Poloelektrický stožárový paletový...
Poloelektrický stožárový paletový...
Poloelektrický stožárový paletový...
Poloelektrický stožárový paletový...
Poloelektrický stožárový paletový...
Poloelektrický stožárový paletový...
Poloelektrický stožárový paletový...
Poloelektrický stožárový paletový...

Poloelektrický stožárový paletový vozík B1030 (nosnost 1000 kg, zdvih 3000 mm)

Vysokozdvižný stožárový vozík je specializované zařízení pro ukládání a manipulaci s paletami ve velkých výškách. Elektrický zvedací mechanismus umožňuje bez problémů zvednout paletu o hmotnosti 1000 kg do výšky 3000 mm. Vysoce kvalitní ocelová konstrukce zajišťuje větší tuhost a stabilitu při zvedání. Bezpečnostní spínač a brzda, zajišťují ochranu během provozu. Vestavěný regulátor chrání baterii před vybitím , a indikátor nabití baterie umožňuje sledovat úroveň energie. Vozík je také vybaven uzavřenou bezúdržbovou baterií AGM, která eliminuje potřebu údržby. Jedná se o spolehlivé a účinné zařízení, které je ideální pro optimalizaci skladovacích operací ve skladech

67 641 Kč
S DPH

Popis

Vlastnosti vysokozdvižného vozíku B1030:

Vysokozdvižný stožárový vozík B1030 je vybaven elektrickým zvedacím mechanismem. Poskytuje specializované zařízení pro manipulaci a skladování palet ve velkých výškách. Jeho robustní konstrukce vyrobená z vysoce kvalitní oceli zajišťuje pevnost a stabilitu, která je v náročném skladovém prostředí nezbytná.

Použití dvou robustních stožárů a polyuretanových kol pro hladkou manipulaci na různých površích zajišťuje bezpečné pracovní podmínky. Vozík je navíc vybaven speciálním systémem přenosu řízení, který umožňuje přesné manévrování i ve stísněných skladovacích prostorech. Obsluha tak má větší kontrolu nad pohybem vozíku, což přispívá k efektivitě a bezpečnosti v menších skladech.

Pro větší bezpečnost je stožárový vozík vybaven brzdou, která umožňuje okamžité zastavení vozíku i na šikmém povrchu. Bezpečnostní spínač navíc poskytuje další vrstvu ochrany, která umožňuje rychlé zastavení v případě nouze.

Stylový vozík je vybaven bezpečnostním spínačem, který poskytuje další vrstvu ochrany a umožňuje rychlé zastavení v případě nouze.

Dosahový vozík je rovněž vybaven vestavěným regulátorem, který chrání baterii před vybitím nebo poškozením. Tato řídicí jednotka monitoruje úroveň nabití baterie a umožňuje obsluze sledovat stav energie a naplánovat nabíjení, aby nedocházelo k přerušení provozu z důvodu vybití baterie. Indikátor nabití baterie na ovládacím panelu navíc poskytuje obsluze informace o aktuální úrovni nabití, což usnadňuje správu napájení vozíku.

Je třeba poznamenat, že stožárový vysokozdvižný vozík je vybaven uzavřenou a bezúdržbovou baterií AGM. Díky tomuto řešení není třeba provádět údržbu ani doplňovat elektrolyt, což eliminuje riziko vytečení a snižuje potřebu servisu baterie.

Baterie se také snadno udržuje.

Za zmínku stojí také to, že během záruční doby není nutná žádná technická kontrola ani údržba. Doporučuje se však vozík pravidelně čistit a udržovat v souladu s návodem, aby byl zajištěn optimální výkon a dlouhá životnost.

Vozíky lze pravidelně čistit a udržovat, aby byl zajištěn optimální výkon a dlouhá životnost.

Vysokozdvižný stožárový vozík je spolehlivým nástrojem pro manipulaci a skladování palet ve skladech. Jeho robustní konstrukce, elektrický zvedací mechanismus, systém otočného přenosu a další bezpečnostní prvky, jako je brzda a bezpečnostní spínač, zajišťují bezpečný a efektivní provoz. Kromě toho vestavěná řídicí jednotka a bezúdržbová baterie AGM zaručují optimální řízení spotřeby energie. Vysokozdvižný vozík B1030 je uživatelsky přívětivý a během záruční doby vyžaduje minimální údržbu.

Video prezentace

Detaily produktu

HMOTNOST
350 kg
MAX. VÝŠKA ZDVIHU
3000 mm
NOSNOST
1000 kg
TĚŽIŠTĚ
500 mm
DÉLKA VIDLIC
1150 mm
VNĚJŠÍ ŠÍŘKA VIDLICE
550 mm
VÝŠKA PŘI SPUŠTĚNÝCH VIDLICÍCH
2088 mm
VÝŠKA ZVEDNUTÉHO STOŽÁRU
3580 mm
VÝŠKA SPUŠTĚNÝCH VIDLIC
95 mm
CELKOVÁ ŠÍŘKA
800 mm
CELKOVÁ DÉLKA
1800 mm
ODBAVENÍ
30 mm
OTOČNÝ PAPRSEK
1210 mm
RYCHLOST ZVEDÁNÍ S NÁKLADEM/BEZ NÁKLADU
100/120 mm/s
SNIŽOVÁNÍ RYCHLOSTI S/BEZ ZÁTĚŽE
120/100 mm/s
NAPĚTÍ / KAPACITA BATERIE
12V 135 Ah
MATERIÁL KOL
poliuretan
Cormak
CK.774
100 ks

Reviews (0)

No reviews
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Soubory cookie používáme k zajištění správného fungování webu, a také k analýze - jak náš eshop používáte. Potvrzením souhlasíte s použitím cookies.