Pila na desky CORMAK PS12E-3000, pila...
Pila na desky CORMAK PS12E-3000, pila...
Pila na desky CORMAK PS12E-3000, pila...
Pila na desky CORMAK PS12E-3000, pila...
Pila na desky CORMAK PS12E-3000, pila...
Pila na desky CORMAK PS12E-3000, pila...
Pila na desky CORMAK PS12E-3000, pila...
Pila na desky CORMAK PS12E-3000, pila...
Pila na desky CORMAK PS12E-3000, pila...

Pila na desky CORMAK PS12E-3000, pila na desky s podkopovým nožem

Přímočará pila s podřezávačem pro zpracování desek s vysokou hustotou, MDF, ABS desek, PVC, masivního dřeva a dalších materiálů na bázi dřeva nebo podobné struktury a tvrdosti. Stroj je postaven na svařovaném ocelovém tělese s litinovým pevným stolem a hliníkovým pohyblivým stolem, vyrobeným z vysoce pevného profilovaného hliníku. Stroj je ideální pro profesionály i amatérské truhláře.

78 341 Kč
S DPH

Popis

Formátová pila Cormak s ořezávačem dřeva

Formátovací pila PS12E-3000 je profesionální nástroj na zpracování dřeva, který vyniká svými výkonnými specifikacemi a schopností provádět přesné řezy velkého rozsahu. Tato moderní okružní pila byla vyvinuta pro různé dřevoobráběcí práce a je ideálním nástrojem pro náročné uživatele.

Hlavní vlastnosti pily, formátovací pily na dřevo PS12E-3000:

Dva řezné kotouče: pila je vybavena dvěma řeznými kotouči - hlavním a podřezávacím kotoučem, což poskytuje široké možnosti řezání různých druhů dřevěných materiálů.

Velkoformátový stůl: Jednou z hlavních předností tohoto modelu je mimořádně velký formátovací stůl s ložiskovým uložením, který umožňuje přesné zpracování velkoformátových dřevotřískových desek o délce až téměř 3 000 mm a dalších velkorozměrových dřevěných materiálů.

Přídavný podřezávač: Díky přídavnému podřezávacímu noži je pila ideální pro řezání nábytkových a dřevotřískových desek, neboť eliminuje riziko vzniku třísek a zajišťuje rovnoměrný řez.

Přídavný podřezávací nůž.

Naklonění kotouče: Řezný kotouč lze naklonit v rozsahu 90° až 45°, což umožňuje provádět úkosy a řezy pod různými úhly.

Řezný kotouč lze naklonit v rozsahu 90° až 45°, což umožňuje provádět úkosy a řezy pod různými úhly.

Maximální délka lišty: Tato pila je vybavena lištou o impozantní délce 2 300 mm, což jí umožňuje zpracovávat velké materiály a provádět přesné řezy.

Výměna kotouče: Výměna je rychlá a efektivní díky možnosti sejmout kovovou horní část a odšroubovat kotouč.

Kryt pilového kotouče: Pila je vybavena účinným krytem pilového kotouče, který lze navíc připojit k odsávacímu systému, aby pomohl udržet pracovní prostor čistý.

Výkonný motor: Pilové kotouče jsou poháněny výkonným 400V motorem o výkonu 3,8 kW, který zaručuje efektivní provoz a účinné řezání.

Ovládací panel: Ovládací panel stroje je umístěn ve spodní části pily a obsahuje nouzové zastavení, knoflík pro úhlové řezy (45°) a knoflík pro nastavení výšky pilového kotouče s aretací.

Ovládací panel.

Užitečné příslušenství: Stroj se dodává s broušenou litinovou deskou, třemi prodlužovacími deskami a měřidlem s přídavnou mírou pro měření a práci s velkoplošnými materiály. Horní deska je vybavena stupnicí délky materiálu, která usnadňuje práci a pomáhá dosahovat přesných výsledků.

Přídavné měřicí přístroje: všechny suporty jsou vybaveny stupnicí délky a úhlu řezu, což umožňuje rychlé nastavení požadovaného úhlu a délky bez nutnosti provádět další měření.

Kompatibilita s extrakcí: Pila je vhodná pro připojení k systému odsávání pilin a třísek s průměrem sacího hrdla 100 mm, což má vliv na čistotu pracoviště.

Kompatibilita s odsáváním.

Použití pily, formátovací pila na dřevo:

Formátová pila PS12E-3000 je moderní nástroj, který v sobě spojuje odolnost, přesnost a výkon, takže je ideální volbou pro profesionální truhláře i běžné pracovníky se dřevem. Její všestranné možnosti a pokročilé funkce jí umožňují zvládnout širokou škálu dřevoobráběcích projektů a úkolů v průmyslovém i řemeslném prostředí.

Rozsah dodávky

  • Deska 305 x 30 mm
  • Deska
  • Řezací kotouč 90 x 20 mm
  • Přesah
  • Podélný rozměr
  • výsuvný stolek
  • výsuvný nůž.
  • úhloměr
  • Měřidlo sklonu kotouče
  • Ukazatel sklonu kotouče.
  • excentrické upínací zařízení

Detaily produktu

Cormak
CK.1977
100 ks

Reviews (0)

No reviews
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Soubory cookie používáme k zajištění správného fungování webu, a také k analýze - jak náš eshop používáte. Potvrzením souhlasíte s použitím cookies.