Závitořez CORMAK RG24x1200
Závitořez CORMAK RG24x1200
Závitořez CORMAK RG24x1200
Závitořez CORMAK RG24x1200
Závitořez CORMAK RG24x1200
Závitořez CORMAK RG24x1200
Závitořez CORMAK RG24x1200
Závitořez CORMAK RG24x1200
Závitořez CORMAK RG24x1200
Závitořez CORMAK RG24x1200
Závitořez CORMAK RG24x1200
Závitořez CORMAK RG24x1200
Závitořez CORMAK RG24x1200

Závitořez CORMAK RG24x1200

Kompaktní závitořez vybavený výkonným servopohonem a intuitivním ovládacím panelem usnadňuje jeho používání. Díky rychloupínacímu sklíčidlu a otočnému rameni umožňuje přesné řezání závitů pod libovolným úhlem. Závitovací rameno má 2 provozní režimy: ruční a automatický. Stroj provádí závity na materiálech, jako je ocel, hliník, mosaz atd. Velmi snadno se ovládá díky dotykovému ovládacímu panelu. Závitořez je spolehlivý, odolný a používá se v různých průmyslových odvětvích.

33 127 Kč
S DPH

Popis

Charakteristika závitořezu RG24x1200

Elektrický závitořez je inovativní závitořezné zařízení, které se hojně využívá jak ve velkých výrobních závodech, tak v malých dílnách. Hlavní výhodou tohoto závitořezu je zkrácení doby potřebné pro závitovací operace, což se projevuje ve zvýšení efektivity celého procesu.

Konstrukce závitořezu je jednoduchá a kompaktní a jeho flexibilní hlava poskytuje širokou škálu použití. Stroj je poháněn výkonným servopohonem, který zaručuje silný a spolehlivý provoz. Ovládání závitořezu je intuitivní díky dotykovému panelu, který umožňuje programování parametrů závitování, jako jsou otáčky, směr závitu a hloubka řezu závitu. Ovládací panel je k dispozici v polštině, angličtině a němčině.

Rameno závitořezu je vybaveno rychloupínacím sklíčidlem, které umožňuje snadné a rychlé nasazení závitořezů pro průchozí a slepé otvory. Závitkovač má také rotační motorovou jednotku, která umožňuje řezání závitů pod libovolným úhlem v rozmezí 0° až 90°. V porovnání s ručním řezáním závitů nabízí závitořez větší přesnost a spolehlivost a umožňuje řezání závitů v pravém úhlu (90°).

Závitníky závitořezného stroje mají nastavitelné přetěžovací spojky. Jsou předem nastaveny na standardní hodnoty krouticího momentu pro různé velikosti závitníků, ale je možné tato nastavení upravit pomocí speciálního klíče, který je součástí sady. Závitník je také vybaven otočným ramenem s velkým poloměrem, které usnadňuje přesné umístění nástroje na obrobku a zajišťuje efektivní a přesné řezání závitů. Lze jej použít k řezání závitů v různých materiálech, jako je ocel, nerezová ocel, hliník a neželezné kovy.

Elektrický závitořez je spolehlivý a účinný nástroj, který urychluje proces řezání závitů a zvyšuje přesnost a kvalitu vyrobených závitů. Díky své univerzálnosti a snadnému použití se používá v široké škále průmyslových odvětví, od zpracovatelského průmyslu až po řemeslnické dílny.

Elektrická závitořezná frézka je spolehlivý a účinný nástroj, který urychluje proces závitování a zlepšuje přesnost a kvalitu vyrobených závitů.

Díky nejmodernější technologii a robustní konstrukci elektrický závitořez nejen šetří čas, ale také poskytuje dlouhodobý výkon a odolnost. Je nepostradatelným nástrojem pro profesionály, kteří při své práci vyžadují rychlé, přesné a spolehlivé závitování.

Elektrický závitořez.

Elektrický závitořez se vyznačuje také pokročilými funkcemi, které usnadňují jeho používání a poskytují větší kontrolu nad procesem závitování. Programovatelné parametry umožňují přizpůsobit stroj vašim specifickým potřebám a požadavkům. Můžete tak přesně ovládat rychlost, směr řezání závitů a hloubku řezání závitů a dosáhnout tak vynikajících výsledků.

Elektrický stroj na řezání závitů se osvědčí v různých aplikacích, jako je hromadná výroba závitových dílů, opravy a údržba, instalace nebo obrábění kovů. Jeho všestrannost a spolehlivost mu umožňují efektivně vyrábět závity na malých i velkých obrobcích. Kromě toho se závity vyrobené pomocí elektrického závitořezu vyznačují díky pokročilým mechanismům a přesné konstrukci vysokou kvalitou, trvanlivostí a přesností.

Součástí dodávky jsou závitořezné držáky:

  • Závitníky M5-6, M8, M10, M12, M14, M16, M18, M20, M22-24

*Stroj se prodává bez pracovního stolu

Video prezentace

Detaily produktu

Napájecí zdroj
230 V
Hmotnost
48 kg
VÝKON
1,2 kW
Maximální dosah ramene
1200 mm
Max. rychlost otáček
250 obr./min.
Cormak
CK.1386
100 ks

Související produkty

Reviews (0)

No reviews
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Soubory cookie používáme k zajištění správného fungování webu, a také k analýze - jak náš eshop používáte. Potvrzením souhlasíte s použitím cookies.