Nastavovací polohovadlo pro 90°...
Nastavovací polohovadlo pro 90°...
Nastavovací polohovadlo pro 90°...

Nastavovací polohovadlo pro 90° závitové vřeteno GT24

Nodymový polohovací adaptér závitového ramene je inovativní zařízení, které umožňuje přesné nastavení závitořezného stroje do ideálního pravého úhlu vzhledem k obráběnému obrobku. Tento pokročilý adaptér, využívající nastavovací měrku 90°, umožňuje uživateli snadno a efektivně dosáhnout přesného polohování.

890 Kč
S DPH

Popis

Vlastnosti výrobku:

Nodymový polohovací adaptér vřetena závitníku je moderní zařízení, které umožňuje přesné polohování závitníku v dokonalém pravém úhlu k obráběnému obrobku. Pomocí speciálního testu nastavení 90° nabízí tento adaptér spolehlivé a přesné polohování.

Proces polohování pomocí tohoto adaptéru je jednoduchý, ale účinný. Zde je uveden postup, jak jej lze provést:

  • Připevněte adaptér k vřetenu: Při vypnutém napájení připojte adaptér k závitové hlavě na vřetenu. Ujistěte se, že je adaptér správně umístěn a bezpečně upevněn.
  • Uvolnění kloubů: Uvolněte všechny klouby na adaptéru. Pokud má hlava funkci otáčení o 360 stupňů, uvolněte také klouby na této části. To umožní volný pohyb adaptéru a jeho přesné umístění ve správném úhlu.
  • Připevněte magnet k obrobku: Připevněte magnet k obrobku, který má být obráběn. Ujistěte se, že je magnet pevně připevněn, aby byla zajištěna stabilita a přesné umístění.

Díky tomuto patentovanému adaptéru může nyní uživatel snadno umístit závitořez v ideálním pravém úhlu k obrobku. Tato inovativní technologie zaručuje účinnost a přesnost a umožňuje přesné vytváření závitů.

Polohovač je vhodný pro elektrické závitořezy dostupné na našich RG24x1200, RG24PWx1200, RG24PWx1700, RG36PWx1200 a RG36PWx1700

Detaily produktu

Cormak
CK.2281
100 ks

Reviews (0)

No reviews
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Soubory cookie používáme k zajištění správného fungování webu, a také k analýze - jak náš eshop používáte. Potvrzením souhlasíte s použitím cookies.