Elektrický stožárový zvedák Q12E16...
Elektrický stožárový zvedák Q12E16...
Elektrický stožárový zvedák Q12E16...
Elektrický stožárový zvedák Q12E16...
Elektrický stožárový zvedák Q12E16...
Elektrický stožárový zvedák Q12E16...
Elektrický stožárový zvedák Q12E16...

Elektrický stožárový zvedák Q12E16 (nosnost 1200 kg, zdvih 1600 mm)

Elektrický stožárový paletový vozík je spolehlivé a moderní zařízení, které poskytuje pohodlí a efektivitu při přemísťování nákladu o hmotnosti až 1200 kg. Vozík je vybaven elektrickým zvedacím systémem až do výšky 1600 mm a elektrickým podvozkem, který umožňuje snadný a bezpečný pohyb ve stísněných prostorech a přesné nakládání a vykládání dodávek a nákladních automobilů.

Vozík má dva provozní režimy: rychlý a tzv. želví režim. Rychlý režim zajišťuje rychlý a efektivní přesun nákladu na delší vzdálenosti, zatímco želví režim umožňuje bezpečné a přesné manévrování ve stísněných prostorech, kde je klíčová přesnost.

Želví režim lze použít k manévrování ve stísněných prostorech, kde je přesnost nezbytná.

72 473 Kč
S DPH

Popis

Vlastnosti produktu:

V počáteční fázi návrhu elektrického stožárového vozíku Q12E16 jsme měli na mysli jediný cíl - vytvořit pracovní nástroj, který by umožňoval nakládku i vykládku zboží ve stísněných prostorách. Proto jsme se rozhodli pro kompaktní rozměry a nosnost až 1 200 kg, což mu umožňuje pracovat v podmínkách, kde se jiná zařízení pohybují jen obtížně. K již stanoveným cílům jsme přidali zvedání do výšky 1600 mm a dva provozní režimy: rychlý a "želví". Chtěli jsme také bezpečnost a pohodlí při používání, takže robustní konstrukce, výkonné motory, elektromagnetická parkovací brzda, ukazatel stavu baterie nebo bezpečnostní spínače se staly prioritou, které jsme se nemohli vzdát. Vozík je také velmi ergonomický, takže s ním obsluha může pracovat dlouhou dobu, aniž by se unavila.

Zvýšená tuhost a stabilita při zvedání se promítá do bezpečných pracovních podmínek a umožňuje bezproblémové přemísťování obtížného zboží díky robustní konstrukci, vyrobené z vysoce kvalitní oceli, což se projevuje v delší životnosti vozíku. Bezpečnostní spínač je nezbytný pro ochranu obsluhy a stroje. Tento spínač působí, když obsluha opustí kabinu nebo když je vysokozdvižný vozík nesprávně používán. Zajišťuje tak ještě větší bezpečnost provozu a ochranu před nepředvídanými nehodami.

Vozíky se stožárem Q12E16 jsou ideální pro práci ve stísněných prostorech a pro vykládání a nakládání dodávek a nákladních automobilů. Režim želvího pohonu umožňuje projíždět úzkými uličkami a usnadňuje manévrování s vozíkem, čímž urychluje a usnadňuje práci.

Vozíky Q12E16 jsou skvělým prostředkem pro práci.

Po dobu záruky nevyžadujeme žádnou údržbu, což znamená, že náš vozík Q12E16 je nejen spolehlivý, ale také úsporný na provoz. Všechny tyto vlastnosti a funkce se promítají do efektivního a bezpečného provozu.

Vestavěná řídicí jednotka, která chrání baterii před nebezpečným vybitím nebo poškozením, je důvodem, proč je vozík spolehlivější a doba provozu jednotky delší. Řídicí jednotka rovněž zajišťuje bezpečnost obsluhy, protože snižuje riziko přehřátí baterie a prodlužuje její životnost. Tato baterie je naopak uzavřená a bezúdržbová řada typu AGM (absorbující skleněná rohož). Zajišťuje bezpečnost provozu a delší životnost stroje.

