Svařovací polohovadlo CORMAK PS-180
Svařovací polohovadlo CORMAK PS-180
Svařovací polohovadlo CORMAK PS-180
Svařovací polohovadlo CORMAK PS-180
Svařovací polohovadlo CORMAK PS-180
Svařovací polohovadlo CORMAK PS-180
Svařovací polohovadlo CORMAK PS-180
Svařovací polohovadlo CORMAK PS-180

Svařovací polohovadlo CORMAK PS-180

Otáčecí zařízení CORMAK PS-180 je univerzální pomocné zařízení, které lze použít pro různé výrobní úkoly.
Široké možnosti jej předurčují pro všechny aplikace, kde je třeba manipulovat s komponenty.
Svařovací, lakovací a strojírenský průmysl uznává kvalitu a možnosti otočných zařízení.
Otočné zařízení CORMAK je ideálním řešením všude tam, kde je třeba otáčet, navíjet nebo svinovat součásti nebo podsestavy.

9 381 Kč
S DPH

Popis

Zde jsou uvedeny některé klíčové vlastnosti a aplikace polohovacího zařízení pro svařování:

1. Všestranné použití: Tento otočný polohovač lze použít pro mnoho různých typů montážních a svařovacích prací, což z něj činí univerzální nástroj v dílnách a výrobních provozech.

2. Práce na válcových součástech: Je vhodný zejména pro svařování válcových součástí, jako jsou nádrže a trubky. Díky možnosti otáčení kotouče v rozsahu 0-90° umožňuje svařování v optimální poloze, což se projevuje na kvalitě svaru a produktivitě.

3. Trvanlivost a robustnost: Díky robustní konstrukci je stroj trvanlivý a odolný vůči intenzivnímu používání. To se následně promítá do dlouhé životnosti a spolehlivosti stroje.

4. Svařovací stroj s vysokou odolností a pevností. Regulace 4 rychlostí: Možnost nastavení rychlosti rotačního kotouče je důležitá, protože různé úkoly mohou vyžadovat různé rychlosti, což umožňuje přizpůsobit stroj konkrétním potřebám.

5 Ovládací pedál: Přítomnost ovládacího pedálu umožňuje obsluze přesnou kontrolu nad provozem otočného kotouče. Obsluha může snadno nastavit otáčení a směr otáčení kotouče, což je důležité při svařování a montáži.

6 Montážní drážky: Montážní drážky umožňují montáž sklíčidel a čelistí, což zvyšuje univerzálnost stroje a umožňuje bezpečné uchycení a otáčení dílů.

7. Jednoduché a poloautomatizované výrobní procesy: Toto zařízení lze použít ve výrobních procesech, a to jak při ručních úkonech prováděných obsluhou, tak v poloautomatických procesech, což urychluje práci a zvyšuje přesnost.

Shrnem lze říci, že otočný stůl CORMAK PS-180 je cenným nástrojem, který se používá v mnoha oblastech průmyslu, zejména tam, kde je třeba soustružit a svařovat válcové součásti. Díky své všestrannosti, regulaci otáček a přesnému ovládání poskytuje obsluze cennou podporu při různých montážních a svařovacích pracích.

*Tříčelisťové sklíčidlo není součástí sady

Detaily produktu

Rozměry
260x320x280 mm
Hmotnost
10 kg
Rychlost otáčení
1 ~ 8 obr./min
Velikost pracovního stolu
φ180 mm
Napětí
220V-1PH-50HZ
Jmenovité zatížení
10kg
Úhel náklonu
0°~+90°
Rotační výkon
15W
Náklon
ręczne
Cormak
CK.2457
100 ks

Reviews (0)

No reviews
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

5 dalších produktů ve stejné kategorii:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Soubory cookie používáme k zajištění správného fungování webu, a také k analýze - jak náš eshop používáte. Potvrzením souhlasíte s použitím cookies.