Plošinový vozík WLTA (nosnost 200 kg,...
Plošinový vozík WLTA (nosnost 200 kg,...
Plošinový vozík WLTA (nosnost 200 kg,...
Plošinový vozík WLTA (nosnost 200 kg,...
Plošinový vozík WLTA (nosnost 200 kg,...
Plošinový vozík WLTA (nosnost 200 kg,...
Plošinový vozík WLTA (nosnost 200 kg,...
Plošinový vozík WLTA (nosnost 200 kg,...
Plošinový vozík WLTA (nosnost 200 kg,...

Plošinový vozík WLTA (nosnost 200 kg, zdvih 900 mm)

Lehký plošinový vozík s nosností až 200 kg je ideálním nástrojem pro přemisťování nejrůznějších nákladů. Díky své jednoduché konstrukci a nízké hmotnosti je tento praktický vozík ideální pro odvětví vyžadující efektivní přepravu. Snadno se vejde do malých dodávkových vozidel, takže je ideálním partnerem pro přepravce. Absence aretace kroku umožňuje vozík kdykoli přesně zastavit. Jedná se o univerzální řešení, které zajišťuje bezpečnou a pohodlnou manipulaci s těžkými předměty.

9 450 Kč
S DPH

Popis

Vlastnosti vozíku WLTA:

Lehký plošinový vozík s nosností až 200 kg je ideálním nástrojem pro přepravu nejrůznějších nákladů. Díky jednoduché konstrukci a nízké hmotnosti pouhých 47 kg se s ním snadno manipuluje a přemisťuje. Snadno se vejde do malých dodávek, takže je ideálním nástrojem pro dodavatele přepravující zboží.

Vozíček má nosnost až 200 kg, což mu umožňuje převážet nejrůznější náklady. Gumové rukojeti umožňují přepravu zboží s jistotou a nastavení výšky plošiny v rozmezí 55 - 900 mm pomocí ergonomické nožní pumpy umožňuje snadné přizpůsobení. Navíc polyuretanová kolečka umístěná ve spodní části vozíku napomáhají stabilní přepravě zboží.

Tento lehký plošinový vozík má také velmi robustní konstrukci, která zajišťuje dlouhou životnost. Je vyroben z robustních materiálů, je pevný a odolný proti poškození. Byl také vybaven speciálními koly a kolečky vhodnými pro nerovný povrch, včetně polyuretanových vodicích koleček, která zajišťují hladký pohyb i na obtížném povrchu.

Plošinový vozík je také vybaven speciálními koly a kolečky vhodnými pro nerovný povrch, včetně polyuretanových vodicích koleček, která zajišťují hladký pohyb i na obtížném povrchu.

Důležitou vlastností plošinového vozíku je, že nemá žádnou aretaci kroku, což znamená, že jej lze kdykoli zastavit. To je obzvláště užitečné, když potřebujete přesnost a preciznost při přemísťování nákladu. Díky tomu má obsluha vozík plně pod kontrolou a může jej v případě potřeby snadno zastavit.

Vozíček WLTA je praktickým a všestranným nástrojem pro přepravu nákladu. Jeho jednoduchý design, nízká hmotnost, nastavitelná výška plošiny, gumové rukojeti, přídavná polyuretanová kolečka a robustní konstrukce zajišťují pohodlí, stabilitu a bezpečnost při přemísťování nejrůznějšího zboží. Bez ohledu na odvětví poskytne potřebnou efektivitu, přesnost a pohodlí pro každodenní přepravní úkoly.

Výhody přepravního vozíku WLTA:

  • Pryžové rukojeti na vozíku umožňují bezpečnou přepravu zboží.
  • Regulace výšky plošiny v rozmezí 55 - 900 mm pomocí ergonomické nožní pumpy.
  • Instalovaná přídavná polyuretanová kolečka ve spodní části vozíku napomáhají stabilní přepravě zboží
  • Nosnost až 200 kg
  • Speciální hydraulické čerpadlo umožňuje plynulé spouštění plošiny
  • Velmi robustní konstrukce (dlouhá životnost) paletového vozíku
  • Kolečka a kolečka vhodná pro nerovný povrch: polyuretanová kolečka u oje

Upozorňujeme, že vozík vyžaduje vlastní montáž

Detaily produktu

Rozměry
830 x 730 x 1240 mm
Hmotnost
47 kg
Nosnost
200 kg
Minimální výška zdvihu
55 mm
Maximální výška zdvihu
900 mm
Rozměr kola
Ø250 x 50 mm
Rozměr platformy
500 x 500 mm
Cormak
CK.1575
100 ks

Reviews (0)

No reviews
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

4 dalších produktů ve stejné kategorii:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Soubory cookie používáme k zajištění správného fungování webu, a také k analýze - jak náš eshop používáte. Potvrzením souhlasíte s použitím cookies.