Tlaková nádrž 11 bar 270 L
Tlaková nádrž 11 bar 270 L
Tlaková nádrž 11 bar 270 L
Tlaková nádrž 11 bar 270 L
Tlaková nádrž 11 bar 270 L

Tlaková nádrž 11 bar 270 L

Tlaková nádrž o objemu 270 litrů a tlaku 11 barů - robustní a bezpečná nádrž pro skladování stlačeného vzduchu nebo vysokotlakých plynů. Používá se v různých průmyslových odvětvích a aplikacích a poskytuje stálý zdroj vysokokapacitního plynu.

24 498 Kč
S DPH

Popis

Popis 270l tlakové nádoby

Tlaková nádoba na stlačený vzduch je válcové tlakové zařízení, které se skládá ze dvou elipsovitých den, pláště s přípojkami a ventilů. Její hlavní funkcí je tlumení pulzací v systému stlačeného vzduchu, což přispívá k optimálnímu provozu kompresoru a pomáhá odstraňovat vlhkost a olej ze stlačeného vzduchu. Kvalitní tlakové nádoby se osvědčují zejména v náročných provozních podmínkách.

Naše tlaková nádoba s objemem 270 litrů a tlakem 11 barů je robustní a prostorná jednotka, která je ideální pro skladování stlačeného vzduchu a jiných vysokotlakých plynů. Je navržena tak, aby odolala vysokému tlaku a zaručila bezpečné skladování plynu.

Tato nádrž se používá v různých odvětvích, například v průmyslu, stavebnictví, automobilovém průmyslu a domácích dílnách. Lze ji snadno připojit ke vzduchovému kompresoru nebo jinému zařízení na výrobu stlačeného vzduchu, čímž poskytuje spolehlivý zdroj plynu pro výrobní procesy a užitkové aplikace.

Díky objemu 270 litrů umožňuje tato nádrž delší dobu provozu bez nutnosti častého doplňování. Tlak 11 barů znamená, že nádrž je schopna uchovávat plyn pod vysokým tlakem, což je velmi užitečné pro aplikace, které vyžadují větší výkon.

Naše tlaková nádrž s tlakem 11 barů a objemem 270 l je robustně vyrobena z vysoce kvalitních materiálů, které zajišťují její odolnost a bezpečnost. Pro úsporu místa má zesílenou konstrukci, která umožňuje umístit kompresor s odvlhčovačem přímo na nádrž. Je také vybavena vhodnými ventily a bezpečnostními prvky, které zabraňují únikům a udržují bezpečnou úroveň tlaku.

Naše nádrž se dodává s:

- Kompletní dokumentace - pasporty s příslušnými certifikáty a schváleními (včetně materiálů použitých při jejich výrobě)

- Výrobní štítek s označením CE a číslem notifikované osoby - UDT

- Nádrže prošly kontrolním řízením u oznámeného subjektu Úřadu technické inspekce

Souhrnně lze říci, že tlaková nádoba o objemu 270 litrů a tlaku 11 barů je spolehlivým zařízením pro skladování stlačeného vzduchu nebo jiných plynů pod vysokým tlakem. Díky svému všestrannému použití je stálým zdrojem plynu pro nejrůznější průmyslové nebo užitkové aplikace.

Naše nabídka zahrnuje široký výběr tlakových nádob s různými objemy, což usnadňuje přizpůsobení modelu konkrétním potřebám zařízení vašeho závodu. Naše nádrže jsou vyrobeny z odolné oceli se zvýšenou odolností proti tlaku a z vnitřní i vnější strany jsou opatřeny vhodně upraveným lakem. K dispozici jsou modely pro svislou i vodorovnou instalaci, což umožňuje flexibilitu podle konkrétní situace. Naše nádrže se používají také v pneumatických řídicích systémech pro různá zařízení.

Výběrem našich tlakových nádob investujete do osvědčených řešení s nejvyššími technickými parametry, která přispívají ke zvýšení pracovních standardů systémů pro manipulaci se stlačeným vzduchem ve vašem zařízení.

9302.jpg

Detaily produktu

Cormak
CK.1536
98 ks

Reviews (0)

No reviews
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

11 dalších produktů ve stejné kategorii:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Soubory cookie používáme k zajištění správného fungování webu, a také k analýze - jak náš eshop používáte. Potvrzením souhlasíte s použitím cookies.