Průmyslová dvoukotoučová bruska M200S...
Průmyslová dvoukotoučová bruska M200S...
Průmyslová dvoukotoučová bruska M200S...
Průmyslová dvoukotoučová bruska M200S...
Průmyslová dvoukotoučová bruska M200S...
Průmyslová dvoukotoučová bruska M200S...
Průmyslová dvoukotoučová bruska M200S...

Průmyslová dvoukotoučová bruska M200S s podstavcem

Bruska Cormak M200S je profesionální nářadí s vysokým výkonem a přesností. Je vybavena výkonným hnacím motorem a zajišťuje rychlé a účinné broušení různých materiálů. Konstrukce rotoru založená na kuličkových ložiscích zajišťuje spolehlivost motoru a tichý provoz. Plastové kryty chrání před jiskrami. Jedná se o všestranné nářadí, které se snadno používá díky regulaci otáček a ergonomické rukojeti. Ideální pro profesionály i amatérské uživatele.

9 657 Kč
S DPH

Popis

Vlastnosti kotoučové brusky M200S

Bruska Cormak M200S je profesionální brusný nástroj, který nabízí dokonalou kombinaci vysokého výkonu, přesnosti a odolnosti. Díky konstrukci rotoru založené na kuličkových ložiscích zaručuje tato bruska spolehlivost motoru a tichý provoz, což je důležité jak pro intenzivní použití v dílně, tak pro domácí aplikace.

Výkonný hnací motor brusky Cormak M200S je vybaven vysokým točivým momentem, který se projevuje v efektivním úběru materiálu a rychlém opracování povrchu. Počet otáček zajišťuje optimální rychlost broušení různých materiálů. Výkon motoru 0,9 kW umožňuje efektivní úběr materiálu a rychlé dosažení požadovaných výsledků. Je navržena pro použití s napětím 400 V, což zajišťuje stabilní napájení a efektivní provoz. Bez ohledu na typ materiálu, ať už se jedná o dřevo, kov nebo plast, tato bruska splní všechny požadavky.

Bruska je vybavena brusným kotoučem o rozměrech fi 200x32 mm, který umožňuje efektivní broušení větších ploch. Důležitým aspektem, který přispívá k bezpečnosti práce, jsou plastové kryty brusky Cormak M200S. Kromě toho, že poskytují ochranu před jiskrami, jsou kryty lehké a zároveň robustní, takže se s nimi snadno manipuluje a snižují únavu obsluhy. Intuitivní ovládací panel navíc poskytuje pohodlí a snadné použití.

Pokud hledáte profesionální brusný nástroj, který nabízí spolehlivost, vysoký výkon a přesnost, bruska Cormak M200S je vynikající volbou. Její robustní konstrukce, výkonný motor, ochranné kryty a možnost připojení systému odsávání prachu z ní činí nepostradatelný nástroj v dílně, truhlářské dílně nebo při renovačních pracích. Podívejte se na specifikace a porovnejte ceny, abyste našli tu nejlepší nabídku pro své potřeby.

Technické parametry kotoučové brusky M200S

Detaily produktu

HMOTNOST
26 kg
ROZMĚRY
520x300x1130 mm
Napětí
400 V
VELIKOST BRUSNÉHO KOTOUČE
K 36 / K 60
OTVOR BRUSNÉHO KOTOUČE
32 mm
GRANULACE KOTOUČE
K 36 / K 60
POČET OTÁČEK
2850 obr./min
VÝKON MOTORU S1
0,9 kW
VÝKON MOTORU S6
1,5 kW
Cormak
CK.2198
100 ks

Reviews (0)

No reviews
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

5 dalších produktů ve stejné kategorii:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Soubory cookie používáme k zajištění správného fungování webu, a také k analýze - jak náš eshop používáte. Potvrzením souhlasíte s použitím cookies.