Paletový vozík CORMAK P513 (nosnost...
Paletový vozík CORMAK P513 (nosnost...
Paletový vozík CORMAK P513 (nosnost...
Paletový vozík CORMAK P513 (nosnost...
Paletový vozík CORMAK P513 (nosnost...
Paletový vozík CORMAK P513 (nosnost...
Paletový vozík CORMAK P513 (nosnost...
Paletový vozík CORMAK P513 (nosnost...
Paletový vozík CORMAK P513 (nosnost...

Paletový vozík CORMAK P513 (nosnost 500 kg, nosnost 1300 mm)

Nový ruční stožárový zvedák má jednoduchou a spolehlivou ocelovou konstrukci, která zajišťuje stabilitu a bezpečnost. Vozík může zvedat břemena pomocí teleskopického výložníku a hydraulického nožního ovládání až do hmotnosti 500 kg. Je ideální pro stísněné prostory a malé výšky. Je ideálním nástrojem pro dopravní firmy a další subjekty, které potřebují efektivní a bezpečný způsob zvedání těžkých břemen.

15 525 Kč
S DPH

Popis

Vlastnosti výrobku:

Ruční stožárový zvedák P513 je zařízení, které se vyznačuje vysokou kvalitou zpracování a funkčností. Díky speciální ocelové konstrukci je zařízení robustní, stabilní a bezpečné při používání. Má nosnost 500 kg, takže je ideální pro použití ve skladech, obchodech a při vykládání a nakládání do dodávkových vozů.

Stylový vozík je vybaven dvojitými polyuretanovými kolečky, která zaručují tichý, dlouhý a bezproblémový provoz. Díky možnosti prodloužení vidlic v rozmezí 220 - 560 mm se navíc vozík dokáže přizpůsobit různým velikostem palet, což výrazně zvyšuje jeho funkčnost.

Vozíky jsou navíc vybaveny speciálním prodloužením vidlic.

Přesné ovládání jednotky zajišťuje specializovaná zesílená nožní pumpa se snadno použitelným mechanismem plynulého spouštění vidlic. K základní výbavě vysokozdvižného vozíku patří také parkovací nožní brzda, která umožňuje bezpečné a stabilní ponechání jednotky na pracovišti.

Vysokozdvižný vozík je rovněž vybaven nožní brzdou.

Za zmínku stojí přítomnost ventilu proti přetížení, který hraje klíčovou roli při ochraně stroje před poškozením v případě přetížení. Uživatel si tak může být jistý, že vozík je nejen výkonný, ale také bezpečný při používání.

Přítomný je také ventil proti přetížení, který hraje klíčovou roli při ochraně před poškozením v případě přetížení.

Ruční stožárový vozík P513 je proto ideálním řešením pro firmy a podniky, které si při své práci cení nejen produktivity a funkčnosti, ale také bezpečnosti a spolehlivosti.

Co nás odlišuje od konkurence?

Stylový vysokozdvižný vozík P513 se od konkurence odlišuje díky mnoha přednostem. S nosností až 500 kg je ideálním nástrojem pro použití ve skladu nebo v obchodě. Specializované hydraulické čerpadlo navíc umožňuje plynulé spouštění vidlic, což zajišťuje pohodlí a přesnost při práci.

Jsme přesvědčeni o kvalitě našich paletových vozíků, proto používáme velmi robustní konstrukci, která zajišťuje dlouhou životnost stroje. Kromě toho nabízíme servis a náhradní díly, které jsou k dispozici mimo prodejnu, takže používání našich vysokozdvižných vozíků je ještě bezpečnější a pohodlnější. Zasílání dílů a servis po celé zemi je pro nás standardem.

Kolečka a kolečka našich paletových vozíků jsou vhodná pro nerovný povrch, takže provoz vozíku je stabilnější a bezpečnější. Válečky z polyuretanu na oji zajišťují tichý a plynulý provoz. Navíc jsou naše vozíky vybaveny ventilem proti přetížení, který zabraňuje poškození stroje v případě přetížení.

Pokud si vyberete naše paletové vozíky, máte záruku kvality, odolnosti a bezpečnosti. Dbáme na každý detail, abychom našim zákazníkům poskytli ty nejlepší vozíky na trhu.

Detaily produktu

Cormak
CK.1591
100 ks

Reviews (0)

No reviews
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

4 dalších produktů ve stejné kategorii:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Soubory cookie používáme k zajištění správného fungování webu, a také k analýze - jak náš eshop používáte. Potvrzením souhlasíte s použitím cookies.