Portálový jeřáb 2 tuny PK2
Portálový jeřáb 2 tuny PK2
Portálový jeřáb 2 tuny PK2
Portálový jeřáb 2 tuny PK2
Portálový jeřáb 2 tuny PK2
Portálový jeřáb 2 tuny PK2
Portálový jeřáb 2 tuny PK2

Portálový jeřáb 2 tuny PK2

Bránový jeřáb Cormak o nosnosti 2 tuny je vysoce kvalitní stroj pro přemísťování těžkých břemen v průmyslových halách. Portálový jeřáb se snadno ovládá a díky svému výkonu je vhodný pro použití v mnoha průmyslových odvětvích, jako je stavebnictví, hutnictví a chemický průmysl. Portálový jeřáb lze použít pro skladování, montáž, nakládku a vykládku a také pro opravy. Má mnoho výhod, tj. spolehlivost, přesnost, vysokou kvalitu zpracování, bezpečnost a snadné použití, a je tak ideální pro společnosti, které potřebují robustní a výkonný stroj pro přemísťování těžkých břemen. Jeřáb je vybaven vozíkem.

26 224 Kč
S DPH

Popis

Vlastnosti výrobku:

Bránový jeřáb Cormak o nosnosti 2 tuny je specializovaný průmyslový stroj určený k přemísťování těžkých břemen v průmyslových halách. Skládá se z řady komponent, včetně nosného rámu, vozíku a dalších součástí, které umožňují snadné, bezpečné a přesné přemísťování břemen ve vodorovné poloze a jejich zvedání a spouštění pomocí háků. Model vyniká především svou robustností a stabilní konstrukcí, díky čemuž je vhodný pro použití v náročných průmyslových podmínkách. Tento jeřáb je také odolný proti zkroucení, což zajišťují dodatečné výztuhy, které byly použity v konstrukci.

Jednou z nejdůležitějších vlastností jeřábu jsou čtyři vratné kladky, které zajišťují snadný přesun těžkých břemen. Tyto válce jsou mimořádně robustní a odolné proti opotřebení, což zaručuje dlouhou životnost. Důležitým prvkem jsou také vestavěné parkovací brzdy, které jsou zodpovědné za bezpečné zastavení jeřábu kdekoli.

Nastavení výšky v jednotce je snadné a bezpečné v nezatíženém stavu páky a pomocí dvou šroubů zajišťujících každý držák. Konstrukce mostového jeřábu je robustní a stabilní a díky snadnému použití je ideální pro firmy, které potřebují efektivní a spolehlivý stroj pro přemisťování těžkých břemen. Navíc díky množství vylepšení zvládne ještě více aplikací a úkolů v různých průmyslových odvětvích.

Díky své účinnosti a přesnosti je jeřáb univerzálním pracovním nástrojem, který lze navíc vybavit lanovými nebo řetězovými kladkostroji. Po přidání kladky umožňuje mostový jeřáb s navijákem nebo řetězem ještě přesnější a efektivnější přemísťování těžkých břemen. Díky tomu se používá v mnoha průmyslových odvětvích, jako je stavebnictví, metalurgie nebo chemický průmysl. Pomocí portálového jeřábu lze provádět skladování, montáž, nakládku a vykládku i opravy. Všechny tyto činnosti jsou prováděny s vysokou mírou přesnosti a bezpečnosti, což následně vede k vyšší kvalitě práce.

Hřídel bez navijáku zobrazená na fotografiích

Detaily produktu

Hmotnost
168 kg
Nosnost
2000 kg
Šířka
2360 mm
Výška
2400 mm - 3600 mm
Dvojitý T nosník
100 x 180 mm
Cormak
CK.1924
100 ks

Reviews (0)

No reviews
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

2 dalších produktů ve stejné kategorii:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Soubory cookie používáme k zajištění správného fungování webu, a také k analýze - jak náš eshop používáte. Potvrzením souhlasíte s použitím cookies.