Závitořez CORMAK RG24PWx1200
Závitořez CORMAK RG24PWx1200
Závitořez CORMAK RG24PWx1200
Závitořez CORMAK RG24PWx1200
Závitořez CORMAK RG24PWx1200
Závitořez CORMAK RG24PWx1200
Závitořez CORMAK RG24PWx1200
Závitořez CORMAK RG24PWx1200
Závitořez CORMAK RG24PWx1200
Závitořez CORMAK RG24PWx1200
Závitořez CORMAK RG24PWx1200
Závitořez CORMAK RG24PWx1200
Závitořez CORMAK RG24PWx1200
Závitořez CORMAK RG24PWx1200
Závitořez CORMAK RG24PWx1200
Závitořez CORMAK RG24PWx1200
Závitořez CORMAK RG24PWx1200

Závitořez CORMAK RG24PWx1200

Elektrické závitořezné rameno je univerzální závitořezný nástroj, který umožňuje přesné a efektivní vytváření závitů. Díky možnosti nastavení hlavy v různých polohách a směrech a sadě závitořezných držáků je ideální pro práci s různě velkými otvory. Kromě toho je vybaveno manuálním režimem s možností cyklické změny směru, což usnadňuje lámání třísek a zajišťuje hladký průběh závitování. Model závitořezu je vybaven dávkovačem oleje a dmychadlem pro odfuk třísek. Jedná se o spolehlivý nástroj, který zaručuje flexibilitu, přesnost a efektivitu při výrobě závitů. Stroj má dotykový ovládací panel s nabídkami v polštině, angličtině a němčině. Závitové rameno má 2 provozní režimy: automatický a ruční.

37 614 Kč
S DPH

Popis

Charakteristiky závitořezu RG24PWx1200

Elektrický závitořez je univerzální zařízení pro výrobu závitů, které se používá jak ve větších továrnách, tak v menších dílnách. Jeho hlavní výhodou je zkrácení času potřebného pro závitovací operace, což přispívá k efektivitě celého procesu.

Závitovací stroj se vyznačuje jednoduchou a kompaktní konstrukcí a je vybaven pohyblivou hlavou, díky níž je mimořádně univerzální. Jeho pohon je založen na výkonném servopohonu, který zajišťuje silný a spolehlivý provoz. Pro snadné používání je závitořez vybaven dotykovým ovládacím panelem, který má intuitivní menu dostupné v polštině, angličtině a němčině. Tento panel umožňuje snadné programování parametrů závitování, jako jsou rychlost, směr závitu a hloubka řezu závitu.

Součástí standardního vybavení závitořezného stroje je systém mikrospreje, který účinně chladí nástroj s minimální spotřebou maziva. Kromě toho je stroj vybaven ofukovací jednotkou, která odstraňuje třísky a zajišťuje vynikající viditelnost vrtaného otvoru. Závitník je vybaven rychloupínacím sklíčidlem, které umožňuje snadné a rychlé nasazení závitníků do průchozích i slepých otvorů. Závitníkovou hlavu lze nastavit vertikálně i horizontálně o 90° a také doprava nebo doleva o 180°. V porovnání s tradičním ručním závitníkem nabízí závitník větší přesnost a spolehlivost při zachování pravého úhlu (90°).

Výstružníky závitořezu mají nastavitelné přetěžovací spojky. Sada závitořezu obsahuje závitořezné držáky DIN s rozměry od M6 do M24, které poskytují širokou škálu aplikací pro různé velikosti závitů. Hodnoty krouticího momentu jsou nastaveny na standardní hodnoty pro různé velikosti závitů, ale je možné tato nastavení upravit pomocí speciálního klíče, který je součástí sady.

Přístroj je navíc vybaven dvěma provozními režimy: automatickým a ručním. Manuální režim umožňuje uživateli, aby sám řídil proces navlékání nití, což poskytuje větší kontrolu nad operací. Je také možné naprogramovat cyklickou změnu směru závitování, která pomáhá lámat třísky a udržovat účinnost procesu. Díky těmto funkcím poskytuje závitořez ještě větší flexibilitu a přesnost při provádění závitovacích operací.

Elektrický závitořez je určen k vytváření závitů v široké škále materiálů, jako je ocel, nerezová ocel, hliník a neželezné kovy. Jedná se o spolehlivý a účinný nástroj, který urychluje proces závitování a zvyšuje přesnost a kvalitu vytvořených závitů. Díky své univerzálnosti a snadnému použití je široce používán v různých průmyslových odvětvích, od zpracovatelského průmyslu až po řemeslnické dílny.

Díky nejmodernější technologii a robustní konstrukci zaručuje elektrický závitořez nejen úsporu času, ale také dlouhodobý výkon a odolnost. Je nepostradatelným nástrojem pro profesionály, kteří při své každodenní práci vyžadují rychlé, přesné a spolehlivé závitování. Elektrický závitořez nabízí pohodlí, efektivitu a vynikající kvalitu závitů, díky čemuž je proces závitování mnohem jednodušší a efektivnější.

Přiložené závitořezné držáky DIN:

  • M5-6, M8, M10, M12, M14, M16, M18, M20, M22-24

Stroj se prodává bez pracovního stolu.

Detaily produktu

Napájecí zdroj
230V
Hmotnost
48 kg
VÝKON
1,2 kW
Maximální dosah ramene
1200 mm
Max. rychlost otáček
250 obr./min.
Cormak
CK.1902
100 ks

Související produkty

Reviews (0)

No reviews
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Soubory cookie používáme k zajištění správného fungování webu, a také k analýze - jak náš eshop používáte. Potvrzením souhlasíte s použitím cookies.