ZZ plazmový plynový hořák 1500x3000
ZZ plazmový plynový hořák 1500x3000
ZZ plazmový plynový hořák 1500x3000
ZZ plazmový plynový hořák 1500x3000
ZZ plazmový plynový hořák 1500x3000
ZZ plazmový plynový hořák 1500x3000
ZZ plazmový plynový hořák 1500x3000
ZZ plazmový plynový hořák 1500x3000
ZZ plazmový plynový hořák 1500x3000

ZZ plazmový plynový hořák 1500x3000

CNC plazmové nebo kyslíkoplynové řezací stroje jsou mobilní zařízení určená k tvarovému řezání (dělení) součástí z plechu. Plazmová řezačka nevyžaduje ukotvení k podkladu, což výrazně zkracuje dobu montáže. Plazmová plynová řezačka navíc umožňuje instalaci stroje kdekoli v hale bez nutnosti nákladných základů.

101 465 Kč
S DPH

Popis

Charakteristika plazmového plynového hořáku ZZ 1500x3000

Plazmový nebo kyslíkoplynový hořák CNC1 je mobilní zařízení určené k tvarovému řezání dílů z plechu. Stroj nevyžaduje kotvení k podkladu, což výrazně zkracuje dobu instalace. Navíc umožňuje umístění stroje kdekoli v hale bez nutnosti nákladných základů.

Stroj je vybaven kyslíkovým plynovým řezacím zařízením.

Stroj je vybaven systémem podvozku vynikající kvality, který v kombinaci s nízkou hmotností portálu činí z plotru jeden z nejrychlejších strojů dostupných na našem trhu. Stroj lze používat k ručnímu i automatizovanému řezání, je vybaven digitální řídicí jednotkou, která umožňuje řezání složitých tvarů. Tento model CNC plazmové řezačky se velmi dobře hodí pro lodní stavitelství, strojírenství a energetiku. CNC1 využívá přesný systém vedení v osách X, Y.

Provoz plazmové řezačky řídí elektronický výrobní systém Sino-USA, který se vyznačuje vysokou přesností a eliminuje chyby vznikající při provozu. Stroj se velmi snadno programuje. Pro jednoduché tvary je možné programovat ručně, pro složitější tvary automaticky. Na displeji se zobrazuje řezaný obrazec a pohyb hořáku.

Pro snadné programování je součástí stroje originální software FastCAM. Software je v polštině, takže se s ním lépe pracuje.

FastCAM je technologický program CAD/CAM pro navrhování a definování řezných drah dílů řezaných na CNC hořácích. Program se instaluje v kanceláři na stolní nebo přenosný počítač. Po definování řezné dráhy obdržíme hotový řídicí kód, který přeneseme do řídicího systému stroje. Program FastCAM je základním vybavením našich strojů.

Z 1500x3000 plazmový řezací stroj - základní informace:

  • Příjemné uživatelské rozhraní - jednoduché ovládání i pro osoby, které nikdy nepracovaly v programech typu FastCAM
  • Import výkresů ve formátu *.txt z libovolného typu programu (např. AutoCAD, SolidWorks atd.)
  • MAKRO - knihovna standardních tvarů umožňuje vytvářet obrazce, aniž byste je museli kreslit v systému CAD. Program poskytuje 2D obrazce
  • NESTING - optimální využití plechu díky automatickému rozkládání dílů na plechu
  • DEMO - Zobrazuje pracovní cyklus (dráhu) bez zapnutí zdroje plazmatu nebo kyslíku

POTENCIÁLNÍ REGULÁTOR VÝŠKY:

Zařízení je vybaveno THC (regulátorem výšky plazmového hořáku s napětím). Přesné nastavení (+/- 0,1 mm) vzdálenosti mezi plazmovým hořákem a plechem během řezání Větší přesnost a absence vad, které mají kapacitní senzory a válečkové desky Parametry regulátoru se automaticky přebírají z tabulky automatické volby řezných parametrů.

Technické parametry plazmového řezacího stroje ZZ 1500x3000

Obrázky jsou pouze ilustrační, stroj se prodává bez tabulky.

Video prezentace

Detaily produktu

PŘÍKON
230 V
ŘEZNÁ RYCHLOST
50-3000 mm/min
LCD
7" color
FORMÁT KÓDU
G-Code
DOSAH OSY Z
120 mm
PRACOVNÍ ROZMĚRY
1500 mm x 3000 mm
Cormak
CK.132
100 ks

Reviews (0)

No reviews
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

7 dalších produktů ve stejné kategorii:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Soubory cookie používáme k zajištění správného fungování webu, a také k analýze - jak náš eshop používáte. Potvrzením souhlasíte s použitím cookies.