Ostřič prstových kloubů 4-14mm CORMAK...
Ostřič prstových kloubů 4-14mm CORMAK...
Ostřič prstových kloubů 4-14mm CORMAK...
Ostřič prstových kloubů 4-14mm CORMAK...
Ostřič prstových kloubů 4-14mm CORMAK...
Ostřič prstových kloubů 4-14mm CORMAK...

Ostřič prstových kloubů 4-14mm CORMAK EX14

Bruska CORMAK EX14 pro frézy o průměru 4-14 mm je profesionální zařízení pro broušení válcových fréz. S jeho pomocí můžete rychle a přesně obnovit břity svých fréz, aniž byste potřebovali jakékoli zkušenosti v této oblasti. Brousek je vybaven výkonným motorem pro stabilní frekvenci a dlouhotrvající používání. Diamantový brusný kotouč navíc zaručuje přesné výsledky a dlouhotrvající výkon. Toto spolehlivé zařízení přispívá k úspoře nákladů a zvyšuje efektivitu práce.

22 082 Kč
S DPH

Popis

Vlastnosti stroje

Bruska prstových fréz CORMAK EX14 4-14 mm je vysoce kvalitní zařízení určené k broušení fréz se 2, 3 nebo 4 pery a od průměru 12 mm se 6 břity. Uživatel tak může snadno nabrousit obnovení optimálních řezných vlastností fréz, aniž by potřeboval jakékoliv zkušenosti v této oblasti.

Bruska CORMAK EX14 provádí broušení fréz rychle a přesně, čímž výrazně zlepšuje proces údržby. Díky tomu jsou nástroje v krátké době připraveny k opětovnému použití, což vede k úspoře nákladů a zvýšení produktivity.

Výkonný motor brusky CORMAK EX14 usnadňuje její používání.

Výkonný motor zajišťuje stabilní pracovní frekvenci a optimální výkon. Zajišťuje, že stroj pracuje efektivně a spolehlivě po dlouhou dobu bez ohledu na zatížení. To je důležité, protože zajišťuje stabilní ostření nožů a přesné výsledky.

Důležité pro ostření nožů.

Důležitou součástí ostřičky je diamantový brusný kotouč, který zajišťuje přesnou a dlouhotrvající práci. Díky vysoce kvalitnímu materiálu vykazuje vysokou odolnost proti opotřebení.

Díky tomu, že je vyroben z vysoce kvalitního materiálu, vykazuje vysokou odolnost proti opotřebení.

Detaily produktu

Rozměry
350x230x240mm
Napětí
230V
VÝKON
180W
Hmotnost
14 kg
Pouzdra
4, 6, 8, 10, 12, 14 mm
Cormak
CK.2226
100 ks

Reviews (0)

No reviews
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

7 dalších produktů ve stejné kategorii:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Soubory cookie používáme k zajištění správného fungování webu, a také k analýze - jak náš eshop používáte. Potvrzením souhlasíte s použitím cookies.