CORMAK HR-350SA automatický sloupový...
CORMAK HR-350SA automatický sloupový...
CORMAK HR-350SA automatický sloupový...
CORMAK HR-350SA automatický sloupový...

CORMAK HR-350SA automatický sloupový řezací stroj na kovy

Sloupová pásová pila CORMAK H-350SA je vysoce výkonný stroj pro automatické cyklické řezání plných obrobků a profilů. Masivní tělo a robustní rám pily v kombinaci se sloupovou konstrukcí zajišťují vynikající tuhost a výjimečnou úroveň stability při řezání i těch nejobtížněji obrobitelných kovů. Pila je vybavena PLC a snadno ovladatelným dotykovým displejem. Nespornou výhodou tohoto modelu je otočná hlava, která umožňuje řezání v rozsahu 0°-60° - v automatickém i poloautomatickém cyklu - plynulé nastavení úhlu.

586 745 Kč
S DPH

Popis

Ruční a automatický režim: Řezací stroj umožňuje jak ruční operace z pracovní plochy stroje v ručním režimu, tak automatický řezací cyklus v automatickém režimu, což eliminuje potřebu neustálé asistence obsluhy.

Přítlak horní části svěráku: Řezací stroj je uzpůsoben pro řezání svazků

Automatický řezací cyklus:

Automatický řezací cyklus

: V automatickém režimu probíhá celý proces řezání, včetně upnutí obrobku, jeho posunutí na zadaný rozměr, spuštění řezného ramene a jeho zvednutí po dokončení řezu, bez zásahu obsluhy.

Parametry řízené panelem: Parametry řezání, jako je počet kusů, rozměry obrobku, rychlost pásu a další, se nastavují a ovládají prostřednictvím ovládacího panelu se snadno použitelným dotykovým displejem.

Robustní konstrukce: Těleso stroje je vyrobeno z litiny usazené na tuhé, prostorově uspořádané konstrukci deskového podvozku, která zajišťuje výjimečnou tuhost a stabilitu.

Pohon řezacího pásu: Výkonný třírychlostní motor, hydraulický systém napínání a chlazení řemene a čisticí kartáč přispívají k přesnému a efektivnímu řezání.

Bezpečnostní systém: Pokud dojde k přetržení řezacího pásu, stroj se automaticky zastaví, což zvyšuje bezpečnost obsluhy.

Hydraulický systém podávání materiálu: Tento systém umožňuje plně automatický cyklus stroje s přesným nastavením délky podávání materiálu.

Inovace a normy ISO: Společnost Cormak nabízí inovativní řešení a výrobu v souladu s normami ISO:90001 a ISO:140001, což dokazuje vysokou kvalitu, bezpečnost a spolehlivost výrobku.

Max. řezný rozsah

Detaily produktu

Rozměry
2800 x 2200 x 1700 mm
Hmotnost
1500kg
Čerpadlo chlazení
0,04kW
Výška stolu
700 mm
Celkový výkon
4,8kW
ø350
45º
ø300
60º
ø150
Rozsah řezání
Ø350 lub 350 x 350
Pás
4515 x 34 x 1,1 mm
Rychlost řezání
27/45/69 m/min.
Hydraulický agregát
0,75 kW
Zdvih podavače
500 mm
Nosnost
1500 kg
Napínání řemene
hydrauliczne
Cormak
CK.2503
100 ks

Reviews (0)

No reviews
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

12 dalších produktů ve stejné kategorii:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Soubory cookie používáme k zajištění správného fungování webu, a také k analýze - jak náš eshop používáte. Potvrzením souhlasíte s použitím cookies.