komfort a pohodlí pro obsluhu. Intuitivní ovládací panel umožňuje snadné manévrování a nastavení rychlosti jízdy podle potřeby.

Naše řešení má mnoho výhod, včetně ergonomického designu, který zajišťuje pohodlí pro obsluhu.

Inovativním prvkem je vestavěný potenciometr pro regulaci rychlosti, který umožňuje obsluze nastavit rychlost pojezdu podle konkrétních potřeb. To umožňuje přesné ovládání rychlosti vozíku, což zvyšuje bezpečnost a eliminuje riziko kolize nebo poškození.

Rychlost vozíku lze přesně ovládat.

Nezáleží na velikosti skladu ani na míře přetížení, náš elektrický paletový vozík zajišťuje plynulé a přesné manévrování. Obsluha může snadno manévrovat v zatáčkách, vyhýbat se překážkám a přesně umístit náklad tam, kde je potřeba. To zvyšuje efektivitu práce a šetří drahocenný čas.

Bezpečnost je naší nejvyšší prioritou. Náš elektrický paletový vozík je vybaven bezpečnostními systémy, jako jsou elektromagnetické brzdy, spínač "břicha", houkačka a bezpečnostní prvky, které minimalizují riziko nehod a poškození.

Bezpečnostní prvky našeho elektrického paletového vozíku jsou navrženy tak, aby pomohly minimalizovat riziko nehod a poškození.

Pokud hledáte efektivní a spolehlivý elektrický paletový vozík s pohonem a nosností 1500 kg, kontaktujte nás ještě dnes. Nabízíme vysoce kvalitní, inovativní řešení a komplexní zákaznickou podporu pro optimalizaci vašich logistických procesů a zvýšení produktivity

Jednou z klíčových vlastností našeho paletového vozíku je použití snadno vyměnitelné baterie. To znamená, že když se baterie vybije, můžete ji snadno vytáhnout a připojit k nabíječce. To šetří čas a umožňuje nepřetržitou práci, aniž byste museli čekat na plné nabití vozíku. Praktičnost a mobilita jsou v dynamickém prostředí skladu klíčové.

Kryt baterie odolný proti povětrnostním vlivům je dalším inovativním prvkem našeho paletového vozíku. Chrání baterii před vlhkostí, prachem a dalšími vnějšími vlivy, čímž zvyšuje její odolnost a spolehlivost. Můžete si být jisti, že baterie je dostatečně chráněna i v náročných pracovních podmínkách.

Detaily produktu

Rozměry
1700x550x1300 mm
Hmotnost
130 kg
Užitečná zátěž
1500 kg
Poloměr otáčení
1300 mm
Výška zdvihu vidlic
190 mm
Snížená výška vidlic
85 mm
Délka vidlic
1150 mm
Šířka vidlice
550 mm
Průměr kola
80/210 mm
Jmenovité napětí/kapacita baterie
24/20 V/Ah Li-ion
Doba provozu na nabitý akumulátor
do 3 h
Doba dobíjení
2,5 h
Výkon motoru naháněných nástrojů
0,75 kW
Výkon zdvihacího motoru
0,8 kW
Brzdový systém
elektromechaniczny
Rychlost s nákladem/bez nákladu
3,5 / 4,5 km/h
Cormak
CK.2224
100 ks

Reviews (0)

No reviews
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

3 dalších produktů ve stejné kategorii:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Soubory cookie používáme k zajištění správného fungování webu, a také k analýze - jak náš eshop používáte. Potvrzením souhlasíte s použitím cookies.