Montovaný paletový vozík WRHS 1016 s...
Montovaný paletový vozík WRHS 1016 s...
Montovaný paletový vozík WRHS 1016 s...
Montovaný paletový vozík WRHS 1016 s...
Montovaný paletový vozík WRHS 1016 s...
Montovaný paletový vozík WRHS 1016 s...
Montovaný paletový vozík WRHS 1016 s...
Montovaný paletový vozík WRHS 1016 s...
Montovaný paletový vozík WRHS 1016 s...
Montovaný paletový vozík WRHS 1016 s...
Montovaný paletový vozík WRHS 1016 s...
Montovaný paletový vozík WRHS 1016 s...
Montovaný paletový vozík WRHS 1016 s...

Montovaný paletový vozík WRHS 1016 s nastavitelnými vidlicemi (nosnost 1000 kg, zdvih 1600 mm)

Ruční vozík s nosností 1000 kg a výškou zdvihu 1600 mm, vybavený polyuretanovými kolečky a nastavitelnou roztečí vidlic, je dokonalým nástrojem pro efektivní manipulaci s nákladem a jeho skladování. Díky polyuretanovým válcům zajišťuje stabilní, tichý a dlouhotrvající provoz, zatímco nastavitelná rozteč vidlic umožňuje přenášet nestandardní břemena různých velikostí. Stožárový vozík WRHS1016 je ideální pro použití ve skladech, obchodech a při nakládání a vykládání palet v dodávkových vozech, kde zajišťuje efektivní manipulaci a přesun různého zboží.

21 392 Kč
S DPH

Popis

Vlastnosti vozíku WRHS 1016:

Náš víceúčelový stožárový vozík WRHS1016 je spolehlivým nástrojem pro efektivní přemísťování a ukládání nákladu na různých místech, například ve skladu, v obchodě nebo při vykládání a nakládání palet do dodávkových vozíků. Má nosnost až 1 000 kg, takže je ideální pro přepravu různého zboží.

Model je vybaven polyuretanovými válci, které zajišťují stabilitu, tichý, dlouhotrvající a bezproblémový provoz. Díky nim se vozík plynule pohybuje po zemi, minimalizuje hluk a zajišťuje efektivní přesun nákladu.

Vozíček lze použít k plynulému přesunu zboží.

Nastavitelná rozteč vidlic (290-845 mm) je další vlastností, která tento vysokozdvižný vozík odlišuje od ostatních. Umožňuje mu převážet nestandardní náklady různých rozměrů, což zvyšuje jeho flexibilitu a všestrannost. Ať už je tvar nebo velikost nákladu jakákoli, stožárový vozík je schopen jej zvednout a efektivně přemístit.

Specializované hydraulické čerpadlo vozíku umožňuje plynulé spouštění vidlic. Díky tomu má uživatel plnou kontrolu nad procesem spouštění nákladu, což je důležité zejména při přesné a jemné manipulaci se zbožím.

Velmi robustní konstrukce stožárového vozíku umožňuje jeho použití v široké škále aplikací.

Jeho velmi robustní konstrukce zajišťuje dlouhodobý provoz. Díky robustní konstrukci je vozík WRHS1016 odolný vůči těžkým břemenům a náročným pracovním podmínkám. Díky tomu si uživatel může být jistý, že paletový vozík bude dlouho sloužit a spolehlivě podporovat logistické operace.

Dále nabízíme také výhodná servisní řešení. Servisní služby a náhradní díly jsou k dispozici off-the-shelf a zasílány po celé zemi. To zaručuje, že v případě potřeby bude servis a potřebné náhradní díly rychle k dispozici, čímž se minimalizují prostoje.

Kolečka a kolečka vozíku jsou speciálně navržena tak, aby si poradila i s nerovným povrchem. Polyuretanová kolečka na oji zajišťují vynikající stabilitu a plynulý pohyb po různých površích. Vozík tak může účinně manévrovat i na náročnějších površích, což je důležité při práci na různých místech.

Za zmínku stojí také to, že náš stožárový vozík je vybaven ventilem proti přetížení, který chrání vozík i obsluhu před nebezpečným přetížením při zvedání těžkých břemen. Tento důležitý bezpečnostní prvek zajišťuje optimální pracovní podmínky a minimalizuje riziko poškození a nehod.

