Vrták závěsů CORMAK BH35M
Vrták závěsů CORMAK BH35M
Vrták závěsů CORMAK BH35M
Vrták závěsů CORMAK BH35M
Vrták závěsů CORMAK BH35M
Vrták závěsů CORMAK BH35M

Vrták závěsů CORMAK BH35M

Vrtací a montážní stroj na dřevo BH35M je vynikající nástroj, který výrazně zjednodušuje proces montáže pantů do nábytku. Tento jedinečný stroj BH35M je vybaven ručním posuvem vrtáku a zajišťuje mimořádně efektivní zpracování pantů Blum nebo Hettich.

15 877 Kč
S DPH

Popis

Nejdůležitější vlastností tohoto truhlářského stroje je jeho všestrannost. Kompatibilita se dvěma oblíbenými typy pantů - Blum a Hettich - z něj činí ideální nástroj pro truhláře a výrobce nábytku, kteří ve svých projektech potřebují přesně opracované otvory pro panty. Ať už pracujete na kuchyňském nábytku, psacích stolech nebo jiných projektech, tento stroj splní vaše potřeby.

Mezi hlavní vlastnosti vrtáku na panty BH35M patří:

Nastavitelný koncový doraz pro hloubku vrtaného otvoru: Díky této funkci vám stroj umožňuje přesně kontrolovat hloubku vrtání, což je při instalaci pantů zásadní. Můžete ji přizpůsobit svým individuálním potřebám a projektům.

Kompaktní konstrukce: Díky své kompaktní konstrukci je vrtačka ideální pro mobilní použití. Snadno ji přemístíte po dílně nebo na staveništi, čímž získáte flexibilitu a pohodlí.

Jednoduchý design bez závěsů.

Jednoduchá konstrukce bez systému stlačeného vzduchu: Vrtačka BH35M se závěsy nevyžaduje složitou instalaci ani komplikovaný systém stlačeného vzduchu. To znamená, že se snadno ovládá a nevyžaduje specializované školení, což urychluje proces instalace závěsů.

Jednoduchá konstrukce: Vrtačka závěsů BH35M se snadno ovládá a nevyžaduje specializované školení, což urychluje proces instalace závěsů.

Hnací motor o výkonu 0,75 kW: Přístroj je vybaven motorem s vysokým točivým momentem pro optimální pracovní výsledky. Díky tomu vrtací hlava bez problémů vyvrtá otvory pro panty Blum nebo Hettich při zachování přesnosti a efektivity.

Vrtací hlava je schopna bez problémů vyvrtat i otvory pro panty Blum nebo Hettich.

Pokročilý stroj na obrábění dřeva

Vrtačka na panty BH35M je neocenitelným nástrojem pro každého truhláře nebo výrobce nábytku, kterému záleží na kvalitě a přesnosti jeho projektů. Umožňuje efektivně provádět všechny montážní operace. Díky její spolehlivosti, všestrannosti a jednoduchosti použití můžete efektivně a přesně provádět všechny montážní operace bez ohledu na typ závěsu, se kterým pracujete.

Základní vybavení

  • Hlava s otvory BLUM
  • Sada vrtáků (2 vrtáky Ø 2 mm + vrták pro plechové závěsy Ø 35 mm)
  • Pracovní stůl

Volitelné příslušenství

  • Hlava pily na otvory HETTICH
  • Hlava pily na otvory HETTICH

Detaily produktu

Výkon motoru
0,75 kW
Ovládání
Ruční
Rychlost otáčení
3000 obr./min.
Napětí
230 V
Hmotnost
22 kg
Průměr vřetena
35 mm
Počet vřeten
3 szt
Upínání obrobků
ręczne
Rozteč vřetena/stolu max.
85 mm
Rozteč vrtáku/stolu max.
50 mm
Velikost stolu
500 x 350 mm
Rozměry (D x Š x V) [mm]
500 x 500 x 520 mm
Cormak
CK.1469
100 ks

Reviews (0)

No reviews
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

2 dalších produktů ve stejné kategorii:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Soubory cookie používáme k zajištění správného fungování webu, a také k analýze - jak náš eshop používáte. Potvrzením souhlasíte s použitím cookies.