Označovací pracovní stůl pro...
Označovací pracovní stůl pro...
Označovací pracovní stůl pro...
Označovací pracovní stůl pro...
Označovací pracovní stůl pro...

Označovací pracovní stůl pro závitořezné stroje

Frézovací pracovní stůl určený pro závitořezy je robustní nástroj o rozměrech 800 mm x 500 mm x 880 mm. Má vyhrazené otvory pro montáž závitořezného ramene a broušenou desku s T-drážkami o průměru 135 mm. Kromě toho je stůl vybaven 2 skříňkami na nářadí pro praktické uložení a ergonomickými kolečky pro snadnou mobilitu. Je ideálním řešením pro profesionály v oboru závitování, kteří chtějí dosáhnout přesnosti, pohodlí a efektivity.

16 215 Kč
S DPH

Popis

Charakteristiky směrovací tabulky:

Rutovací pracovní stůl určený pro závitořezy je robustní a funkční řešení pro profesionály v oblasti závitování. Tento vysoce kvalitní stůl byl speciálně navržen pro přesné závitovací operace. Je vybaven speciálními otvory, které umožňují snadnou instalaci závitořezného ramene a zajišťují stabilitu a přesnost při práci.

Deska stolu je nejen odolná, ale je také vybavena T-drážkami o rozměrech 2x14 mm a vzdálenými od sebe 135 mm. Tyto drážky jsou ideální pro všechny druhy rýhovacích prací a umožňují jisté a přesné vedení nástrojů.

Stůl je rovněž vybaven T-drážkou, kterou lze použít pro všechny druhy rýhovacích prací.

Stůl je vybaven skříňkou na nářadí, která umožňuje ukládat nástroje potřebné k práci. Díky tomu máte nástroje vždy po ruce, což urychluje a usnadňuje procesy obrábění závitů.

Stůl je vybaven skříňkou na nástroje, která vám umožní uložit potřebné nástroje.

Stůl byl navíc vybaven ergonomickými kolečky s brzdou, která umožňují jeho snadné přemisťování po dílně. Díky nim se práce stává mobilnější a stůl lze libovolně přesouvat podle aktuálních potřeb. Kolečka jsou robustní a odolná, takže zajišťují stabilitu stolu při práci a zároveň umožňují jeho plynulý pohyb po ploše dílny.

Základní parametry tohoto stolu jsou:

  • Délka: 800 mm - poskytuje dostatečný pracovní prostor pro manipulaci s různými rozměry a délkami materiálu.
  • Šířka: 500 mm - optimální šířka umožňující nerušenou manipulaci s materiálem.
  • Výška: 880 mm - ergonomická výška, která minimalizuje napětí a únavu při práci a zajišťuje pohodlné používání.

Frézovací pracovní stůl určený pro závitořezy je spolehlivý nástroj, který umožňuje efektivní a přesné obrábění závitů. Díky svým hlavním parametrům a vyhrazeným otvorům a T-drážkám je tento stůl vynikající volbou pro profesionály, kteří při své práci očekávají kvalitu, výkon a spolehlivost.

Detaily produktu

Hmotnost
66 kg
Výška stolu
880 mm
Rozměry pracovní desky
800 x 500 mm
Tloušťka desky
50 mm
Šířka drážky
2x 14 mm
Rozteč drážky
135 mm
Cormak
CK.2272
100 ks

Reviews (0)

No reviews
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Soubory cookie používáme k zajištění správného fungování webu, a také k analýze - jak náš eshop používáte. Potvrzením souhlasíte s použitím cookies.