Nízkoprofilový paletový vozík CORMAK...
Nízkoprofilový paletový vozík CORMAK...
Nízkoprofilový paletový vozík CORMAK...
Nízkoprofilový paletový vozík CORMAK...
Nízkoprofilový paletový vozík CORMAK...
Nízkoprofilový paletový vozík CORMAK...
Nízkoprofilový paletový vozík CORMAK...
Nízkoprofilový paletový vozík CORMAK...

Nízkoprofilový paletový vozík CORMAK SP1000N 1 t, výška vidlic 35 mm

Nízkoprofilový ruční paletový vozík s nosností 1000 kg je ideálním řešením pro podniky, které chtějí optimalizovat své skladové operace. Tento ruční vozík, navržený pro maximální efektivitu a spolehlivost, poskytuje bezproblémovou manipulaci s těžkými břemeny a zajišťuje snadnou manévrovatelnost ve stísněných prostorech.

21 392 Kč
S DPH

Popis

Vlastnosti vozíku SP1000N

Tento paletový vozík s minimální výškou 35 mm umožňuje snadné zajíždění palet s velmi nízkým zavěšením, což je důležité zejména u specifického zboží a omezeného prostoru ve skladu.

Přes svou kompaktní konstrukci nabízí ruční vozík možnost zvedat břemena o hmotnosti až 1 000 kg. Je ideálním řešením pro firmy, které manipulují s různými paletami a potřebují všestranný nástroj pro přemisťování nákladů.

Ruční vozík kompaktní konstrukce nabízí možnost zvedat břemena o hmotnosti až 1 000 kg.

Vyroben z vysoce kvalitních materiálů, tento ruční paletový vozík zaručuje odolnost a spolehlivost při každodenním používání. Robustní konstrukce snižuje riziko poškození a minimalizuje potřebu oprav.

Robustní konstrukce snižuje riziko poškození a minimalizuje potřebu oprav.

Díky vysoce odolným polyuretanovým a ocelovým kolům a řízení je manévrování s vozíkem jednoduché a přesné. Přesun těžkých nákladů se stává méně náročným, což zvyšuje produktivitu a snižuje riziko nehod.

Ergonomický design vozíku usnadňuje přesun těžkých nákladů.

Ergonomické rukojeti zajišťují pohodlné a bezpečné uchopení při práci. Obsluha může s ručním vozíkem pracovat delší dobu, aniž by se nadměrně unavila, což se projeví na produktivitě.

Ruční vozík lze obsluhovat delší dobu, aniž by se nadměrně unavila, což se projeví na produktivitě.

Nízkoprofilový ruční paletový vozík je široce používán v různých odvětvích, včetně skladů, průmyslu, dopravy a logistických center. Je ideální pro situace, kdy je čas kritický a prostor omezený.

Shrnutí:

Nízkoprofilový ruční paletový vozík s nosností 1000 kg je spolehlivým partnerem pro každou firmu, která si zakládá na efektivitě, přesnosti a spolehlivosti při manipulaci s nákladem. Jeho kompaktní a odolná konstrukce v kombinaci s pokročilými manévrovacími funkcemi z něj činí neocenitelný nástroj pro pracovníky skladů a logistiky. Ať už se zabýváte zásobováním, výrobou nebo distribucí, nízkoprofilový ruční paletový vozík zefektivní vaši činnost a ušetří vám drahocenný čas.

Detaily produktu

Cormak
CK.2296
100 ks

Reviews (0)

No reviews
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

3 dalších produktů ve stejné kategorii:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Soubory cookie používáme k zajištění správného fungování webu, a také k analýze - jak náš eshop používáte. Potvrzením souhlasíte s použitím cookies.