Závitořez CORMAK RGM16W
Závitořez CORMAK RGM16W
Závitořez CORMAK RGM16W
Závitořez CORMAK RGM16W
Závitořez CORMAK RGM16W
Závitořez CORMAK RGM16W
Závitořez CORMAK RGM16W
Závitořez CORMAK RGM16W
Závitořez CORMAK RGM16W
Závitořez CORMAK RGM16W
Závitořez CORMAK RGM16W
Závitořez CORMAK RGM16W
Závitořez CORMAK RGM16W

Závitořez CORMAK RGM16W

Elektrický závitořez je univerzální nástroj pro výrobu závitů, který zkracuje provozní dobu a zvyšuje efektivitu. Vyznačuje se jednoduchou konstrukcí, servopohonem a intuitivním ovládacím panelem. Díky rychloupínacímu sklíčidlu a otočnému rameni umožňuje přesné závitování pod různými úhly. Závitovací rameno má 2 provozní režimy: ruční a automatický. Stroj provádí závity na materiálech, jako je ocel, hliník, mosaz atd. Velmi snadno se ovládá díky dotykovému ovládacímu panelu. Je spolehlivý, odolný a používá se v různých průmyslových odvětvích.

24 429 Kč
S DPH

Popis

Charakteristiky příklepového stroje RGM16W

Elektrický závitořez je moderní nástroj pro výrobu závitů, který se používá jak ve velkých továrnách, tak v malých dílnách. Jeho hlavní výhodou je, že zkracuje dobu potřebnou pro závitování, čímž celý proces zefektivňuje.

Konstrukce závitořezu je kompaktní a snadno se používá. Pracuje díky výkonnému servopohonu, který zajišťuje silný a spolehlivý provoz. Stroj se ovládá pomocí dotykového panelu, na kterém lze naprogramovat různé parametry závitování, jako jsou rychlost, směr závitu a hloubka řezu závitu. Panel je navíc k dispozici v několika jazycích pro snadné ovládání.

Závitovací stroj má rameno s rychloupínacím sklíčidlem pro snadné upevnění závitníků. Může také vyrábět závity pod různými úhly, od 0° do 90°. V porovnání s tradičním ručním závitořezem nabízí závitořez větší přesnost a spolehlivost a zajišťuje rovnoměrné řezání závitů pod pravým úhlem.

Závitníky závitořezu jsou vybaveny přetěžovacími spojkami, které lze nastavit. Jsou přizpůsobeny standardním hodnotám krouticího momentu pro různé velikosti závitořezů, ale lze je nastavit i individuálně. Závitkovač je také vybaven otočným ramenem, které usnadňuje přesné polohování nástroje na obrobku a zajišťuje přesné a efektivní řezání závitů. Lze jej použít k závitování různých materiálů, jako je ocel, nerezová ocel, hliník a neželezné kovy.

Elektrický závitořez je spolehlivý nástroj, který urychluje proces řezání závitů a zvyšuje přesnost a kvalitu vyrobených závitů. Díky své univerzálnosti a snadnému použití je ideální pro použití v různých průmyslových odvětvích, od průmyslové výroby až po řemeslnické dílny.

Elektrická závitovačka je spolehlivý nástroj, který urychluje proces závitování a zlepšuje přesnost vyrobených závitů.

Díky nejmodernější technologii a robustní konstrukci zaručuje elektrický závitník úsporu času a dlouhodobý výkon a životnost. Je nepostradatelný pro profesionály, kteří potřebují rychlý, přesný a spolehlivý nástroj pro závitování.

Součástí dodávky jsou držáky závitníků:

  • M3, M4, M5, M6-8, M10, M12, M13, M16

*Stroj se prodává bez pracovního stolu.

Video prezentace

Detaily produktu

Napájecí zdroj
230 V
Hmotnost
30 kg
VÝKON
0,6 kW
Maximální dosah ramene
1100 mm
Max. rychlost otáček
312 obr./min.
Cormak
CK.1387
97 ks

Související produkty

Reviews (0)

No reviews
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Soubory cookie používáme k zajištění správného fungování webu, a také k analýze - jak náš eshop používáte. Potvrzením souhlasíte s použitím cookies.