Svařovací polohovadlo CORMAK PS-310
Svařovací polohovadlo CORMAK PS-310
Svařovací polohovadlo CORMAK PS-310
Svařovací polohovadlo CORMAK PS-310
Svařovací polohovadlo CORMAK PS-310
Svařovací polohovadlo CORMAK PS-310
Svařovací polohovadlo CORMAK PS-310

Svařovací polohovadlo CORMAK PS-310

Točna CORMAK PS-310 je univerzální pomocné zařízení, které lze použít pro různé výrobní úkoly. Díky svým širokým možnostem je vhodný pro použití všude tam, kde je třeba manipulovat s obrobky. Kvalitu a možnosti otáčení našich polohovadel ocenilo odvětví svařování, lakování a strojírenství. Polohovače CORMAK jsou ideálním řešením všude tam, kde je třeba otáčet, navíjet nebo svinovat součásti nebo podsestavy. Polohovače jsou navíc vybaveny držákem nástrojů, který je nastavitelný v několika rovinách.

19 190 Kč
S DPH

Popis

Níže naleznete podrobnosti o jeho vlastnostech, výhodách a obsahu sady:

Funkce:

1. Přepínač směru otáčení: Tento přepínač umožňuje obsluze ovládat směr otáčení rotačního kotouče, což je důležité pro přesné svařování. Kompaktní, kompaktní konstrukce: Kompaktní konstrukce stroje šetří místo v dílně a umožňuje snadné přemístění stroje na různá pracoviště.

5. Ovládací pedál: Ovládací pedál umožňuje obsluze přesně ovládat chod otočného stolu, což je důležité při svařování a montáži obrobků.

6. Tepelná pojistka: Přítomnost tepelné pojistky chrání stroj před přehřátím, což zvyšuje bezpečnost provozu a životnost stroje.

7. Tepelná pojistka: Přístroj je vybaven tepelnou pojistkou, která chrání stroj před přehřátím, což zvyšuje bezpečnost provozu a životnost stroje.

8. Tepelná pojistka: Přístroj je vybaven tepelnou pojistkou, která chrání stroj před přehřátím. Kartáčový motor: Kartáčový motor zajišťuje stabilní a efektivní provoz stroje, což je důležité při svařování.

8. Rozsah náklonu kotouče 0 - 90°: Možnost náklonu kotouče v rozsahu 0 až 90° umožňuje stroji pracovat v optimální poloze, což vede ke kvalitě svaru a pohodlí obsluhy.

9. Možnost montáže středicího sklíčidla: To umožňuje přesné a stabilní upínání obrobků, což je důležité pro přesné montážní a svařovací práce.

Výhody:

1. Vyšší produktivita: Díky možnosti otáčení válcových součástí se montážní a svařovací práce stávají efektivnějšími.

2. Snížení výrobních nákladů: Zvýšení přesnosti a kvality práce může snížit náklady spojené s zmetky a zvýšit efektivitu výroby.

3. Opakovatelnost dokončených spojů: Stroj zajišťuje konzistentní kvalitu svarů a spojů, což je důležité v odvětvích, která vyžadují opakovatelnost.

4. Flexibilita při používání: Možnost nastavení rychlosti, směru otáčení a sklonu kotouče činí nástroj flexibilním a přizpůsobitelným různým úkolům.

5. Zlepšuje pracovní podmínky svářeče: Usnadňuje svářeči práci tím, že umožňuje svařování v optimální poloze, což přispívá k pohodlí a bezpečnosti.

Sada obsahuje:

1. Polohovací zařízení PS-310.

2. ovládací pedál.

3. 3. napájecí kabel.

4. 4. návod k obsluze.

5. 5. stožár se svařovacím přípravkem.

Tato sada obsahuje potřebné komponenty pro zahájení práce s jednotkou a umožňuje využívat všechny její montážní a svařovací možnosti.

Technické parametry:

*Tříčelisťové sklíčidlo není součástí stavebnice

Detaily produktu

Cormak
CK.2460
100 ks

Reviews (0)

No reviews
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

5 dalších produktů ve stejné kategorii:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Soubory cookie používáme k zajištění správného fungování webu, a také k analýze - jak náš eshop používáte. Potvrzením souhlasíte s použitím cookies.