Pneumatická přítlačná podložka pro...
Pneumatická přítlačná podložka pro...
Pneumatická přítlačná podložka pro...
Pneumatická přítlačná podložka pro...

Pneumatická přítlačná podložka pro pilu na desky, dvoudílná 3200 mm

Pneumatický přítlak zajišťuje přesné přilnutí řezaného materiálu ke stolu pily. Tím se zvyšuje přesnost a kvalita řezu, což urychluje a usnadňuje řezání desky. Svěrka se velmi snadno instaluje a obsluhuje.

15 453 Kč
S DPH

Popis

Použití tesařské pneumatické svěrky k formátovací pile

Nedostatečný přítlak desky ke stolu, na kterém pracuje formátovací pila, je problém, který s sebou nese řadu možných důsledků, jež mohou výrazně ovlivnit efektivitu a kvalitu řezání. Mezi tyto problémy patří:

Nekontrolovatelné tříštění: Nedostatek pevného přítlaku na desku může vést k tomu, že deska nebude pevně fixována na stole. Pokud k tomu dojde, může během řezání docházet k nekontrolovatelnému tříštění, které představuje nejen riziko pro pracovníky, ale může také poškodit nástroje a výrobky a ovlivnit výrobní náklady.

Při řezání může docházet k výraznému tříštění.

Podstatné ztráty materiálu: Nedostatek spolehlivého upínacího tlaku může vést k posunu desky během řezání. To má následně za následek ztrátu materiálu, protože nesprávně posunutá deska může být řezána na nevhodných místech, což vyžaduje dodatečné ořezání nebo dokonce vyřazení celého materiálu.

Výsledky ztráty materiálu.

Třepení hran desky: Nedostatek stabilního upnutí může vést k vibracím a nepřesnému řezání. To může mít následně za následek roztřepení hran desek, což má negativní vliv nejen na jejich estetiku, ale také na jejich funkčnost, zejména v případě dokončovacích materiálů.

Použití roztřepené hrany může mít za následek také roztřepení hran desek.

Výhody použití pneumatické svěrky pro dvoudílnou formátovací pilu 3200 mm:

Řešením těchto problémů je použití pneumatické svorky, která zajišťuje přesné přilnutí řezaného materiálu ke stolu pily pro řezání desek. Díky tomuto řešení lze dosáhnout řady výhod:

Zvýšená přesnost řezání: Pneumatický tlak umožňuje bezpečné a rovnoměrné upnutí materiálu ke stolu. To následně vede ke zvýšení přesnosti řezu, čímž se eliminuje nekontrolované tříštění a třepení hran desek.

Zvýšená kvalita řezu.

Vyšší kvalita řezu: Díky stabilnímu upnutí se výrazně zlepšuje kvalita řezu. Desky jsou řezány rovnoměrně a bez poškození, což zvyšuje jejich hodnotu a estetiku.

Zlepšená kvalita řezu.

Rychlejší a snadnější řezání: Díky bezpečnému upnutí desky mohou pracovníci pracovat efektivněji a bez obav o bezpečnost. To urychluje celý proces řezání desek, což má následně za následek zvýšení efektivity výroby.

Jednoduchost montáže.

Snadná montáž a obsluha: Pneumatická svěrka se snadno instaluje a obsluhuje. Nevyžaduje složité postupy a její provoz lze snadno ovládat.

Jednoduchost.

Dvě tlakové zóny: Pneumatická svěrka je vybavena 2 zónami, každou stranu (2 válce na každé straně) stolu pily lze ovládat nezávisle. To poskytuje větší flexibilitu a možnost přizpůsobit tlak různým typům materiálů a výrobním požadavkům.

Pneumatické upínání tak představuje spolehlivé řešení, které zvyšuje kvalitu, přesnost a produktivitu řezání desek, pomáhá šetřit čas a materiál a minimalizuje riziko poškození a nehod.

Detaily produktu

Délka upnutí
3200 mm
Výška materiálu
100 mm
Počet pohonů
4
Pracovní tlak
2,0 bar
Cormak
CK.1201
100 ks

Reviews (0)

No reviews
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

5 dalších produktů ve stejné kategorii:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Soubory cookie používáme k zajištění správného fungování webu, a také k analýze - jak náš eshop používáte. Potvrzením souhlasíte s použitím cookies.