LUFT 700 COMPACT- 5,5 kW - 650 l/min....
LUFT 700 COMPACT- 5,5 kW - 650 l/min....
LUFT 700 COMPACT- 5,5 kW - 650 l/min....

LUFT 700 COMPACT- 5,5 kW - 650 l/min. Šroubový kompresor LUFT 700 + odvlhčovač N10S

Sada obsahuje šroubový kompresor LUFT 700, sušičku vzduchu N10S. Šroubový kompresor řady LUFT polské značky CORMAK představuje nejmodernější řešení používané v pneumatice v kombinaci s použitím vysoce kvalitních materiálů a komponentů. Nízké provozní náklady, snadná obsluha, ergonomická a robustní konstrukce a vysoká účinnost zařízení jsou zárukou efektivního a bezproblémového provozu.

73 164 Kč
S DPH

Popis

Náš šroubový kompresor je jedinečným řešením, které kombinuje mimořádně výhodné vlastnosti zajišťující spolehlivost a výkon v jakékoli aplikaci. Seznamte se s hlavními přednostmi našeho výrobku:

Robustní, kompaktní konstrukce:

Náš šroubový kompresor byl navržen renomovaným evropským výrobcem a vyznačuje se pevnou, kompaktní konstrukcí. Tato vlastnost nejen zvyšuje jeho výkon, ale také zaručuje odolnost, takže vydrží mnoho let.

Moderní automatizace: Kompresor je vybaven moderní a spolehlivou automatizací založenou na špičkových komponentech. Ta zajišťuje bezpečný a efektivní provoz a eliminuje riziko poruchy a ztráty výkonu.

Optimální chladič: Speciálně navržený chladič udržuje optimální provozní podmínky i při velkém zatížení. K propojení chladiče s modulem používáme hydraulické hadice pro vysoké zatížení, které zajišťují spolehlivost a výkon.

Optimální chladič. Úspora energie: Naše technologie umožňuje výraznou úsporu energie, což je nejen přínosné pro životní prostředí, ale také pomáhá snižovat provozní náklady.

Účinný výstup vzduchu: Speciální konstrukce výstupu vzduchu zvyšuje účinnost kompresoru, což vede k vyššímu výkonu vyrobeného vzduchu.

Účinné čerpadlo: Náš kompresor je vybaven výkonným a spolehlivým čerpadlem, které zajišťuje plynulý a efektivní provoz.

Jedinečný filtrační systém: Systém trojité separace filtrů zaručuje efektivní provoz a poskytuje čistý vzduch.

Spolehlivé hnací ústrojí: Kompresor využívá spolehlivé a spolehlivé hnací ústrojí s řemenovým převodem. Tím je zajištěna účinnost i spolehlivost.

Tichý provoz: Naše odhlučněná skříň se zvukově izolačními panely zajišťuje nízkou hladinu hluku při provozu, což se projevuje v komfortu.

Pokročilé elektronické řízení: Elektronické ovládání řady MAM umožňuje přesné nastavení parametrů a umožňuje přizpůsobit provoz kompresoru. Možnost propojení až 16 jednotek do pneumatické sítě navíc usnadňuje monitorování a řízení.

Kromě toho: dvojitá filtrace na sušičce

Náš šroubový kompresor je dokonalou kombinací robustnosti, výkonu a pokročilé technologie. Je ideální volbou pro ty, kteří chtějí spolehlivost a účinnost v každé aplikaci.

Přibližný popis BALENÍ OBSAHUJE:

- Kompresor LUFT 700

- Odvlhčovač chladiva N10S

POZOR!

Sada neobsahuje nádrž.

Je možné zakoupit horizontální nebo vertikální nádrž.

Detaily produktu

Výkon motoru
0,29kW
5,5 kW
Hmotnost
380 kg
Kapacita při 6 bar
650 l/min
Kapacita při 8 bar
650 l/min
Kapacita při 10 bar
630 l/min
Výstup
G3/4"
Kapacita při 0-6 bar
690 l/min
Celkové rozměry
1250 x 600 x 895 mm
Cormak
CK.2194
100 ks

Reviews (0)

No reviews
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Soubory cookie používáme k zajištění správného fungování webu, a také k analýze - jak náš eshop používáte. Potvrzením souhlasíte s použitím cookies.