Montovaný paletový vozík WRHS 1516 s...
Montovaný paletový vozík WRHS 1516 s...
Montovaný paletový vozík WRHS 1516 s...
Montovaný paletový vozík WRHS 1516 s...
Montovaný paletový vozík WRHS 1516 s...
Montovaný paletový vozík WRHS 1516 s...
Montovaný paletový vozík WRHS 1516 s...
Montovaný paletový vozík WRHS 1516 s...
Montovaný paletový vozík WRHS 1516 s...
Montovaný paletový vozík WRHS 1516 s...
Montovaný paletový vozík WRHS 1516 s...
Montovaný paletový vozík WRHS 1516 s...
Montovaný paletový vozík WRHS 1516 s...
Montovaný paletový vozík WRHS 1516 s...
Montovaný paletový vozík WRHS 1516 s...

Montovaný paletový vozík WRHS 1516 s nastavitelnými vidlicemi (nosnost 1500 kg, zdvih 1600 mm)

Univerzální stožárový vozík s nosností 1500 kg a dvojitými polyuretanovými kolečky je ideálním nástrojem pro sklady, obchody a vykládání a nakládání palet do dodávkových vozidel. Zajišťuje stabilní, tichý a dlouhotrvající provoz. Komfortní polyuretanové válečky zaručují spolehlivost a odolnost a skutečnost, že umožňují pohyb vozíku po různých površích, se promítá do jeho všestranného využití. Pro zvýšení bezpečnosti při používání je vozík vybaven řadou prvků navržených tak, aby eliminovaly nebezpečné situace.

23 463 Kč
S DPH

Popis

Charakteristika vozíku WRHS 1516

Stylový vozík WRHS1516 je univerzální a všestranný nástroj, který umožňuje přepravu břemen až do maximální nosnosti 1 500 kg. Už jen díky tomu se skvěle hodí do nejrůznějších pracovních prostředí. Ať už se používá ve skladu, v obchodě nebo při vykládání a nakládání palet do dodávkových vozíků, tento stožárový vozík poskytuje spolehlivý výkon a snadné použití.

Jednou z klíčových vlastností tohoto vozíku je jeho pevná kvalita konstrukce, která mu neubírá na plynulosti při provozu. Je vybaven dvojitými polyuretanovými válečky, které zajišťují stabilní a tichý provoz a minimalizují hluk a vibrace při pohybu po různých površích. Obsluha se tak může soustředit na efektivní plnění svých povinností.

Vykladač WRHS1516 je také vybaven specializovaným hydraulickým čerpadlem, které umožňuje plynulé spouštění vidlic. To je velmi užitečné při nakládání a vykládání zboží různých výšek. Navíc plynule nastavitelný úhel vidlic pomocí jediného šroubu umožňuje vozík jemně vyladit pro různé druhy nákladu a zajišťuje optimální přilnavost a stabilitu.

Konstrukce paletového vozíku WRHS1516 je mimořádně pevná a robustní. Je navržena tak, aby poskytovala dlouhodobou službu, a zaručuje spolehlivost a odolnost v náročných pracovních podmínkách. Polyuretanová kola a kolečka jsou odolná proti poškození a jsou vhodná pro použití na nerovném povrchu, což zajišťuje plynulý pohyb a optimální ovládání.

Vozíček je vybaven řadou dalších funkcí, které zvyšují bezpečnost a pohodlí. Bezpečnostní ventil proti přetížení chrání vozík před přetížením a udržuje bezpečné provozní parametry. Ovládání rukojeti s rozsahem až 190° umožňuje snadné manévrování i ve stísněných prostorech a poskytuje plnou kontrolu nad vozíkem. Zaoblené konce vidlic usnadňují vjezd pod palety a urychlují proces nakládky a vykládky. Navíc pogumovaná oje zlepšuje ergonomii a poskytuje obsluze větší pohodlí.

Tento paletový vozík WRHS1516 nabízí také mnoho vymožeností. Zvedání nákladu se provádí pomocí ruční páky nebo nožního pedálu, což poskytuje flexibilitu a pohodlí při obsluze. Kromě toho je vozík vybaven parkovací brzdou s nožním pedálem na obou kolech pro větší bezpečnost a stabilitu při stání, čímž se odlišuje od konkurence.

