Skládací nákladní výtah L15 (nosnost...
Skládací nákladní výtah L15 (nosnost...
Skládací nákladní výtah L15 (nosnost...
Skládací nákladní výtah L15 (nosnost...
Skládací nákladní výtah L15 (nosnost...
Skládací nákladní výtah L15 (nosnost...
Skládací nákladní výtah L15 (nosnost...
Skládací nákladní výtah L15 (nosnost...

Skládací nákladní výtah L15 (nosnost 300 kg, zdvih 5 m)

Kompaktní nákladní zvedák s velkými koly, stabilní základnou a robustními vidlicemi umožňuje snadné manévrování a manipulaci s těžkými náklady. Má třídílný stožár, jeho blokovací mechanismus a sestavu navijáku se samočinnou brzdou, která zajišťuje bezpečnost a stabilitu. Používá se v odvětvích, jako je skladování, průmysl, stavebnictví, maloobchod a logistika. Je to spolehlivý nástroj pro efektivní a bezpečné přemisťování předmětů až do výšky pěti metrů. Robustnost, pevnost a účinnost nákladního výtahu přispívá k produktivitě a efektivitě v různých průmyslových odvětvích.

62 119 Kč
S DPH

Popis

Vlastnosti produktu:

Kompaktní nákladní výtah je univerzální nástroj pro přemisťování těžkých předmětů v různých podmínkách. Byl navržen s ohledem na funkčnost, odolnost a bezpečnost a tento model nabízí mnoho pokročilých funkcí.

Použití velkých kol, usnadňuje manévrování v jakémkoli terénu. Díky nim se výtah pohybuje hladce a efektivně překonává překážky, jako jsou schody nebo prahy. Kromě toho má výtah samonastavovací kolečka, která umožňují rychlé a snadné vysunutí stabilizační podpěry. To zajišťuje větší stabilitu a bezpečnost při zvedání a spouštění břemen.

Třídílný stožár, který se skládá z horního, spodního a středního stožáru, umožňuje zvedání až do výšky 5 metrů. Stožáry spolupracují a umožňují plynulé zvedání a spouštění břemen do značné výšky. Kromě toho je výtah vybaven zámkem stožáru, který zabraňuje náhodnému pádu stožáru a zajišťuje větší bezpečnost a stabilitu.

Pevné a robustní vidlice umožňují zvedání břemen o hmotnosti až 300 kg. To umožňuje bezpečnou manipulaci s různými předměty, jako jsou palety, krabice nebo jiné velké a těžké předměty. Zvedák je také vybaven dvěma stabilizačními podpěrami, které zajišťují dodatečnou stabilitu celé konstrukce. To zajišťuje bezpečnost při manipulaci s břemeny a poskytuje uživateli větší kontrolu.

Výtah je navíc vybaven sestavou navijáku se samočinnou brzdou, což se projevuje ve zvýšené bezpečnosti. Samosvorná brzda udržuje stabilitu při zvedání a zabraňuje náhodnému pádu břemene v případě poruchy zvedacího systému.

Zvedací jednotka má široké možnosti použití.

Zařízení má široké uplatnění v mnoha průmyslových odvětvích, jako je skladování a distribuce, výroba, stavebnictví, maloobchod a logistika. Je to nepostradatelný nástroj pro manipulaci s těžkými předměty v různých výškách, který zajišťuje efektivitu, bezpečnost a úsporu času. Pomáhá také organizovat prostor a stohovat zboží v různých obchodních halách. V logistice hrají nákladní výtahy klíčovou roli při nakládání a vykládání zboží z automobilů, kontejnerů nebo železničních vagonů. Umožňují efektivní manipulaci s nákladem a manipulaci s ním, což přispívá k plynulosti a efektivitě logistických procesů.

Nezáleží na odvětví, kompaktní nákladní výtah vybavený robustními vidlicemi schopnými zvednout až 300 kg zajišťuje spolehlivost, robustnost a efektivitu. Stabilní základna, třídílný stožár, samočinně polohovací kola, blokovací mechanismus stožáru a sestava navijáku se samočinnou brzdou se promítají do vyšší bezpečnosti a stability při práci se zvedákem.

Zvedák je velmi oblíbený pro instalaci klimatizačních a ventilačních komponent a podobných předmětů ve výškách vyžadujících stabilní držení.

Parametry nákladního výtahu:

Detaily produktu

Cormak
CK.2196
100 ks

Reviews (0)

No reviews
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
Product added to wishlist
Product added to compare.

Soubory cookie používáme k zajištění správného fungování webu, a také k analýze - jak náš eshop používáte. Potvrzením souhlasíte s použitím cookies.