Směrovací tabulka pro závitořezné stroje
Směrovací tabulka pro závitořezné stroje
Směrovací tabulka pro závitořezné stroje
Směrovací tabulka pro závitořezné stroje

Směrovací tabulka pro závitořezné stroje

Frézovací pracovní stůl určený pro závitořezy je robustní a funkční řešení pro profesionály. Má otvory pro montáž závitořezného ramene a broušenou desku stolu s T-drážkami s roztečí 152 mm. Tento vysoce kvalitní stůl o rozměrech 900 m x 600 mm 860 mm poskytuje stabilitu, přesnost a mobilitu při obrábění závitů. Kromě toho je stůl vybaven zásuvkami a skříňkami na nářadí pro snadné a praktické uložení nezbytných předmětů.

17 250 Kč
S DPH

Popis

Charakteristiky směrovací tabulky:

Rutovací pracovní stůl, určený pro závitovací stroje, je robustní a funkční řešení vytvořené s ohledem na profesionály v oboru závitování. Tento vysoce kvalitní stůl byl speciálně navržen tak, aby umožňoval přesné závitovací operace. Díky vyhrazeným otvorům je instalace závitovacího ramene jednoduchá a práce je stabilní a přesná.

Broušená deska stolu je nejen robustní, ale je také vybavena T-drážkami o rozměrech 3x14 mm a vzdálenými od sebe 135 mm. Tyto drážky jsou ideální pro všechny druhy frézovacích prací a umožňují bezpečné a přesné vedení nástrojů.

Tyto T-drážky stolu jsou rovněž robustní.

Stůl je vybaven praktickou skříňkou na nářadí, která vám umožní uložit potřebné nástroje pro vaši práci. Díky tomu jsou nástroje vždy po ruce, což urychluje a usnadňuje obrábění závitů.

Stůl byl navíc vybaven ergonomickými kolečky s brzdou, která umožňují jeho snadné přemisťování po dílně. Díky nim se práce stává mobilnější a stůl lze libovolně přesouvat podle aktuálních potřeb. Kolečka jsou robustní a odolná, zajišťují stabilitu stolu při práci a zároveň umožňují jeho plynulý pohyb po ploše dílny.

Tento stůl má vhodné rozměry, aby poskytoval pohodlný a efektivní pracovní prostor. Má délku 900 mm, což poskytuje dostatečný prostor pro manipulaci s různými velikostmi a délkami materiálu. Šířka stolu je 600 mm, což je optimální velikost pro nerušenou manipulaci s materiálem.

Šířka stolu je 600 mm, což je optimální velikost pro nerušenou manipulaci s materiálem.

Důležitá je výška stolu 900 mm, která byla navržena s ohledem na ergonomii. Tato výška minimalizuje napětí a únavu při práci a zaručuje pohodlí. Profesionálové tak mohou provádět úkoly bez zbytečného napětí a nepohodlí, což přispívá k efektivitě a radosti z práce.

Pracovní stůl je také navržen tak, aby se snadno používal.

Frézovací pracovní stůl určený pro závitořezy je robustní a funkční řešení, které profesionálům poskytuje vysokou přesnost a stabilitu při obrábění závitů. Díky funkcím, jako jsou vyhrazené otvory, T-drážky, skříňka na nástroje a ergonomická kolečka, umožňuje tento stůl pohodlnou a efektivní práci v dílně.

Detaily produktu

Hmotnost
84 kg
Výška stolu
900 mm
Rozměry pracovní desky
900 x 600 mm
Tloušťka desky
55 mm
Šířka drážky
3x 14 mm
Rozteč drážek
135 mm
Šířka dvířek
360 mm
Výška dvířek
605 mm
Cormak
CK.2292
100 ks

Reviews (0)

No reviews
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Soubory cookie používáme k zajištění správného fungování webu, a také k analýze - jak náš eshop používáte. Potvrzením souhlasíte s použitím cookies.