Poloelektrický stožárový paletový...
Poloelektrický stožárový paletový...
Poloelektrický stožárový paletový...
Poloelektrický stožárový paletový...
Poloelektrický stožárový paletový...
Poloelektrický stožárový paletový...
Poloelektrický stožárový paletový...
Poloelektrický stožárový paletový...

Poloelektrický stožárový paletový vozík B1516 (nosnost 1500 kg, zdvih 1600 mm)

Nabízíme stožárový vozík s elektrickým zdvihem, který zvládne těžká břemena až do hmotnosti 1 500 kg. Náš stožárový vozík s nosností 1600 mm zajišťuje efektivní využití prostoru ve skladech a výrobních halách. Je spolehlivým nástrojem pro přesné přemisťování těžkých předmětů do značné výšky. Díky použití vyspělé elektrické technologie a bezpečných prvků je náš stožárový vozík ideálním řešením pro sklady a výrobní haly.

43 481 Kč
S DPH

Popis

Vlastnosti vozíku B1516:

Náš stožárový vozík s elektrickým zdvihem 1 500 kg do výšky 1 600 mm je dokonalým nástrojem pro přesné a bezpečné přemisťování těžkých předmětů do značné výšky. Díky pokročilé technologii a robustní konstrukci poskytuje nejen spolehlivost, ale také pohodlí a efektivitu.

Jednou z hlavních předností našeho stožárového vozíku je jeho elektrický zvedací systém, který umožňuje plynulé a přesné zvedání předmětů o hmotnosti až 1 500 kg. Jedná se o ideální řešení pro sklady, výrobní haly a další místa, kde je třeba efektivně manipulovat s těžkými břemeny ve velkých výškách.

Náš stožárový vozík je ideálním řešením pro sklady, výrobní haly a další místa, kde je třeba efektivně manipulovat s těžkými břemeny ve velkých výškách.

Náš stožárový vozík nabízí také ruční ovládání pohonu, které obsluze poskytuje plnou kontrolu a snadné manévrování v různých podmínkách. Bez ohledu na náročný terén nebo stísněné prostory vám náš stožárový vozík umožní efektivně přemístit a dopravit náklad tam, kam potřebujete.

Náš stožárový vozík je také navržen tak, aby se snadno ovládal.

Díky moderní elektrické technologii je náš stožárový vozík také ekologický a energeticky úsporný. Eliminuje emise výfukových plynů a jeho provoz je tichý, což se projevuje v lepších pracovních podmínkách a ochraně životního prostředí.

Bezpečnost je základ.

Bezpečnost je pro naši společnost prioritou. Náš stožárový vozík je vybaven pokročilými bezpečnostními systémy, jako jsou brzdy, ventily proti přetížení a nouzové funkce, které zajišťují ochranu obsluhy, majetku a životního prostředí.

Bezpečnost našeho stožárového vozíku je také prioritou.

Detaily produktu

HMOTNOST
328 kg
MAX. VÝŠKA ZDVIHU
1600 mm
NOSNOST
1500 kg
TĚŽIŠTĚ
500 mm
DÉLKA VIDLIC
1150 mm
VNĚJŠÍ ŠÍŘKA VIDLICE
550 mm
VÝŠKA PŘI SPUŠTĚNÝCH VIDLICÍCH
2085 mm
VÝŠKA ZVEDNUTÉHO STOŽÁRU
2085 mm
VÝŠKA SPUŠTĚNÝCH VIDLIC
90 mm
CELKOVÁ ŠÍŘKA
800 mm
CELKOVÁ DÉLKA
1735 mm
ODBAVENÍ
26 mm
OTOČNÝ PAPRSEK
1430 mm
RYCHLOST ZVEDÁNÍ S NÁKLADEM/BEZ NÁKLADU
100/120 mm/s
SNIŽOVÁNÍ RYCHLOSTI S/BEZ ZÁTĚŽE
120/ 100 mm/s
NAPĚTÍ / KAPACITA BATERIE
12V 135Ah
MATERIÁL KOL
poliuretan
Cormak
CK.2225
100 ks

Reviews (0)

No reviews
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Soubory cookie používáme k zajištění správného fungování webu, a také k analýze - jak náš eshop používáte. Potvrzením souhlasíte s použitím cookies.