Stolní olepovačka hran CORMAK EBM120...
Stolní olepovačka hran CORMAK EBM120...
Stolní olepovačka hran CORMAK EBM120...
Stolní olepovačka hran CORMAK EBM120...
Stolní olepovačka hran CORMAK EBM120...
Stolní olepovačka hran CORMAK EBM120...
Stolní olepovačka hran CORMAK EBM120...
Stolní olepovačka hran CORMAK EBM120...
Stolní olepovačka hran CORMAK EBM120...
Stolní olepovačka hran CORMAK EBM120...
Stolní olepovačka hran CORMAK EBM120...

Stolní olepovačka hran CORMAK EBM120 s odsáváním

Nejnovější model dýhovacího stroje CORMAK EBM120 se stojanem, vybavený leštěním, frézováním, automatickým nanášením lepidla na desku stolu a dýhováním.

Olepovačka hran JE VYBAVENA AUTOPOZIČNÍM ZAŘÍZENÍM PRO OBRÁBĚNÍ HRANÍČKŮ A VYTAHOVAČEM HLINÍKŮ PRO MLÝNOVÁNÍ ZEMINY

39 326 Kč
S DPH

Popis

Charakteristika stacionárního dýhovacího stroje EBM120 s odsáváním

Stacionární dýhovací a olepovací stroj EBM120 s odsáváním je výkonný stroj, který výrazně zjednodušuje a zlepšuje zpracování materiálů na bázi dřeva.

Silný a stabilní přítlak: Dýhovací a hranovací stroj EBM120 se vyznačuje silným a stabilním přítlakem, který zajišťuje rovnoměrnou práci. Díky tomu je možné dosáhnout vynikajících výsledků obrábění.

Možnost leštění hran:

Přístroj je vybaven možností leštění předem vyfrézované hrany, aby bylo dosaženo dokonale hladkého a estetického povrchu opracovávaných materiálů.

Leštění hran.

Odsávání pro frézovací jednotky: Tento stroj je vybaven odsáváním, které je užitečné při práci s frézovacími jednotkami a pomáhá udržovat čistotu pracovního prostoru.

Plynulé nastavení automatického posuvu:

Dvě pracovní jednotky: EBM120 je vybaven plynule nastavitelným automatickým posuvem obrobku, který zajišťuje přesnost a pohodlí při práci.

Dvě pracovní jednotky.

Dvě frézovací jednotky: Stroj je vybaven dvěma frézovacími jednotkami, které umožňují obrábět horní i spodní část desky stolu, což zefektivňuje proces obrábění.

Pohodlné rameno pro podávání dýh: stroj EBM120 je vybaven pohodlným ramenem pro podávání dýh, které usnadňuje práci obsluhy a přispívá k efektivitě procesu dýhování materiálu.

Automatické zapínání válečků pro nabírání dýh:

Automatické zapínání odebíracích válečků dýh: odebírací válečky dýh se automaticky zapínají po dosažení správné teploty tání lepidla, což zvyšuje přesnost a bezpečnost procesu dýhování.

Automatické zapínání odebíracích válečků dýh.

Nastavení rychlosti leštění: Rychlost leštění se automaticky přizpůsobuje rychlosti posuvu, což zajišťuje rovnoměrný a estetický povrch obrobků.

Rychlost leštění.

Obalování nepravidelně tvarovaných pracovních desek: Stroj umožňuje lepení nepravidelně tvarovaných pracovních desek přesunutím podávací hlavy lepidla do boční polohy, což zvyšuje jeho univerzálnost.

Pracovní plocha.

Pracovní plocha s automatickým posuvem: Pracovní plocha je vybavena automatickým posuvem a opěrnými válečky, což usnadňuje pohyb materiálu při práci. Nastavitelné válečky umožňují zpracovávat větší materiály.

Přítlačné válečky.

Přítlačné válečky a zesílená přítlačná lišta: Přítlačné válečky jsou nakloněny tak, aby pomáhaly vést pracovní plochu a zabraňovaly jejímu zpětnému pohybu. Zesílená hliníková přítlačná lišta navíc zajišťuje rovnoměrné rozložení tlaku a stabilitu obrobku.

Lepicí stroj EBM120 s odsáváním je moderní stroj, který zaručuje přesnost, odolnost a efektivitu při práci s materiály na bázi dřeva. Díky pokročilým technologickým řešením a praktickým funkcím je nepostradatelný v truhlářském a okenním průmyslu.

Vybavení:

  • 4 kusy lešticích kotoučů
  • 4 kusy břitových fréz
  • 1 kg lepidla

Video prezentace

Detaily produktu

Napájecí zdroj
230V
Rozměry
2050 x 900 x 1170 mm
Hmotnost
82 kg
Celková spotřeba energie
3.2 kW
Výška obalu
7 - 60 mm
Výška frézování
7 - 45 mm
Tloušťka pásu
0,3-3 mm
Rychlost zahřívání
5 - 10 minut
Rychlost balení
0-6 m/min
Kapacita nádržky na lepidlo
1000 ml
Stopka nože
1/4"
Cormak
CK.2249
100 ks

Reviews (0)

No reviews
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
Product added to wishlist
Product added to compare.

Soubory cookie používáme k zajištění správného fungování webu, a také k analýze - jak náš eshop používáte. Potvrzením souhlasíte s použitím cookies.