Servis a náhradní díly pro tento model vozíku jsou snadno dostupné, s možností dopravy po celé zemi. Jsme známí svými profesionálními řešeními a vysoce kvalitním vybavením, takže si můžete být jisti, že obsluha a údržba vozíku bude jednoduchá a pohodlná.

Vozíky se také snadno udržují.

Stylový vozík WRHS1516 představuje komplexní řešení, které v sobě spojuje efektivitu, bezpečnost a komfort obsluhy. Díky jeho přednostem budou skladové a prodejní procesy i nakládání a vykládání palet do dodávkových vozíků probíhat hladce a efektivně.

Polyuretanové válce jsou navrženy tak, aby splňovaly nejrůznější požadavky. Jejich hlavní vlastností je univerzálnost, protože je lze použít na téměř jakémkoli typu povrchu. Ať už se jedná o beton, dřevo, keramické dlaždice nebo kov, polyuretanové válečky jsou ideální pro jakékoli prostředí.

Vysoká odolnost proti oděru je jednou z klíčových vlastností. Díky tomu jsou odolné vůči intenzivnímu používání a zajišťují dlouhotrvající výkon. Kromě toho mají zvýšenou odolnost proti mechanickému poškození, což se projevuje ve větší trvanlivosti a spolehlivosti.

Jednou z významných výhod polyuretanových válců je jejich schopnost tichého provozu. Díky své speciální konstrukci a materiálu minimalizují hluk vznikající při pohybu stožárového vozíku. To je důležité zejména v prostředí, kde je vyžadováno minimální rušení.

Polyuretanové válečky mají navíc nízký valivý odpor. Díky tomu je k pohybu vozíku zapotřebí menší síly, což vede k vyšší produktivitě a úspoře energie. Nižší valivý odpor také znamená menší opotřebení pneumatik a delší životnost celého systému.

Při pohledu na výše uvedené vlastnosti jsou polyuretanové válečky spolehlivým, odolným a efektivním řešením pro stožárové vozíky. Poskytují stabilitu, dlouhotrvající výkon, tichý provoz a minimální valivý odpor. Díky svým přednostem jsou nepostradatelnou součástí pro efektivní provoz ve skladech, obchodech a při vykládání a nakládání palet do dodávkových vozíků.

Co nás odlišuje od konkurence

  • Nosnost jeřábu až 1500 kg
  • Specializované hydraulické čerpadlo umožňuje plynulé spouštění vidlic
  • velmi robustní konstrukce.
  • velmi robustní konstrukce (dlouhá životnost) paletového vozíku
  • plynulé nastavení vidlic
  • plynulé nastavení úhlu vidlic pomocí jediného šroubu
  • Servis a náhradní díly dostupné skladem (expedice po celé zemi)
  • Kolečka a válečky vhodné pro nerovný povrch: polyuretanová kolečka u oje,
  • ventil přetížení.
  • ventil přetížení pro zajištění vozíku
  • ovládání rukojeti až do úhlu 190°, zaoblené konce vidlic pro snadnější zajíždění pod palety, pogumovaná oje pro lepší ergonomii
  • Zvedání nákladu se provádí pomocí ruční páky nebo nožního pedálu
  • Pouze u nás! Pro větší bezpečnost nožní pedál parkovací brzdy na obou kolech
  • Úhel vidlice plynule nastavitelný pomocí jediného šroubu

Video prezentace

Detaily produktu

Hmotnost
270 kg
Poloměr otáčení
1400 mm
Nosnost
1500 kg
Výška zdvihu
1600 mm
Rozměry vidlí
1150 x 145 mm
Vnější šířka vidlice
330- 735 mm
Výška při spuštěných vidlicích
1970 mm
Výška se zdviženými vidlicemi
1970 mm
Minimální výška vidlic
85 mm
Celková délka
1650 mm
Celková šířka
740 mm
Otočná kola
180 x 50 mm
Vidlicové válečky
74 x 70 mm
Cormak
CK.1369
100 ks

Reviews (0)

No reviews
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

9 dalších produktů ve stejné kategorii:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Soubory cookie používáme k zajištění správného fungování webu, a také k analýze - jak náš eshop používáte. Potvrzením souhlasíte s použitím cookies.