redukce GT24 - GT12
redukce GT24 - GT12
redukce GT24 - GT12
redukce GT24 - GT12
redukce GT24 - GT12
redukce GT24 - GT12
redukce GT24 - GT12

redukce GT24 - GT12

Sada redukčních závitníků GT24-GT12 je doplňkem k sadě držáků pro menší velikosti, jako jsou M3 a M4. S touto sadou se závitník stává mimořádně flexibilním nástrojem, který umožňuje přesné závitování závitů různých velikostí. Toto praktické řešení poskytuje větší všestrannost a pohodlí při závitování.

1 305 Kč
S DPH

Popis

Vlastnosti výrobku:

Sada držáků redukčních závitů GT24-GT12 je vynikajícím doplňkem k sadě držáků pro menší velikosti, jako jsou M3 a M4. S touto sadou se závitník stává mimořádně flexibilním nástrojem, který nabízí široké možnosti přípravy závitů různých velikostí.

Držák má speciálně navrženou stopku, která umožňuje jeho bezpečné upnutí v obráběcím stroji. Poskytuje tak pevnou základnu pro celý proces závitování. Na druhém konci nástrojového držáku je speciální zásuvka, která slouží k uložení závitořezného nástroje. Toto pouzdro je pečlivě přizpůsobeno odpovídajícímu typu závitořezného nástroje, což umožňuje bezpečné a přesné spojení obou součástí.

Důležitou vlastností závitořezných držáků je použití spojky, která funguje jako bezpečnostní zařízení. Spojka chrání závitořezný nástroj před poškozením v případě náhlého střetu s tvrdým nebo obtížně závitovatelným materiálem. Funguje jako mechanické bezpečnostní zařízení, které umožňuje volné otáčení držáku nástroje a zároveň omezuje sílu působící na závitořezný nástroj, čímž zabraňuje jeho poškození.

Redukce GT24-GT12 umožňují nasazení menších závitníků, což je velmi užitečné při práci s jemnými nebo přesnými díly, které vyžadují menší závity. S touto sadou držáků se můžete snadno přizpůsobit různým velikostem závitů a provádět přesné závitování.

Tato flexibilita vám umožňuje přizpůsobit držák nástrojů vašim specifickým potřebám a požadavkům projektu. Bez nutnosti mít samostatné nástroje pro různé velikosti závitů poskytuje sada redukcí GT24-GT12 pohodlí, úsporu místa a větší flexibilitu pro daný úkol.

Sada redukcí GT24-GT12 poskytuje pohodlí, úsporu místa a větší flexibilitu pro daný úkol.

S touto sadou držáků se tak ze závitořezu stává univerzální nástroj, který umožňuje efektivní a přesné závitování dílů různých velikostí.

Držáky nástrojů včetně adaptéru lze použít pro následující závitořezy: RG24x1200, RG24PWx1200, RG24PWx1700, RG36PWx1200 a RG36PWx1700

Detaily produktu

Cormak
CK.2282
100 ks

Reviews (0)

No reviews
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Soubory cookie používáme k zajištění správného fungování webu, a také k analýze - jak náš eshop používáte. Potvrzením souhlasíte s použitím cookies.