Ovládání rukojeti vozíku umožňuje manévrování až do úhlu 190°. Tato provozní flexibilita umožňuje přesné manévrování ve stísněných prostorech a usnadňuje ovládání vozíku v různých situacích.

Rukojeť vozíku lze také použít v různých situacích.

Hroty vidlic vozíku jsou navíc zaoblené, což usnadňuje vjíždění pod palety a minimalizuje riziko poškození zboží při nakládce a vykládce. Tato vlastnost výrazně zvyšuje efektivitu a bezpečnost práce se stožárovým vozíkem.

Pro zajištění lepší ergonomie je oje potaženo vrstvou pryže. Tato dodatečná vrstva pryže pohlcuje vibrace a zajišťuje pevný úchop, čímž minimalizuje únavu a nepohodlí obsluhy při dlouhodobé práci.

Dodatečná vrstva pryže pohlcuje vibrace a zajišťuje pevný úchop, čímž minimalizuje únavu a nepohodlí obsluhy při dlouhodobé práci.

Co dále odlišuje stožárový vozík WRHS1016, je jeho možnost snížit vidlice na co nejnižší úroveň. To umožňuje snadné zvedání širokých nákladů. Tato jedinečná funkce umožňuje efektivní a bezpečnou manipulaci s nejrůznějšími břemeny různých velikostí.

Shrnem lze říci, že náš všestranný stožárový vozík má nosnost až 1 000 kg a výšku zdvihu 1 600 mm, polyuretanové válce, nastavitelnou rozteč vidlic, specializované hydraulické čerpadlo pro plynulé spouštění vidlic, velmi pevnou konstrukci, pohodlnou dostupností servisu a náhradních dílů, koly a kolečky vhodnými pro nerovný povrch, ventilem proti přetížení, ovládáním rukojeti až do úhlu 190°, zaoblenými špičkami vidlic a pogumovanou ojí, nabízí bezkonkurenční funkčnost, výkon a bezpečnost. Jedná se o komplexní nástroj, který splní požadavky i těch nejpokročilejších logistických provozů a nejnáročnějších uživatelů. Pouze náš stožárový vozík WRHS1016 umožňuje efektivně přemisťovat náklad v různých podmínkách a zajišťuje nejen produktivitu, ale také pohodlí obsluhy.

Co nás odlišuje od konkurence

  • Nosnost jeřábu až 1 000 kg
  • Specializované hydraulické čerpadlo umožňuje plynulé spouštění vidlic
  • velmi robustní konstrukce.
  • velmi robustní konstrukce (dlouhá životnost) paletového vozíku
  • nastavitelná šířka vidlic.
  • nastavitelná rozteč vidlic umožňuje vynášení nestandardních nákladů
  • Servis a náhradní díly jsou k dispozici skladem (expedice po celé zemi)
  • Kolečka a válečky vhodné pro nerovný povrch: polyuretanová kolečka u oje,
  • ventil přetížení.
  • ventil přetížení pro zajištění vozíku
  • ovládání rukojeti až do úhlu 190°, zaoblené konce vidlic pro snadnější zajíždění pod palety, pogumovaná oje pro lepší ergonomii
  • Zvedání nákladu se provádí pomocí ruční páky nebo nožního pedálu
  • Pouze u nás! Pro větší bezpečnost nožní pedál parkovací brzdy na obou kolech
  • Toto umí pouze náš vozík!!! - vidlice snížíte co nejvíce, abyste mohli převzít široký náklad

Detaily produktu

Hmotnost
208 kg
Poloměr otáčení
1200 mm
Nosnost
1000 kg
Výška zdvihu
1600 mm
Rozměry vidlí
1150 x 145 mm
Vnější šířka vidlice
290 - 845 mm
Výška při spuštěných vidlicích
2080 mm
Výška se zdviženými vidlicemi
2080 mm
Minimální výška vidlic
90 mm
Celková délka
1630 mm
Celková šířka
900 mm
Otočná kola
180 x 50 mm
Vidlicové válečky
74 x 70 mm
Cormak
CK.1925
100 ks

Reviews (0)

No reviews
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

9 dalších produktů ve stejné kategorii:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Soubory cookie používáme k zajištění správného fungování webu, a také k analýze - jak náš eshop používáte. Potvrzením souhlasíte s použitím cookies.