Tlaková nádrž 11 barů 500 L
Tlaková nádrž 11 barů 500 L
Tlaková nádrž 11 barů 500 L
Tlaková nádrž 11 barů 500 L
Tlaková nádrž 11 barů 500 L

Tlaková nádrž 11 barů 500 L

Hlavním úkolem přijímače je tlumit pulzace, zajistit dostatečnou zásobu stlačeného vzduchu, optimalizovat provoz kompresoru a odstraňovat vlhkost a olej ze stlačeného vzduchu.

28 295 Kč
S DPH

Popis

Tlaková nádrž na stlačený vzduch 500 litrů 11bar

Naše nádrž našla uplatnění v průmyslu, stavebnictví, automobilovém průmyslu i domácích dílnách a umožňuje snadné připojení ke kompresorům. S objemem 500 litrů poskytuje delší dobu provozu a tlak 11 barů umožňuje skladování vysokotlakého vzduchu, což je důležité pro aplikace vyžadující větší výkon.

Robustní konstrukce nádrže, vyrobená z vysoce kvalitních materiálů, zajišťuje odolnost a bezpečnost. Nabízí možnost umístění kompresoru s odvlhčovačem přímo na horní část nádrže pro větší úsporu místa.

Nádrž je k dispozici také s vysokotlakým vzduchovým kompresorem.

Nádrž je dodávána s kompletní dokumentací, pasy, certifikáty, schváleními, jakož i označením CE a číslem notifikované osoby UDT Ty slouží jako potvrzení vysokých standardů výrobku, který se osvědčí jako spolehlivý zdroj plynu v různých průmyslových nebo užitkových aplikacích.

Nabízíme řadu modelů tlakových nádob s různými výkony, které vyhovují potřebám jednotlivých zařízení. Naše nádrže jsou vyrobeny z odolné tlakové oceli s trvanlivým nátěrem. K dispozici jsou modely pro vertikální i horizontální montáž, které umožňují flexibilní přizpůsobení konkrétním podmínkám. Naše nádrže se používají také v pneumatických řídicích systémech pro různá zařízení.

Když se rozhodnete pro naše tlakové nádoby, investujete do osvědčených řešení s vysokými technickými parametry, která přispívají ke zvýšení pracovních standardů systémů pro manipulaci se stlačeným vzduchem ve vaší dílně, závodě.

Detaily produktu

Cormak
CK.2489
100 ks

Reviews (0)

No reviews
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

11 dalších produktů ve stejné kategorii:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Soubory cookie používáme k zajištění správného fungování webu, a také k analýze - jak náš eshop používáte. Potvrzením souhlasíte s použitím cookies.