Pila na desky, pila na desky s...
Pila na desky, pila na desky s...
Pila na desky, pila na desky s...
Pila na desky, pila na desky s...
Pila na desky, pila na desky s...
Pila na desky, pila na desky s...
Pila na desky, pila na desky s...
Pila na desky, pila na desky s...
Pila na desky, pila na desky s...
Pila na desky, pila na desky s...
Pila na desky, pila na desky s...
Pila na desky, pila na desky s...

Pila na desky, pila na desky s podřezávacím zařízením MJ45-KB4

Průmyslový stroj pro zpracování desek vysoké hustoty, MDF, ABS desek, PVC, dřeva do maximálního rozměru 3200x2800. Určeno pro střední a velké truhlářské dílny. Stroj je k dispozici skladem.

140 128 Kč
S DPH

Popis

Vlastnosti formátovací pily:

Formátovací pila Cormak MJ45-KB4 s podřezávačem je pokročilý nástroj, který je také známý jako formátovací pila s podřezávačem. Je ideální pro řezání a obrábění různých druhů materiálů, především dřeva, dřevotřískových desek, MDF a dalších materiálů na bázi dřeva.

Konstrukce a provedení:

Kormak MJ45-KB4 je solidně konstruovaný dřevoobráběcí stroj s robustním ocelovým rámem, který zajišťuje stabilitu při práci. Velký pracovní stůl vedený na kalených ocelových tyčích s pojezdem o délce 3200 mm, na kterém jsou namontovány řezné jednotky, zaručuje efektivitu a přesnost při práci.

Cormak MJ45-KB4 je robustní dřevoobráběcí stroj.

Hlavní řezací jednotka:

Podřez: Jednou ze základních součástí této pily je podřezávač, který slouží k odstranění vnitřního pnutí ve dřevě vrubováním spodní strany desky. Díky tomu je dřevo při řezání méně náchylné k praskání a deformacím. Výkon 0,75 kW motoru podřezávače zajišťuje spolehlivé řezání.

Pila s kotoučem: Formátovací pila Cormak MJ45-KB4 je vybavena kotoučovou pilou, která je hlavním řezným nástrojem. Elektromotor pohání pilový kotouč, což umožňuje přesné řezání materiálů. Při průměru pilového kotouče 350 mm je maximální výška řezu až 105 mm.

Ruční nastavení podřezu: Jednoduché a účinné ruční nastavení podřezu umožňuje rychlé a přesné nastavení nástroje. Díky zarážkám lze snadno obnovit předchozí nastavení a intuitivní umístění nastavení na pracovišti obsluhy umožňuje změny bez přerušení práce.

Vlastnosti a funkce formátovací pily:

Velká pracovní plocha: Formátovací pila je vybavena prostornou pracovní plochou, která usnadňuje manipulaci s většími listy materiálu.

Emema

Hladký posuv: Systém posuvu využívá přesná vodítka z kalené oceli, po kterých se pohybují ocelové kuličky, což usnadňuje podélné řezání i dlouhých listů desek nebo překližek.

Nastavitelný úhel a hloubka řezu: Možnost nastavení úhlu a hloubky řezu umožňuje přizpůsobit nástroj konkrétním potřebám projektu.

Bezpečnostní systém: Formátovací pila je vybavena bezpečnostními systémy, jako jsou ochranné kryty a systémy nouzového zastavení, které zajišťují bezpečnost při práci.

Použití formátovacích pil na dřevo s podélnými řezy:

Formátovací pila s podřezem se používá především v truhlářském a okenním truhlářství k řezání dřeva a materiálů na bázi dřeva. Je ideální pro řezání desek, dřevotřískových desek, MDF desek a dalších podobných materiálů. Cormak MJ45-KB4 je moderní nástroj vyznačující se vysokou přesností, takže jej mohou používat jak profesionální truhláři, tak i průmyslové provozy, kde je vyžadována vysoká kvalita a přesnost řezání.

Přístupné vybavení

  • Měřidlo pro příčné řezání
  • Délkový rozměr
  • Moderní - ergonomický kryt nože
  • Výsuvná deska stolu
  • výsuvný stůl
  • výsuvný nůž.
  • úhloměr
  • moderní - ergonomický kryt čepele
  • rozšiřovací stůl
  • Ukazatel sklonu čepele s hodinovým strojkem
  • Návod k obsluze v polštině
  • Prohlášení ES

Pila se prodává bez řezných kotoučů

Detaily produktu

Cormak
CK.2434
100 ks

Související produkty

Reviews (0)

No reviews
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Soubory cookie používáme k zajištění správného fungování webu, a také k analýze - jak náš eshop používáte. Potvrzením souhlasíte s použitím cookies.