Baterie AGM má nižší samovybíjení než tradiční olověné baterie, což znamená, že stožárový vozík Q12E16 je připraven k použití ihned po nabití. Baterie AGM je navíc utěsněná, což eliminuje riziko úniku kyseliny a usnadňuje její přepravu a údržbu. Rozhodli jsme se ji použít, protože má větší odolnost vůči extrémním teplotám, nárazům a vibracím.

Vestavěná nabíječka dává baterii možnost nabíjení kdekoli, kde je přístup k síťové zásuvce. To umožňuje obsluze nabíjet baterii během přestávek nebo při přepravě jednotky, což umožňuje nepřetržitý a efektivní provoz. LED indikátor nabití baterie, který obsluhu informuje o aktuálním stavu nabití baterie, umožňuje obsluze sledovat stav baterie a včas baterii nabít, aby byl zajištěn nepřetržitý a efektivní provoz. Kromě toho je stožárový vozík Q12E16 vybaven bezpečnostním spínačem "břicha", který chrání obsluhu před nebezpečnými situacemi, jako je např. přejetí vozíkem. Když obsluha stiskne spínač, vozík se okamžitě zastaví, což zajišťuje dodatečnou bezpečnost při provozu.

Regulátor rychlosti zajišťuje bezpečnou jízdu a umožňuje snížení rychlosti, což je užitečné zejména ve stísněných prostorech nebo v blízkosti jiných pracovníků. Vozík je navíc vybaven jízdním režimem "želva", který umožňuje ještě přesnější manévrování v obtížných podmínkách. Režim jízdy "želva" umožňuje vozíku pohybovat se plynule a stabilně při minimální rychlosti, což je mimořádně důležité, když potřebujete přemístit náklad ve stísněných prostorech.

Kontrolu při zvedání a spouštění nákladu umožňuje elektrický pohon. Obsluha může přesně řídit zvedání a spouštění břemen, což urychluje práci a zvyšuje efektivitu.

Kontrolované zvedání a spouštění je možné.

Detaily produktu

HMOTNOST
380 kg
MAX. VÝŠKA ZDVIHU
1600 mm
NOSNOST
1200 kg
TĚŽIŠTĚ
600 mm
DÉLKA VIDLIC
1150 mm
VNĚJŠÍ ŠÍŘKA VIDLICE
550 mm
VÝŠKA PŘI SPUŠTĚNÝCH VIDLICÍCH
2080 mm
VÝŠKA ZVEDNUTÉHO STOŽÁRU
2080 mm
VÝŠKA SPUŠTĚNÝCH VIDLIC
85 mm
CELKOVÁ ŠÍŘKA
790 mm
CELKOVÁ DÉLKA
1800 mm
ODBAVENÍ
30 mm
OTOČNÝ PAPRSEK
1390 mm
CESTOVNÍ RYCHLOST NALOŽENÝ / VYLOŽENÝ
3.5 / 4.0 km/h
RYCHLOST ZVEDÁNÍ S NÁKLADEM/BEZ NÁKLADU
100/200 mm/s
SNIŽOVÁNÍ RYCHLOSTI S/BEZ ZÁTĚŽE
120/100 mm/s
SCHOPNOST STUPÁNÍ SE ZÁTĚŽÍ/BEZ ZÁTĚŽE
3/10 %
PROVOZNÍ TYP BRZDY
elektromagnetyczny
Výkon motoru pohonu
0,75 kW
VÝKON ZDVIHACÍHO MOTORU
2,2 kW
MATERIÁL KOL
Poliuretan
KAPACITA BATERIE
12V 75Ah 2 szt
Cormak
CK.2002
100 ks

Reviews (0)

No reviews
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Soubory cookie používáme k zajištění správného fungování webu, a také k analýze - jak náš eshop používáte. Potvrzením souhlasíte s použitím cookies.