Poloelektrický stožárový paletový...
Poloelektrický stožárový paletový...
Poloelektrický stožárový paletový...
Poloelektrický stožárový paletový...
Poloelektrický stožárový paletový...
Poloelektrický stožárový paletový...
Poloelektrický stožárový paletový...
Poloelektrický stožárový paletový...

Poloelektrický stožárový paletový vozík B1016 (nosnost 1000 kg, zdvih 1600 mm)

Poloelektrický zakladač B1016 je specializované zařízení pro rychlé a efektivní zvedání břemen o hmotnosti až 1000 kg do výšky 1600 mm. Díky použití elektrického zvedacího mechanismu tento poloelektrický stožárový zakladač výrazně zlepšuje proces nakládání a vykládání a zkracuje dobu zvedání břemen ve srovnání s ručními stožárovými zakladači. Je ideální pro práci s regály, dodávkovými a nákladními automobily a poskytuje efektivitu a pohodlí.

51 765 Kč
S DPH

Popis

Vlastnosti vozíku B1016:

Poloelektrický zakladač B1016 je vysoce efektivní a spolehlivé zařízení, které revolučním způsobem mění nakládací a vykládací procesy. Díky elektrickému zvedacímu mechanismu může obsluha snadno a přesně zvedat a spouštět břemena o hmotnosti až 1 000 kg do výšky 1 600 mm. Tento inovativní poloelektrický stožárový vozík nabízí řadu výhod, které zvyšují produktivitu a efektivitu.

První výhodou poloelektrického vozíku B1016 je výrazné zkrácení doby zvedání a spouštění břemen ve srovnání s tradičními ručně ovládanými stožárovými vozíky. Díky automatickým funkcím zvedání může obsluha pohodlně ovládat proces pomocí páky, což eliminuje potřebu fyzické námahy a urychluje nakládací a vykládací operace. To následně vede ke zvýšení produktivity a úspoře času.

Dalším důležitým aspektem vozíku je jeho všestrannost a univerzálnost použití. Je ideální pro vykládání a nakládání regálů, dodávek a nákladních automobilů, takže je neocenitelný v různých odvětvích, jako je logistika, skladování, výroba a distribuce. Bez ohledu na typ nákladu umožňuje vozík B1016 snadnou, bezpečnou a přesnou manipulaci s předměty.

Další výhodou poloelektrického pohonu je vyšší komfort pro obsluhu. Díky elektrickému zvedacímu mechanismu nemusí obsluha vykonávat těžkou a namáhavou fyzickou práci, což snižuje riziko zranění a únavy. Ergonomické umístění ovládacích prvků a funkce automatické stabilizace břemene zvyšují pohodlí a efektivitu práce.

Za zmínku stojí také bezpečnostní hledisko. Poloelektrický zakladač B1016 je vybaven různými bezpečnostními systémy, jako jsou brzdy nebo ventily proti přetížení, které zajišťují bezpečné používání a minimalizují riziko nehod.

Zakladač byl navržen tak, aby byl bezpečný a snadno se používal.

Vozíček je vyroben z vysoce kvalitní oceli, která zajišťuje robustní konstrukci, větší tuhost a stabilitu při zvedání. Kromě toho je na ovládací skříňce umístěn indikátor nabití baterie, který obsluhu informuje o stavu nabití, což umožňuje efektivní hospodaření s časem. Vestavěný regulátor chrání baterii před vybitím nebo poškozením a utěsněná bezúdržbová baterie AGM zajišťuje trvanlivost, odolnost proti vibracím a dlouhou životnost.

Za zmínku stojí, že poloelektrický zakladač B1016 nevyžaduje během záruční doby servis, což šetří čas a prostředky uživatele.

Vozíky B1016 představují nejmodernější řešení, které výrazně zlepšuje nakládací a vykládací procesy. Díky své robustní konstrukci, rychlému zvedání nákladu, zvýšenému pracovnímu komfortu, bezpečnostním prvkům a jedinečným funkcím, jako je indikátor nabití baterie, regulátor ochrany baterie a uzavřená bezúdržbová baterie AGM, je nepostradatelným vybavením logistických a skladovacích firem, které přispívá k produktivitě a efektivitě celého provozu.

Vozíček B1016 je moderní řešení, které výrazně zlepšuje nakládací a vykládací procesy.

Detaily produktu

HMOTNOST
300 kg
MAX. VÝŠKA ZDVIHU
1600 mm
NOSNOST
1000 kg
TĚŽIŠTĚ
500 mm
DÉLKA VIDLIC
1150 mm
VNĚJŠÍ ŠÍŘKA VIDLICE
550 mm
VÝŠKA PŘI SPUŠTĚNÝCH VIDLICÍCH
2085 mm
VÝŠKA ZVEDNUTÉHO STOŽÁRU
2085 mm
VÝŠKA SPUŠTĚNÝCH VIDLIC
90 mm
CELKOVÁ ŠÍŘKA
800 mm
CELKOVÁ DÉLKA
1735 mm
ODBAVENÍ
26 mm
OTOČNÝ PAPRSEK
1430 mm
SNIŽOVÁNÍ RYCHLOSTI S/BEZ ZÁTĚŽE
120/100 mm/s
NAPĚTÍ / KAPACITA BATERIE
12V 135 Ah
MATERIÁL KOL
poliuretan
RYCHLOST ZDVIHU SE ZÁTĚŽÍ/BEZ ZÁTĚŽE
100/120 mm/s
Cormak
CK.1929
100 ks

Reviews (0)

No reviews
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Soubory cookie používáme k zajištění správného fungování webu, a také k analýze - jak náš eshop používáte. Potvrzením souhlasíte s použitím cookies.