CORMAK SP2500 PRINT 2,5tunový...
CORMAK SP2500 PRINT 2,5tunový...
CORMAK SP2500 PRINT 2,5tunový...
CORMAK SP2500 PRINT 2,5tunový...
CORMAK SP2500 PRINT 2,5tunový...
CORMAK SP2500 PRINT 2,5tunový...
CORMAK SP2500 PRINT 2,5tunový...
CORMAK SP2500 PRINT 2,5tunový...
CORMAK SP2500 PRINT 2,5tunový...

CORMAK SP2500 PRINT 2,5tunový paletový vozík s váhou a tiskárnou

Vozíček SP2500 PRINT je moderní paletový vozík se zabudovanou váhou a tiskárnou. Díky přesné váze a podsvícenému displeji umožňuje vždy přesné vážení nákladu. Kola a kolečka potažená polyuretanem zajišťují lehký provoz bez rizika poškození povrchu. Tento inovativní vozík je ideálním řešením pro pracovníky logistiky a skladů, šetří čas a usnadňuje interní přepravu.

24 843 Kč
S DPH

Popis

Vlastnosti vozíku SP2500 PRINT

Vozíček SP2500 PRINT představuje revoluční řešení pro pracovníky logistiky a skladů, kteří se denně potýkají s vážením různých nákladů. Tento nejmodernější model paletového vozíku je navržen tak, aby výrazně zjednodušil a urychlil proces vážení a interní přepravy.

Hlavní vlastnosti tohoto inovativního stroje jsou:

Vozíček je vybaven přesnou váhou, která umožňuje kdykoli přesně zvážit náklad. Tiskárna navíc umožňuje okamžité zjištění hmotnosti nákladu, čímž odpadá potřeba dalších měřicích zařízení. Otočná kolečka a vodicí válečky jsou potaženy polyuretanem, díky čemuž se vozík pohybuje snadno a bez námahy. Polyuretanový materiál navíc nepoškrábe ani nezanechá skvrny na povrchu, čímž zajišťuje čistotu a estetický vzhled pracovních ploch.

Paletový vozík je vybaven hydraulickým čerpadlem s chromovaným pístem a bezpečnostním ventilem, který účinně zabraňuje přetížení jednotky. Díky tomu si pracovníci mohou být jisti, že vozík bude spolehlivě a bezpečně fungovat i při velkém zatížení. Vozík byl navržen tak, aby se s ním dalo manévrovat i ve stísněných prostorách, což usnadňuje a zefektivňuje pohyb po přeplněných skladech nebo halách.

Vybaven podsvíceným displejem s velkými číslicemi, který umožňuje snadné čtení výsledků vážení. Jeho šestimístné provedení zaručuje přesnost měření. Baterie váhy je umístěna v robustním ocelovém pouzdře, což zajišťuje nejen bezpečnost, ale také odolnost a spolehlivost. Součástí balení je také nabíječka, takže vozík lze snadno nabít a připravit k použití.

Přesnost vážení +/-0,5 kg, stupeň přesnosti - III.

Vozíček SP2500 PRINT je pokročilý nástroj, který nejenže splňuje všechny požadavky standardního paletového vozíku, ale také umožňuje přesné vážení nákladu na místě, což šetří čas a zlepšuje každodenní logistické operace. Jeho robustní konstrukce, bezpečná hydraulika a nejmodernější funkce z něj dělají nepostradatelný nástroj pro servisní oddělení a pracovníky dopravy a vážení dopravců.

Vlastnosti displeje a váhy:

  • Podsvícený displej
  • Velká výška písma
  • 6místný displej
  • Baterie pro váhu umístěná v robustním ocelovém pouzdře
  • Nabíječka je součástí dodávky

Poznámka: Váha nemá legalizaci.

Detaily produktu

Hmotnost
89 kg
Výška
85 - 195 mm
Délka vidlic
1150 mm
Šířka vidlice
170 mm
MAXIMÁLNÍ NOSNOST
2500 kg
Vzdálenost mezi rameny vidlice
570 mm
Cormak
CK.2297
99 ks

Reviews (0)

No reviews
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

3 dalších produktů ve stejné kategorii:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Soubory cookie používáme k zajištění správného fungování webu, a také k analýze - jak náš eshop používáte. Potvrzením souhlasíte s použitím cookies.