Závitořez CORMAK RG36PWx1700
Závitořez CORMAK RG36PWx1700
Závitořez CORMAK RG36PWx1700
Závitořez CORMAK RG36PWx1700
Závitořez CORMAK RG36PWx1700
Závitořez CORMAK RG36PWx1700
Závitořez CORMAK RG36PWx1700
Závitořez CORMAK RG36PWx1700
Závitořez CORMAK RG36PWx1700
Závitořez CORMAK RG36PWx1700
Závitořez CORMAK RG36PWx1700
Závitořez CORMAK RG36PWx1700
Závitořez CORMAK RG36PWx1700

Závitořez CORMAK RG36PWx1700

Navlékací stroj je moderní nástroj pro navlékání různých materiálů. Je vybaven systémem mikropostřiku, který účinně chladí nástroj s minimální spotřebou maziva, což přispívá k jeho výkonu a životnosti. Kromě toho je závitořez vybaven ofukovací jednotkou, která odstraňuje hobliny, poskytuje jasný přehled o vrtaném otvoru a usnadňuje přesné vedení procesu závitování. Stroj má dotykový ovládací panel s menu v polštině. Závitovací rameno má 2 provozní režimy: automatický a ruční.

47 623 Kč
S DPH

Popis

Charakteristika závitořezu RG36PWx1700

Závitovací stroj s dosahem ramene 1700 mm je moderní zařízení, které umožňuje přesné a efektivní závitování různých typů materiálů. Je vybaven dotykovým ovládacím panelem, jehož rozhraní je k dispozici v polštině, angličtině a němčině, a poskytuje jednoduché a intuitivní ovládání.

Zařízení nabízí dva provozní režimy:

  1. Automatický režim: Umožňuje automatické řezání závitů, což výrazně zvyšuje efektivitu a přesnost procesu. Nastavením příslušných parametrů může uživatel provést sérii závitů s minimálním úsilím.
  2. Režim: Tento režim umožňuje uživateli provést sérii závitů s minimálním úsilím.
  3. Ruční režim: V tomto režimu má uživatel plnou kontrolu nad procesem závitování. Může přesně nastavit rychlost a směr závitovací hlavy podle svých potřeb.

Navlékací hlava stroje má funkci otáčení o 90° vertikálně nebo horizontálně a o 180° doprava nebo doleva. Díky tomu je možné vyrábět závity pod různými úhly a na různých površích.

Sada obsahuje závitořezné držáky DIN, které pokrývají širokou škálu velikostí závitů od M5 do M36. Díky tomu je závitořez univerzální a vhodný pro nejrůznější aplikace.

Závitovací stroj je vybaven pokročilým systémem mikropostřiku, který účinně chladí nástroj během práce a zároveň minimalizuje spotřebu maziva. Tento inovativní systém zajišťuje optimální pracovní podmínky pro nástroj, což přispívá k jeho delší životnosti.

Přístroj je navíc vybaven dmychadlem k odstraňování třísek, které vznikají při řezání závitů. Tímto způsobem je udržována viditelnost vrtaného otvoru na správné úrovni, což obsluze umožňuje přesné provádění procesu bez rušivých vlivů. Díky tomu je závitování efektivnější a bezpečnější.

Jednou z klíčových součástí závitořezného stroje jsou kleštiny, které jsou vybaveny nastavitelnými přetěžovacími spojkami. Tyto spojky chrání závitořezný stroj před poškozením způsobeným nadměrným zatížením. Počáteční nastavení krouticího momentu spojek je přizpůsobeno standardním hodnotám závitořezů, ale uživatel má možnost jejich nastavení pomocí speciálního klíče, který je dodáván v sadě. To umožňuje přizpůsobit závitořez specifickým požadavkům a materiálům, což má vliv na kvalitu a bezpečnost závitování.

Za zmínku stojí, že stroj je vybaven manuálním režimem s programovatelnou cyklickou změnou směru. Tato funkce je užitečná zejména při lámání třísky, což minimalizuje riziko poškození závitu během procesu a zvyšuje životnost nástroje. Tento závitořez je ideálním nástrojem pro dílny, výrobu a další odvětví, kde je přesné a efektivní závitování klíčovou součástí výrobního procesu.

Stroj se prodává bez pracovního stolu, svěráku, závitníků a magnetického sklíčidla.

Detaily produktu

Napájecí zdroj
230V
Hmotnost
60 kg
VÝKON
1,2 kW
Maximální dosah ramene
1700 mm
Max. rychlost otáček
156 obr./min.
Cormak
CK.1898
100 ks

Související produkty

Reviews (0)

No reviews
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Soubory cookie používáme k zajištění správného fungování webu, a také k analýze - jak náš eshop používáte. Potvrzením souhlasíte s použitím cookies.