Pneumatická přítlačná podložka pro...
Pneumatická přítlačná podložka pro...
Pneumatická přítlačná podložka pro...
Pneumatická přítlačná podložka pro...

Pneumatická přítlačná podložka pro pilu na desky, dvoudílná 3200 mm

Pneumatický přítlak zajišťuje přesné přilnutí řezaného materiálu ke stolu pily. Tím se zvyšuje přesnost a kvalita řezu, což urychluje a usnadňuje řezání desky. Svěrka se velmi snadno instaluje a obsluhuje.

15 453 Kč
S DPH

Popis

Použití tesařské pneumatické svěrky k formátovací pile

Nedostatečný přítlak na desku na stole, na kterém pracuje pokosová pila, je problém, který může způsobit řadu negativních důsledků a výrazně ovlivnit účinnost a kvalitu řezání. Mezi tyto problémy patří:

Nekontrolovatelné třískování: Nespolehlivé upevnění desky ke stolu může vést k nestabilitě, která následně vede k nekontrolovatelnému třískování. To představuje riziko pro pracovníky a může vést k poškození nástrojů a výrobků, což zvyšuje výrobní náklady.

Nekontrolované třísky.

Nadměrné ztráty materiálu: Nedostatek pevného upínacího tlaku může způsobit posunutí desky během řezání, což vede ke ztrátám materiálu. Špatně posunutá deska může být řezána v nesprávných místech, což vyžaduje dodatečné ořezávání nebo dokonce vyřazení veškerého materiálu.

Nepřemístění materiálu.

Poškození okrajů desek: Nedostatečně stabilní upnutí může způsobit vibrace a nepřesné řezání, což následně může vést k poškození hran desek. To má nepříznivý vliv nejen na jejich vzhled, ale také na jejich funkčnost, zejména v případě dokončovacích materiálů.

Může dojít k poškození hran desek.

Výhody použití pneumatického upínače pro dvoudílnou formátovací pilu 3200 mm:

Řešením těchto problémů je použití pneumatického upínacího zařízení, které zajišťuje přesné přilnutí materiálu ke stolu pily pro řezání desek. Tímto přístupem lze získat řadu výhod:

Zvýšená přesnost řezání: Pneumatický tlak zajišťuje bezpečné a rovnoměrné upnutí materiálu ke stolu, což vede ke zvýšení přesnosti řezání. Tím se eliminuje nekontrolované tříštění a poškození hran desek.

Zlepšená kvalita řezu.

Zlepšená kvalita řezu: Díky stabilnímu upnutí se výrazně zlepšuje kvalita řezu. Desky jsou řezány rovnoměrně a bez poškození, což zvyšuje jejich hodnotu a estetiku.

Zlepšená kvalita řezu.

Rychlejší a snadnější řezání: Díky bezpečnému upnutí desky mohou pracovníci pracovat efektivněji a bez obav o bezpečnost. To urychluje celý proces řezání desek, což zvyšuje efektivitu výroby.

Jednoduchost montáže.

Snadná montáž a obsluha: Pneumatický upínač se snadno instaluje a obsluhuje. Nevyžaduje složité postupy a její provoz lze snadno ovládat.

Jednoduchá montáž a obsluha.

Dvouzónová svorka: Pneumatická svorka je vybavena dvěma zónami s nezávislým ovládáním každé strany stolu pily. To poskytuje větší flexibilitu a umožňuje přizpůsobit tlak různým typům materiálu a výrobním požadavkům.

Pneumatický tlak: Pneumatický tlak lze ovládat nezávisle na každé straně stolu pily.

Pneumatický přítlak tak poskytuje spolehlivé řešení, které zlepšuje kvalitu, přesnost a efektivitu řezání desek, přispívá k úspoře času a materiálu a minimalizuje riziko poškození a nehod.

Detaily produktu

Délka upnutí
3200 mm
Výška materiálu
100 mm
Počet pohonů
4
Pracovní tlak
2,0 bar
Cormak
CK.2054
100 ks

Reviews (0)

No reviews
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

5 dalších produktů ve stejné kategorii:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Soubory cookie používáme k zajištění správného fungování webu, a také k analýze - jak náš eshop používáte. Potvrzením souhlasíte s použitím cookies.